Omsk – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Minsk 0:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
4:2 (2:0, 2:2, 0:0)
Metallurg Novokuzněck
Sobota 24.09.2016, 13:00 • Omsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:01
    A na druhé straně byl v úniku Anisin! Ruský forvard zkusil zakončení mezi Furchovy betony, ale bývalý gólman Slavie Praha si mezírku mezi nohami dokonale pohlídal.
     
    46:57
    Až teď se šancí přispěchal Pjanov! Střelec dnešní třetí branky Avangardu se dostal před Birjukova, ale ten byl pozorný.
     
    44:48
    Michejev se po pravé straně protáhl až před Birjukova a hostující gólman musel vytáhnout výborný zákrok. Puk se poté ještě snášel do brány, avšak nakonec dopadl těsně za břevno.
     
    41:08
    Obrovská šance na snížení. Přihrávka z levé strany se před Fruhem téměř zastavila a Poliščuk mohl zakončovat do pravé části brány. Střela mu ale nesedla a puk vylétl vysoko nad.
    37:59 Kirill LEBEDĚV - 4:2
     
    37:59
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přichází velmi rychlé snížení! Poliščuk se skvěle uvolnil u pravého kruhu a nezištnou přihrávkou našel volnou hůl KIRILLA LEBEDĚVA. Na jeho zakončení už Furch nemohl reagovat. Asistence: Fjodor Poliščuk
    36:48 Derek ROY - 4:1
     
    36:48
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tentokrát už ale domácí slaví čtvrtý zásah! DEREK ROY si výborně sjel před bránu, kam dostal zadovku z rohu kluziště, rychle si puk přehodil na forhend a bez problémů překonal roztaženého Birjukova. Asistence: Alexandr Pěrežogin
     
    36:31
    Velká šance Avangardu! Roy výborně přenechal kotouč Medveděvovi, jenž nezakončoval z první a břevno Birjukovovy brány těsně minul.
     
    32:49
    Další těžkou situaci před svou bránou už Birjukov bez potíží vyřešil. Po komerční přestávce hosté přenášejí hru do útočného pásma.
    32:24 Valentin PJANOV - 3:1
     
    32:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zničehonic však přichází třetí branky domácího celku. Birjukov pouze vyrazil střelu Alexandra Pěrežogin a dojíždějící VALENTIN PJANOV puk ve vzduchu rychle stáhl rukou a čepelí touš dorazil za záda hostujícího gólmana. Asistence: Alexandr Pěrežogin
    27:09 Nikita JAZKOV - 2:1
     
    27:09
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo parádně sehráno! V závěru přesilové hry sehráli hosté bleskovou kombinaci, která vyústila v přihrávku předbrankovým prostorem na NIKITU JAZKOVA, jenž zblízka zakončil do brány přesunujícího se Furcha. Asistence: Kirill Semjonov, Denis Vicharev
     
    25:21
    Domácí se dostali ke kotouči a Danil Fajzullin (OMS) tak usedá na lavici hanby. Dvouminutový trest za sekání!
     
    24:41
    Dotěrný Razumov vyšťoural kotouč zpod Furcha, avšak puk si posunul příliš daleko a už nedokázal na dlouhou hokejku zakončit do odkryté části brány!
     
    18:58
    Vicharev si velmi dobře sjížděl před Furcha a jen centimetry mu chyběly k tomu, aby hokejkou usměrnil přihrávku z pravé strany do sítě!
    15:28 Alexandr PĚREŽOGIN - 2:0
     
    15:28
    Avangard právě vstřelil branku!
    Ještě před koncem první třetiny jdou domácí do dvoubrankového vedení. Derek Roy rychle obkroužil bránu a pokusil se zasunout puk k tyči. Neuspěl, ale touš se od betonu odrazil k volnému ALEXANDRU PĚREŽOGINOVI, který už v pohodě zakončil do prázdné brány. Asistence: Derek Roy
     
    09:07
    Další velká šance Omsku! Domácí šli dva na jednoho, avšak zakončení na sebe vzal Roy, jenž po manévru forhendem pálil do roztaženého Birjukova.
     
    08:34
    Už už se zdálo, že Malcev přijde o možnost zakončit, ale nakonec přeci jenom vypálil a z levého kruhu trefil břevno!
     
    07:51
    Do dobré střelecké pozice se dostal Nikolaj Lemťugov! Po rychlé otočce mezi kruhy však bekhendem zakončoval do betonu Michaila Birjukova!
    05:08 Nikita NIKITIN - 1:0
     
    05:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    Svěřenci Fjodora Kanarejkina jdou o zásluze do vedení! Skvěle za bránou zapracoval Danil Fajzullin, který parádní přihrávkou našel volného NIKITU NIKITINA a ten od modré čáry propálil hostujícího brankáře. První zápas v dresu Omsku tak Nikitin oslavil první brankou. Asistence: Danil Fajzullin, Nikolaj Lemťugov

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 6. Nikitin (Fajzullin, Lemťugov), 16. Pěrežogin (Roy), 33. Pjanov (Pěrežogin), 37. Roy (Pěrežogin) – 28. Jazkov (K. Semjonov, Vicharev), 38. Lebeděv (Poliščuk)


    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – J. Medveděv, Nikitin, Lisov, Kutějkin, Gustafsson, Děrvuk, Kulik, Minejev – Roy, Pjanov, Pěrežogin – Paršin, Zubov, I. Michejev – Lemťugov, Kučerjavenko, Fajzullin – A. Gluchov, Fiščenko, Malcev.
    Metallurg Novokuzněck: M. Birjukov (Podjapolskij) – Pervyšin, Ljamkin, Ďjakov, Postnikov, Arbuzov, Vasilčenko, Viksna – Solovjov, Komaristyj, Zemčenko – Jazkov, Vicharev, K. Semjonov – A. Michejev, I. Musin, Razumov – Jemec, Poliščuk, Anisin – Lebeděv.

    Rozhodčí: Kislov, Ovčinnikov – Bersenjov, Otmachov
    bahis siteleri