West Ham – Southampton 0:3 (kon.)
konec
West Ham United
0:3 (0:1)
Southampton FC
Neděle 25.09.2016, 17:00 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. James WARD-PROWSE - 0:3
     
    90+2
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tři. Přesně tolik gólů dnes hostující tým vstřelil svému soupeři. Redmond založil útočnou akci, na jejímž začátku uvolnil Davise a ten po vběhnutí do vápna nalezl lépe postaveného JAMESE WARD-PROWSE, který svou pohotovou střelu umístil k pravé tyči.
     
    90
    Nedovolený zákrok Dimitriho Payeta (West Ham United) znamená žlutou kartu.
     
    89
    Střídání v týmu Southampton FC: odpracováno má Cédric Soares a na závěrečné desítky vteřin jde na plac Cuco Martina.
     
    87
    A další šance Southamptonu! Romeu vymyslel suprovou přihrávku pro Højbjerga, který svou ránu z pravé strany vápna nasměroval ke vzdálěnější tyči. Další vynikající zákrok ale předvedl Adrián, jenž míč konečky prstů vyrazil mimo bránu.
    86. Cédric Soares (SOT)
     
    86
    Proti nebezpečné ráně Cédrica Soarese předvedl Adrián ukázkovou stopku. Tento pokus musel brankáře West Hamu pořádně štípnout.
     
    83
    Třetí a zároveň poslední střídání v týmu West Ham United: dohráno má Mark Noble a své fotbalové dovednosti bude moci předvést Edimilson Fernandes.
     
    81
    Winston Reid (West Ham United) skluzem atakoval rozběhnutého Longa, žlutá karta je pochopitelně na místě.
     
    80
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Dušan Tadić, přichází James Ward-Prowse.
     
    77
    Domácí přenesli hru na opačnou stranu a Payetův střílený centr Forster vyrazil k nohám Zazy, do jehož nebezpečné dorážky se na poslední chvíli položil obránce.
     
    74
    Střídání v týmu Southampton FC: hrací plochu opouští Charlie Austin a nastupuje Shane Long.
     
    74
    Opravdu velice blízko vstřelení kontaktního gólu byl Payet, jehož jedovatá rána z dvaceti metrů prisvištěla jen těsně kolem levé tyče.
     
    73
    Feghouli nastřelil ruku Bertranda a domácí se posléze dožadovali odpískání penalty. To se však nestalo a Álvaro Arbeloa (West Ham United) si za nesportovní chování směrem k hlavnímu sudímu vysloužil karetní postih.
     
    71
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Håvard Nordtveit, přichází Ashley Fletcher.
     
    68
    Virgil van Dijk (Southampton FC) vlétl do souboje s Feghoulim jako utržený ze řetězu a za nevybíravý šlapák inkasoval žlutý trest.
    62. Dušan TADIĆ - 0:2
     
    62
    Southampton právě vstřelil branku!
    Hosté napadali rozehrávku svých soupeřů a vybojovali míč. Redmond okamžitě adresoval balon Austinovi a ten rychlou narážečkou našel DUŠANA TADIĆE. Srbský záložník prošel kolem vyběhnuvšího Adriána a prázdnou bránu už nemohl minout.
     
    60
    Zaza se v pokutovém území chtěl stát příjemcem přihrávky zprava, ale do souboje se s ním pustil Oriol Romeu. Útočící hráč upadl na trávník, nicméně Mosse k hvizdu nepřinutil a za nafilmovaný pád obdržel žlutou kartu.
     
    55
    Ostrý zákrok, který předvedl Mark Noble (West Ham United), byl jednoznačně v rozporu s pravidly a hříšník se udělení žluté karty absolutně nemůže divit. Právem si ji zaslouží.
     
    52
    Cédric Soares se na pravé straně dokázal zbavit svého strážce a našel lépe postaveného Tadiće. Ten vypálil do protipohybu Adriána, ale gólman West Hamu dokázal natáhnout svou ruku a díky tomu udržel míč před brankovou čárou.
     
    46
    West Ham United si o poločasové přestávce připravil jedno střídání: do druhé půle nenastoupil Manuel Lanzini, místo něhož vběhl na hrací plochu Sofiane Feghouli.
    45. Soaresova rána rozvlnila bok síťky
     
    45
    V závěru úvodního dějství se ve střelecké pozici objevil Cédric Soares a po ráně z rohu malého vápna rozvlnil síť. Ke smůle příznivců Southamptonu však pouze boční.
    40. Charlie AUSTIN - 0:1
     
    40
    Southampton právě vstřelil branku!
    Hostující hráči na levé straně rychle zakombinovali. Bertrand našel CHARLIEHO AUSTINA a ten svou křižnou přízemní střelu uvnitř pokutového území umístil nechytatelně k pravé brankové konstrukce.
     
    9
    Lanzini si suprově tělem zpracoval míč a po jeho dopadu na zem zařadil vyšší rychlostní stupeň. Velmi rychle k němu ovšem přispěchl Oriol Romeu (Southampton FC) a prostřednictvím nedovolených prostředků ho seslal k zemi, za což si prohlédl žlutý kartonek.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 40. Austin (Bertrand), 62. Tadić (Austin), 90+2. Ward-Prowse (S. Davis)

    Karty:   55. Noble (WHU), 60. Zaza (WHU), 73. Arbeloa (WHU), 81. Reid (WHU), 90. Payet (WHU) – 9. Romeu (SOT), 68. van Dijk (SOT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 7:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 9:14.
    West Ham United: Adrián – Nordtveit (71. A. Fletcher), Reid, Ogbonna, Arbeloa – Noble (C) (83. Fernandes), Kouyaté – Antonio, Lanzini (46. Feghouli), Payet – Zaza.
    Náhradníci: Randolph – Feghouli, Byram, Obiang, A. Fletcher, Oxford, Fernandes.

    Southampton FC: Forster – Soares (89. Martina), Fonte (C), van Dijk, Bertrand – Højbjerg, Romeu, S. Davis – Tadić (80. Ward-Prowse) – Austin (74. S. Long), Redmond.
    Náhradníci: Jošida, Clasie, S. Long, Jason McCarthy, Martina, Ward-Prowse, Hesketh.

    Rozhodčí: Moss – Halliday, Smart
    bahis siteleri