Orenburg – Ural 0:1 (kon.) | Arsenal Tula – Groznyj 0:0 (kon.) | Spartak – Ufa 0:1 (kon.)
Machačkala – Zenit 2:2 (kon.)
konec
Anži Machačkala
2:2 (1:2)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 25.09.2016, 18:30Ruská Premier Liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:28:11)
     
    Je konec! Zenit Petrohrad ztratil dvoubrankové vedení a na půdě Machačkaly pouze remizoval 2:2! Hosté vlétli do zápasu ve velkém stylu a Arťom Dzjuba už po šesti minutách otevřel skóre! Stejný hráč za dalším deset minut přidal po dobře rozehraném přímém kopu druhou branku! Anži se ještě do přestávky podařilo vyrovnat! Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Bernard Berisha ! Ve druhém poločase se hrál strhující fotbal s velkým množstvím šancí na obou stranách! Fotbalisté Petrohradu se prosadit nedokázali, zatímco střídající Yannick Boli s notnou dávkou štěstí vyrovnal na 2:2! Zenit poté znovu zapnul, ale hostům nezbyl čas na vstřelení další branky!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na hřišti zůstává ležet další domácí fotbalista. Anži teď sbírá cenné vteřinky. Poraněný hráč bude muset vydržet, Pavel Vrba už vyčerpal všechny tři střídání.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Jurij Žirkov (FK Zenit Petrohrad).
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Exekuce přímého kopu se chopil Giuliano, jež zvolil ránu těsně nad zemí a prudkou střelou trefil pouze čtyřčlennou zeď! Naprosto stejně dopadla i jeho následná dorážka!
     
    89
    Do pokutového území Machačkaly se snášel další centr. Domácí obrana dostala míč ven ze šestnáctky, kde se nedovoleného zákroku dopustil Cédric Yambéré. Hosté mají k dispozici přímý kop z fantastické pozice!
     
    88
    Domácí vybojovali autové vhazování na polovině hřiště a nastřádali další vteřinky k dobru. Machačkala v posledních minutkách otupila tlak Zenitu a nepouští hosty do šancí.
     
    87
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Bernard Berisha, přichází Lorenzo Ebecilio.
     
    87
    Bernard Berisha za svůj pomalý odchod ze hřiště uviděl žlutou kartu!
     
    86
    Machačkala sbírá cenné vteřinky, kde to jen trošku jde. Alexandr Bělenov dlouho otálel s odkopem míče od branky a může být rád, že neuviděl žlutou kartu. Hosté se vztekají.
     
    85
    Hra je přerušena! Na trávníku zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů. Podle všeho se bude muset střídat. Pavel Vrba může sáhnout k poslední výměně na hřišti.
     
    84
    Před branku Machačkaly přilétl další centr. Na hranici pokutového území číhal připravený obránce Cédric Yambéré, jež hlavou odpravil balón do bezpečné zóny.
     
    83
    Bernard Berisha se hnal kupředu po levé straně. Nejlepší hráč Anži v dnešním zápase vyzval na souboj Igora Smolnikova, který se nenechal rozhodit klamavým pohybem domácího fotbalisty.
     
    82
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Ivo Iličević, přichází Amadu Mutari.
     
    82
    Na oblouček do pokutového území si nabíhal Igor Smolnikov. Pravý obránce Zenitu se po míči natahoval ve skluzu, nicméně před domácí obránce si k němu cestičku neproklestil.
     
    81
    Magomed Musalov potáhl míč na polovinu Zenitu a snažil se uklidnit hru. Domácí ale branku Zenitu neohrozili a navíc přišli o míč. Zenit se žene vpřed s dalším útokem.
     
    80
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Oleg Šatov, přichází Luka Đorđević.
     
    79
    Fantastický Alexandr Bělenov! Domácí brankář udržel akcie Anži nad vodou! Po centru do pokutového území zakončoval z těsné blízkosti Arťom Dzjuba, ale Bělenov vytáhl skvělý reflexivní zákrok!
     
    78
    Do kombinace Zenitu se zapojil i Michail Keržakov. Hostující brankář rozehrál na levou stranu. Hosté míč rychle přenesli před pokutové území Anži, ale ohrožení pro domácí branku z toho nyní nebylo.
     
    77
    Na hrací ploše zůstává ležet obránce Zenitu Igor Smolnikov. Pravý bek Petrohradu si zřejmě ublížil při individuálním průniku po pravé straně. Podle všeho ale bude pokračovat.
     
    76
    Jurij Žirkov potáhl míč vpřed po levé straně. Krajní obránce poté přihrávkou hledal Javiho Garcíu, ale středopolař Zenitu se k míči neprodral přes hradbu hráčů v zeleném.
     
    75
    Po pravé straně spěchal vpřed Igor Smolnikov. Krajní obránce Zenitu se pokusil obejít jednoho ze soupeřů, od nějž se míč odrazil do zámezí. Zenit bude vhazovat.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Cédric Yambéré (Anži Machačkala).
     
    74
    Na druhé straně rozkmital své rychle nohy Oleg Šatov. Aktivní fotbalista Zenitu vyslal prudkou přihrávku na malé vápno. Alexandr Bělenov vyrazil z branky a míč schoval v rukavicích.
     
    73
    Machačkala zahrávala přímý kop z nadějné pozice! Exekuce se ujal Svjatoslav Georgijevskij, nicméně technický pokus domácího fotbalisty zamířil vysoko nad branku Zenitu.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Javi García (FK Zenit Petrohrad).
     
    71
    Další centr před branku Anži sebral bez problémů Alexandr Bělenov. Domácí brankář si na centr počkal u bližší tyče a nikým neatakován jej schoval do rukavic.
     
    70
    Do konce utkání zbývá dvacet minut a hosté přepnuli na vyšší rychlostní stupeň. Fotbalisté Zenitu jsou všude o krok dříve a nedávají domácím prostor ke kombinaci.
     
    69
    Oleg Šatov to nyní nevymyslel vůbec dobře! Křídelník Zenitu chtěl přihrávkou za obranu uvolnit Dzjubu, ale jeho pobídku bez problémů zajistil Cédric Yambéré.
     
    68
    Střídající Maurício se okamžitě zapojil do dění na hrací ploše. Nováček na hřišti si zpracoval míč na prsa, udělal dva kroky a už byl na zemi. Po faulu jednoho z domácích bude Zenit rozehrávat přímý kop.
     
    67
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Maurício.
     
    66
    Zenit si mohl vzít ztracené vedení nazpátek! Oleg Šatov zahrával přímý kop z dobré pozice. Centr hostujícího křídelníka směřoval na přední tyč, ale Javi García jej nestačil tečovat na branku.
    64. Yannick BOLI - 2:2
     
    64
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Fantastické utkání nabírá na obrátkách! Střídající YANNICK BOLI se s míčem otočil před pokutovým územím a jeho rána po teči jednoho z obránců zapadla mimo dosah Keržakova! Začínáme nanovo!
     
    64
    Centrovaný míč propadl za hranici pokutového území. Prostor k zakončení si hledal Jurij Žirkov, který upadl po kontaktu s obráncem, ale hlavní rozhodčí faul nepíská.
     
    63
    Další obrovská šance Zenitu Petrohrad! Přihrávku za obranu dostihl Oleg Šatov, ale vracející se Cédric Yambéré mu ve skluzu na poslední chvíli ukopl míč na roh!
     
    62
    Tak tohle byl hodně ostrý zákrok! Střídající Yannick Boli na polovině hřiště dupl na nohu Jurije Žirkova a může být rád, že uviděl pouze kartu žluté barvy!
     
    61
    Střídající Alexandr Kokorin napřáhl zpoza hranice pokutového území a jeho dělovka se otřela o pravou tyč domácí branky! Druhý poločas musí diváky bavit!
     
    60
    Oleg Šatov přenechal míč Witselovi. Belgický reprezentant mohl centrovat do pokutového území, jenže raději zvolil přihrávku obráncům na polovinu hřiště.
     
    59
    Z následné standardní situace Zenit branku Machačkaly neohrozil. Hosté se rozhodli pro rozehrávku nakrátko. Pomalou přihrávku středem hřiště navíc přečetl Magomed Musalov.
     
    58
    Oleg Šatov táhl vpřed další atak Zenitu Petrohrad. Hostující křídelník posunul míč Giulianovi, který si jej píchl do protipohybu obránce a nechal se faulovat.
     
    57
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Pilip Budkivskij, přichází Yannick Boli.
     
    56
    Střídání v týmu FK Zenit Petrohrad: ze hřiště odchází Róbert Mak, přichází Alexandr Kokorin.
     
    55
    Giuliano okradl o míč statického stopera Machačkaly, přiklepl jej Witselovi, který nádhernou střelou do horního rohu branky protáhl domácího brankáře!
     
    54
    Další šance Anži! Na prudký centr z pravé strany si na malé vápno nabíhal Bernard Berisha, který ale zaspal a po prudkém centru se ani nenatáhl!
     
    53
    Cédric Yambéré rozjel další útok Machačkaly. Do pokutového území se po jeho přihrávce řítil Alexandr Bělenov, který ale vybojoval pouze rohový kop.
     
    52
    Na druhé straně se do pokutového území prosmýkl Bernard Berisha. Nejlepší hráč Machačkaly na trávníku si potáhl míč do šestnáctky, jenže jeho střelu zablokovala hostující obrana.
     
    51
    Zenit rozehrával přímý kop na polovině hrací plochy. Hosté rozhodli pro rozehrávku do kombinace. Za přihrávkou na pravou stranu pádil Oleg Šatov, jež nedohnal míč na hrací ploše.
     
    50
    Mohlo být vyrovnáno! Bernard Berisha si rychle srovnal míč na střelu a dělovkou pravačkou jen těsně minul vzdálenější tyč Keržakovovy svatyně!
     
    49
    Axel Witsel vystihl pomalou přihrávku hostů na polovině Zenitu, obrátil hru vpřed a přenesl míč na Žirkova. Krajní obránce Zenitu se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale sudí viděl situaci jinak.
     
    48
    Arťom Dzjuba mohl zaútočit na hattrick! Útočník Zenitu Petrohrad se prohnal okolo obránců, potáhl si míč na hranici pokutového území, jenže pravačkou napálil balón mezi diváky!
     
    47
    Na druhé straně si na vysokou přihrávku naskakoval Arťom Dzjuba. Dvoubrankový střelec Zenitu v hlavičkovém souboji s Lazićem na míč nedosáhl. Balón propadl až k Bělenovovi.
     
    46
    Machačkala obstarala výkop do druhého poločasu. Domácí fotbalisté se ihned vrhli do útoku. Šamiľ Gasanov se snažil procpat míč na Budkivského, kterému ale sekundovali obránci.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce! Diváci v Machačkale sledovali atraktivní podívanou! Fotbalisté Zenitu od začátku utkání diktovali tempo hry a už v šesté minutě se po rohovém kopu prosadil Arťom Dzjuba ! Stejný hráč navýšil vedení Zenitu po další standardní situaci už na 2:0! Machačkala se ale zvedla a po nedovoleném zákroku v pokutovém území snížil z penalty Bernard Berisha ! V závěru poločasu mohlo být dokonce vyrovnáno! Sergej Paršivljuk však nedosáhl na přetažený centr. Do šaten se proto odchází za stavu 1:2!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Zajímavá šance Anži! Na přetažený centr zabíhal Sergej Paršivljuk, který ve skluzu nedosáhl na dlouhý míč! Jurij Žirkov teď absolutně nestíhal a celou akci pozoroval z dálky!
     
    44
    Oleg Šatov sice ukradl míč domácímu fotbalistovi na polovině hrací plochy, ale utopil se ve vlastních kličkách. Domácí vybojovali míč a mohou zaútočit.
     
    43
    Fotbalisté Petrohradu zahrávali pro změnu přímý kop. Exekuce se tentokrát ujal Róbert Mak. Centr slovenského fotbalisty směřoval na zadní tyč, kde zakončoval Dzjuba, ale dvougólový střelec tentokrát netrefil branku.
     
    42
    Zenit si vypracoval další rohový kop! Oleg Šatov tentokrát našel Róberta Maka, jež se do míče položil zpoza hranice pokutového území a tvrdou střelou trefil citlivá místa Yambérého!
     
    41
    Do hry se zapojil také Alexandr Bělenov. Domácí brankář rozehrál dlouhým výkopem na polovinu hrací plochy. Skákavý míč si nezpracoval nikdo v zeleném. Hosté mohou kombinovat.
     
    40
    Rohový kop zahrávali i fotbalisté Zenitu. Exekuce se chopil Oleg Šatov, který centrem do pokutového území našel Dzjubu, jež se opět prodral k zakončení. Jeho hlavička tentokrát nemířila mezi tři tyče.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Šamiľ Gasanov (Anži Machačkala).
     
    39
    Machačkala zahrávala rohový kop. Domácí rozehráli standardní situaci nakrátko. Centr do pokutového území poslal Bernard Berisha, jenže jeho pobídka skončila v rukavicích Keržakova.
     
    38
    Na hřišti se nám přiostřuje! Dalším nedovoleným zákrokem o sobě dal vědět Domenico Criscito. Stoper Zenitu tentokrát naložil Georgijevskému. Domácí budou rozehrávat.
     
    37
    Další šance Zenitu po standardní situaci! Na centr do pokutového území si naskočil Axel Witsel, který hlavičkou z hranice šestnáctky trefil náruč domácího brankáře!
     
    36
    Hra je přerušena! Po souboji s Bernardem Berishou zůstává na trávníku ležet Axel Witsel. Belgický fotbalista inkasoval úder do obličeje, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    35
    Igor Smolnikov se vydal na výlet do útoku. Pravý obránce Zenitu Petrohrad zaběhl za obranu, aby si převzal přihrávku na křídlo. Naneštěstí pro něj se v době přihrávky pohyboval za hranicí ofsajdu.
     
    34
    Axel Witsel měl více štěstí než rozumu! Belgický fotbalista si za sebe pustil přihrávku těsně před hranicí pokutového území a může být rád, že jej napadající Pilip Budkivskij fauloval.
     
    33
    Magomed Musalov vyslal oblouček za obranu Zenitu. Bernard Berisha se řítil do pokutového území, ale Domenico Criscito tentokrát trefil míč a odpravil jej na rohový kop.
     
    32
    Cédric Yambéré byl jako první u odraženého míče a stačil jej odkopnout před dotírajícím Makem. Slovenský reprezentant se nám ukázal snad poprvé v zápase!
     
    31
    Domácím fotbalistům najednou narostla křídla. S další akcí spěchal vpřed Jonathan Mensah. Pravý obránce Anži ale narazil těsně před hranicí pokutového území. Domácí budou pouze vhazovat.
     
    30
    Axel Witsel se opřel do odraženého míče. Střela belgického reprezentanta zpoza pokutového území se zastavila na zádech jednoho z obránců Machačkaly.
    28. Bernard BERISHA - 1:2
     
    28
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Míč si na značku pokutového kopu přichystal BERNARD BERISHA a tvrdou střelou k tyči nedal Keržakovovi šanci!
     
    27
    Penalta! Rozhodčí si všiml souboje Criscita s jedním z útočníků a po kontaktu ukázal na značku pokutového kopu!
     
    27
    Sergej Paršivljuk si navedl míč na levačku a střelou kolem obránce se pokusil ohrozit Karžakova. Jeho rána těsně nad zemí minula pravou tyč o dobré dva metry.
     
    26
    Machačkala zahrávala další přímý kop. Bernard Berisha vyslal centr do klubíčka hlavičkářů. Míč se k němu odrazil nazpátek. Machačkala vybojovala pouze autové vhazování.
     
    25
    Igor Smolnikov se s míčem prohnal až na hranici pokutového území, odkud mohl pálit, ale zbytečně se pustil do kličky navíc. Vracející se Mensah mu míč odkopl.
     
    24
    Přihrávku na hranici pokutového území obdržel Svjatoslav Georgijevskij. Domácí fotbalista se rychle otočil a vyslal technickou ránu, která však hostující branku neohrozila.
     
    23
    Oleg Šatov vybídl přihrávkou na pravou stranu Smolnikova. Krajní obránce Zenitu okamžitě centroval do pokutového území, jenže trefil prvního stojícího obránce Machačkaly.
     
    22
    Domenico Criscito rozjel další atak Zenitu po levé straně. Hostující stoper vybídl prudkou přihrávkou za obranu Šatova, avšak druhý jmenovaný se k míči neprodral.
     
    21
    Domácí fotbalisté mají velké problémy s přechodem půlící čáry. Bernard Berisha znovu nesebral síly na individuální průnik a raději obrátil hru na zadáky Anži.
     
    20
    Jonathan Mensah si troufl na odvážnou kličku v blízkosti pokutového území Zenitu. Krajní obránce Machačkaly si míč ukopl daleko od nohy a už jej nedostihl na hrací ploše.
    18. Arťom DZJUBA - 0:2
     
    18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit navyšuje své vedení! Zenit měl k dispozici přímý kop z hranice pokutového území. Rozehrávky standardní situace se ujal Oleg Šatov. Prudký nástřel v pokutovém území patičkou prodloužil Axel Witsel a ARŤOM DZJUBA z blízky vsítil svou druhou branku v utkání!
     
    17
    Hosté se pokusili překvapit otevřenou obranu Anži rychlou rozehrávkou autového vhazování. Radost Dzjubovi zkazil hlavní rozhodčí, který nechal vhazování opakovat.
     
    16
    Domácí celek se nastěhoval na polovinu Zenitu. Ivo Iličević mohl postupovat vpřed, jenže místo rychlé kličky zvolil přihrávku na zadáky Anži. Zenit zatím brání bez větších problémů.
     
    15
    Domácí obránci vybojovali míč na vlastní polovině a rozhodli se uklidnit hru kombinací před pokutovým územím. Nikdo z fotbalistů Zenitu akci Machačkaly neatakuje.
     
    14
    Skvělou práci nyní odvedl Cédric Yambéré! Domácí stoper se rychle vrátil a při sprintu do šestnáctky obral o míč Garcíu. Machačkala může založit nový útok.
     
    13
    Róbert Mak prodloužil míč do pokutového území. Arťom Dzjuba si balón zpracovával na prsa, nicméně Darko Lazić k němu včas přistoupil a důraznou hrou tělem jej o balón připravil.
     
    12
    Zenit se po ubráněné standardce rychle vydal do útoku. Po pravé straně táhl míč Igor Smolnikov. Krajní obránce Zenitu si netroufl na individuální průnik a vrátil míč obráncům.
     
    11
    Machačkala zahrávala přímý kop ze zajímavé pozice. Svjatoslav Georgijevskij vyslal centr na malé vápno, kde kraloval hostující stoper Domenico Criscito.
     
    10
    Za dalším dlouhým odkopem na polovinu Zenitu pospíchal Pilip Budkivskij. Domácí útočník spěchal s míčem po pravé straně a Domenico Criscito jej zastavil jen za cenu faulu.
     
    9
    Oleg Šatov operoval s míčem na levé straně pokutového území. Hostující útočník však nesebral odvahu k odcentrování a raději vrátil míč spoluhráčům ze zálohy.
     
    8
    Zenit i po vstřelení úvodní branky dnešního utkání pokračuje v kombinaci na polovině Machačkaly. Pokud měli domácí naordinovanou defenzívu, musí svou taktiku rychle změnit.
    7. Arťom DZJUBA - 0:1
     
    7
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Zenit se ujímá vedení! Hosté zahrávali rohový kop. Míč se snesl na malé vápno, kde se mezi čtyřmi obránci dostal k zakončení ARŤOM DZJUBA a hlavičkou o tyč otevřel skóre utkání!
     
    6
    Pilip Budkivskij si naběhl mezi obránce Zenitu Petrohrad na prudkou přihrávku po zemi. Domácí útočník si míč posunul kolem Neta, ale vytlačil se ze střeleckého úhlu.
     
    5
    Machačkala se od úvodních minut koncentruje na obranu. Domácí se drží v těsné blízkosti fotbalistů Zenitu. Míč směřující na Šatova odhlavičkoval do autu Jonathan Mensah.
     
    4
    Nedovoleným zákrokem se na polovině hřiště provinil vracející se Igor Smolnikov. Krajní obránce Zenitu složil na zem Berishu. Domácí budou rozehrávat.
     
    3
    Domácí se hnali do otevřené obrany Zenitu. Za dlouhou přihrávkou na levou stranu pospíchal Bernard Berisha, který nedostihl míč na hrací ploše. Hosté budou vhazovat.
     
    2
    Giuliano chtěl přihrávkou do pokutového území oslovit Dzjubu. Hostující útočník se však přihrávce nedostal. Na hranici velkého vápna odkopl míč Lazić.
     
    1
    Zenit zahájil dnešní utkání výkopem. Z tribun se na hostující fotbalisty okamžitě snesl hlasitý pískot! Fotbalisté Zenitu Petrohrad to s Machačkalou nebudou mít snadné.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního utkání na hrací plochu. Machačkala sehraje dnešní duel v zelených dresech, zatímco Zenit zvolil bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    Anži Machačkala: Bělenov – Paršivljuk, Lazić, Jonathan Mensah, Musalov – Gasanov, Yambéré – Georgijevskij, Budkivskij, B. Berisha – Iličević.
    Náhradníci: D. Jurčenko – Gadžibekov, Ebecilio, Ščerbak, Xandão, Mutari, Gazimagomedov, Tigijev, Boli.

    FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Smolnikov, Neto, Criscito, Žirkov – Giuliano, Javi García, Witsel – Šatov, Dzjuba, Mak.
    Náhradníci: Lodygin, Obuchov – Aňukov, Lombaerts, Maurício, Kokorin, A. Keržakov, Mogilevec, Đorđević..
     
    Vzájemné duely v minulé sezóně

    Anži – Zenit 0:1
    Zenit – Anži 5:1
     
    Anži Machačkala

    Svěřenci Pavla Vrby drží po sedmi odehraných kolech sedmou pozici a šlape na paty celkům před sebou! Machačkala zatím posbírala jedenáct bodů. Na domácí půdě to ale Anži skřípe. Před svými fanoušky zatím vybojovala pouhé čtyři body! V minulém ligovém kole zvítězila na trávníku Uralu nejtěsnějším možným způsobem, tedy 1:0!
     
    Zenit Petrohrad

    Zenit potvrzuje roli favorita ruské ligy a drží se na jejím čele. Celek z Petrohradu v sedmi duelech vybojoval patnáct bodů a drží se na třetí příčce. V případě výhry se navíc bodově dotáhne na moskevské CSKA! Zenit v posledních týdnech nabral formu a zvítězil v posledních pěti duelech! V posledním ligovém kole si na svém stadionu s chutí zastřílel proti Kazani, kterou porazil 4:1!
     
    Dobrý večer všem fanouškům ruského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z ruské Premier Ligy. Společně se dnes podíváme na Machačkalu Pavla Vrby, která vyzve jednoho z adeptů na mitrovský titul, Zenit Petrohrad! Duel začíná v 18:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 28. B. Berisha (pen.), 64. Boli (Georgijevskij) – 7. Dzjuba (Šatov), 18. Dzjuba (Witsel)

    Karty:   39. Gasanov (MCK), 62. Boli (MCK), 74. Yambéré (MCK), 87. B. Berisha (MCK) – 72. Javi García (PET), 90+2. Žirkov (PET)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 23:9.
    Anži Machačkala: Bělenov – Paršivljuk, Lazić, Jonathan Mensah, Musalov – Gasanov, Yambéré – Georgijevskij, Budkivskij (57. Boli), B. Berisha (87. Ebecilio) – Iličević (82. Mutari).
    Náhradníci: D. Jurčenko – Gadžibekov, Ebecilio, Ščerbak, Xandão, Mutari, Gazimagomedov, Tigijev, Boli.

    FK Zenit Petrohrad: M. Keržakov – Smolnikov, Neto, Criscito, Žirkov – Giuliano, Javi García, Witsel (67. Maurício) – Šatov (80. Đorđević), Dzjuba, Mak (56. Kokorin).
    Náhradníci: Lodygin, Obuchov – Aňukov, Lombaerts, Maurício, Kokorin, A. Keržakov, Mogilevec, Đorđević.
    bahis siteleri