Mladá Boleslav – Jihlava 4:3 (po pr.) | Pardubice – Slavia 3:4 (1:2 po s.n.) | Zlín – Vsetín 8:3 (kon.)
Ústí n/L – PZ Kladno 2:3 (po pr.) | Liberec – Kometa Brno 2:1 (kon.) | Vítkovice – Přerov 3:0 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 2:1 (kon.) | Tábor – Žďár n/S 1:5 (kon.) | Kobra – HC Litvínov 2:11 (kon.)
Kladno – Sparta 2:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 1:3 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 5:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
HC Letci Letňany
Neděle 25.09.2016, 13:00 • Home Monitoring Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 6. kolo
Partner:
     
    59:56
    Hosté si vyžádali oddechový čas a dle očekávání usedá brankář Lukáš Pařík na střídačku. Letňany se tak pokusí o vyrovnání se šesti hráči v poli!
     
    55:53
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak tohle byl nádherný průnik hostujícího KARLA KLIKORKY! Obránce Letců měl neuvěřitelnou rychlost, přebruslil plzeňské zadáky a před bránou nádherně zavěsil pod břevno Pilcovy brány. Koncovka utkání bude zcela jistě ještě zajímavá! Bez asistence.
     
    48:19
    Početní výhoda mohla být bleskurychle využita! Radek Mužík totiž do parádní pozice přihrál Martinu Langovi, který ale svoji druhou branku nepřidal – Pařík ho vychytal.
     
    48:10
    Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Petros Tzovairis (LET), domácí celek tak čeká přesilová hra. A hostujícímu celku se toto rozhodnutí vůbec nelíbí...
     
    46:32
    Tak tohle byla krásná akce! Filip Přikryl ukázkovou přihrávkou vyslal do samostatného úniku Martina Langa, který tváří v tvář Lukáši Paříkovi neuspěl.
     
    43:29
    Petr Balín se nádherně prosmýkl mezi několika bránícími hráči Letňan a zakončoval z bezprostřední blízkosti, naštěstí pro hosty mířil nad branku!
     
    43:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je důležitá trefa pro indiány! Po nevyužité šanci Letňan se domácí celek vydal do protiútoku, který parádní střelou zápěstím proměnil RADEK MUŽÍK. Modrobílí tak vedou o dva góly! Asistence: Daniel Kuchárik.
     
    41:37
    Po neúspěšném průniku Karla Klikorky šli domácí ve dvou na jednoho obránce! Daniel Kuchárik měl na pravém křídle Jana Slaninu, rozhodl se ale vystřelit, což Lukáš Pařík vyřešil poklidným zákrokem.
     
    36:11
    Před bránou se k velmi nadějné dorážce dostal Daniel Kuchárik, bekhendem však z bezprostřední blízkosti trefil Paříka! Letňany teď měly v obraně den otevřených dveří.
     
    35:05
    Velký rozruch před Lukášem Pilcem! O asi tři dorážky se pokusil útočník Jan Hlaváč, domácí gólman to ale vše zvládl. teď měli indiáni poměrně štěstí.
     
    33:53
    Radek Mužík ke konci přesilové hry přihrával křížně na Filipa Přikryla, který měl dobrou šanci! Mířil mezi betony Paříka, jenž si vůbec nebyl jistý, jestli kotouč chytil. Naštěstí pro Letce se mu to podařilo.
     
    31:52
    První přesilovku si zahraje Plzeň. Ve středním pásmu u mantinelu totiž protihráče podrazil Tadeáš Pinkas (LET), který je tak vyloučen na dvě minuty.
     
    30:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí elitní formace opět zatápěla Letcům a otevírá skóre zápasu! Nejprve z nadějné pozice pálil Přikryl, obránci mu do zakončení však padli. Krátce nato se k dorážce dostal MARTIN LANG a ležící gólman Lukáš Pařík na ni byl již krátký. 1:0 pro Plzeň! Asistence: Filip Přikryl.
     
    27:42
    Uvidíme první přesilovou hru v dnením utkání. Tomáš Pánek (PLZ) je vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    27:12
    A zajímavá šance přišla i na druhé straně, to jsou momenty! Lukáš Pilc si ovšem pohlídal zakončení Václava Adamce z levého křídla, který zde byl osamocený při přečíslení dva na jednoho.
     
    27:02
    Po pasu od Filipa Koláře měl zajímavou příležitost Jan Slanina, který ale branku Lukáše Paříka trefit nedokázal.
     
    26:30
    Daniel Bespalčenko ani nadvakrát nedokázal vyhodit, k obrovské šanci se tak dostal Radek Mužík. Jeho střelu však zastavila tyčka!
     
    15:58
    Zajímavá příležitost hostujícího celku! Po neúspěšném průniku Pinkase z druhé vlny přijel Jan Hlaváč, jehož zakončení se ale moc nevydařilo. O dorážky se pak ještě snažil Karel Klikorka, to už si však zadáci pohlídali.
     
    13:57
    Dobré, velmi dobré nahození od modré čáry! Postaral se o něj obránce Vladimír Kremláček, Pařík toho moc neviděl, ale na poslední chvíli mohl sledovat, jak kotouč zamířil nad jeho svatyni!
     
    10:07
    Obrovské šance Letců! Po buly zakončoval bekhendem Martin Rudolf, naštěstí pro domácí mimo. Pak se ještě hosté dostali k dorážce, kterou si již Lukáš Pilc dokázal pohlídat.
     
    05:39
    Po přihrávce od Daniela Kuchárika měl mezi kruhy zajímavou šanci Marek Princl, jeho střela ovšem zamířila nad bránu! Teď měli Letci poměrně štěstí.
     
    03:49
    První vážnější šanci utkání měl domácí forvard Radek Mužík! Ten unikl obráncům po levém křídle, nicméně jeho zakončení zneškodnil Lukáš Pařík.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 31. Lang (Přikryl), 44. Mužík (Kuchárik) – 56. Klikorka


    HC Plzeň 1929: Pilc (Maličkay) – Novák (A), Pánek, Váchal, Staněk, Kremláček, Kovářík – Slanina, Přikryl (C), Balín, Princl, Kolář, Rohla, Malát, Lang, Kuchárik, Hollar, Mužík (A).
    Trenér: Petr Vojan.

    HC Letci Letňany: Pařík (Zeithaml) – Klikorka (A), Krutil, Klatt, Riley (A), Fleischman, Zedek, Kloutvor, Benda – Rudolf, Adamec, Tzovairis, Hlaváč, Pětník, Bespalčenko, Vrba, Pinkas (C).
    Trenér: Tomáš Blažek.

    Rozhodčí: Valenta – Kotyza, Zimmermann.
    bahis siteleri