Toronto – Ottawa 3:6 (kon.) | Boston – Columbus 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Minnesota 1:2 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 3:0 (kon.) | Washington – Carolina 1:2 (po pr.) | New Jersey – Philadelphia 2:0 (kon.)
Montreal – New Jersey 2:3 (kon.) | Dallas – St. Louis 3:1 (kon.) | Calgary – Edmonton 1:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 4:2 (kon.) | Arizona – Los Angeles 5:3 (kon.) | Los Angeles – Arizona 4:3 (kon.)
Florida – Nashville 4:1 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
New Jersey Devils
Úterý 27.09.2016, 01:40 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Partner:
     
    59:54
    Tak teď byli domácí velice blízko vyrovnání! Na levé tyči byl nedůsledně pokrytý Brendan Gallagher, jehož v této obrovské šanci ale dokázal vychytat betonem Mackenzie Blackwood.
     
    58:50
    Devante Smith-Pelly (NJD) inkasuje desetiminutový osobní trest za nesportovní chování, okamžitě tak zamířil rovnou do kabiny.
     
    58:31
    Charlie Lindgren zůstává na střídačce, domácí to zkusí se šesti hráči v poli!
    56:58 Zach REDMOND - 2:3
     
    56:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí dramatizují zápas snížením na jednobrankový rozdíl! Po dobrém tahu na branku (a posléze i za ni) v podání Svena Andrighetta se ke střele dostal ZACH REDMOND, který se po spálených šancích konečně dokázal prosadit. Canadiens tak upravují na 2:3! Asistence: Sven Andrighetto a David Desharnais.
    54:14 Michael MCLEOD - 1:3
     
    54:14
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey se ujímá dvoubrankového vedení! Po střílené přihrávce od Andrewa MacWilliama dokázal kotouč za brankáře Charlieho Lindgrena došťourat MICHAEL MCLEOD. Forvard, jehož Ďáblové letos draftovali v prvním kole, tak dává již na 3:1! Asistence: Andrew MacWilliam a Joseph Blandisi.
     
    52:18
    Po nahození Marka Barberia se v mezikruží zjevil zcela osamocený Sven Andrighetto, zápěstím ale trefil jen připravenou lapačku Mackenzieho Blackwooda!

    O gólmany nemusí mít Devils obavy – v zápase s Flyers se o čisté konto podělili Kinkaid s Lindbäckem, dnes se velmi dobře prezentoval Wedgewood a zatím na něj skvěle navazuje i Blackwood.
     
    50:07
    Domácí vyrazili do přečíslení dva na jednoho! Odpovědnost na sebe vzal Daniel Carr, čtyřiadvacetiletý kanadský forvard ale trefil jen Mackenzieho Blackwooda.
     
    46:27
    Dobrou šanci měl nyní Michael McLeod! Od modré čáry zakončoval Steven Santini a mladý útočník, který byl letos draftován v prvním kole, se dostal k dorážce. Ta však skončila na betonu gólmana Lindgrena!
     
    44:27
    Obrovské šance domácích na srovnání! Joel Hanley našel v mezikruží volného Artturiho Lehkonena, který jen těsně minul branku Mackenzieho Blackwooda.
     
    43:19
    Těsně před koncem Andrighettova trestu se zcela zbytečného faulu ve středním pásmu dopustil Joseph Blandisi (NJD). Mladý forvard je tak vyloučen za nedovolené bránění.
     
    41:29
    Sven Andrighetto (MTL) bekhendem vyhodil kotouč do hlediště, inkasuje tak dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    40:38
    A další obrovská šance New Jersey Devils! Sám na branku uháněl Vernon Fiddler, jeho střela zápěstím ale zamířila nad bránu Lindgrena.
     
    40:27
    Adam Henrique byl blízko hattricku! Nádhernou práci odvedl u mantinelu Taylor Hall, který poté přihrál Smith-Pellymu. Ten se neprosadil, dorážku do poloodkryté branky měl na starosti právě Henrique, ale Charlie Lindgren vytáhl neskutečný zákrok lapačkou.
     
    V brance Ďáblů od začátku této třetiny již nyní skvěle chytající Scott Wedgewood, šanci ukázat se dostává také Mackenzie Blackwood, nejlepší brankář OHL.
     
    34:22
    Český obránce Vojtěch Mozík (NJD) za brankou Wedgewooda poslal k zemi Nikitu Ščerbaka a už usedá na trestnou lavici. Dostává totiž dvouminutový trest za nedovolené bránění.
     
    32:31
    Taylor Hall se po pasu Henriquea obtočil okolo branky a zasouval puk podél tyče, nicméně beton Lindgrena a hokejka obránce Petryho zabránila touši v průniku do domácí svatyně. Gól tedy neplatí!
     
    32:31
    Devils zřejmě docílili branky, bude se ale telefonovat, jestli puk překročil brankovou čáru.
     
    32:00
    Do třetice všeho dobrého... To si zřejmě řekl Zach Redmond. Ten totiž v krátkém sledu pálil potřetí, ale Scott Wedgewood si na jeho ráně smlsnul spektakulárním zákrokem lapačkou!
     
    30:53
    Canadiens střídají brankáře, Mikea Condona od této doby nahradí Charlie Lindgren. Ten nyní dostává prostor na rozchytání.
    30:53 Adam HENRIQUE - 1:2
     
    30:53
    Devils právě vstřelili branku!
    A je to gól, Devils podruhé v utkání skórují v přesilové hře a získávají vedení na svoji stranu! Po nádherném průniku Taylora Halla se dostal kotouč do útočného pásma, kde jej Nathan Bastian přihrál na hokejku ADAMA HENRIQUEA, jehož dobrá střela zápěstím skončila za zády Condona! Asistence: Nathan Bastian a Yohann Auvitu.
     
    29:05
    A pozor, domácí hokejisté hráli se šesti hráči v poli! Čeká je tedy oslabení.
     
    26:45
    Po prudkém projektilu z hokejky Zacha Redmonda se na brankovišti dorážkou snažil prosadit Artturi Lehkonen, puk ale poslal vedle Wedgewoodovy branky!
     
    22:01
    Přesilovka končí. Ne však proto, že by padl gól, ale kvůli tomu, že se Devante Smith-Pelly (NJD) provinil podražením protihráče před bránou Condona.
     
    21:26
    Michael McLeod dobrým pohybem vybojoval přesilovou hru pro New Jersey. Dvě minuty za držení inkasuje obránce Jurij Alexandrov (MTL).
     
    18:02
    Přesilová hra kanadského týmu končí. Artturi Lehkonen (MTL) podrazil bránícího Auvita a usedá na trestnou lavici.
     
    17:19
    A uvidíme druhou početní výhodu Canadiens. Zcela zbytečným držením protihráče ve středním pásmu se provinil Adam Henrique (NJD).
     
    14:00
    Velký rozruch před brankou Scotta Wedgewooda způsobila střela Barberia a dorážky Eisenschmida! No a bránící Devils se provinili faulem, Jon Merrill (NJD) dostává dvě minuty za krosčekování německého forvarda.
    11:21 Adam HENRIQUE - 1:1
     
    11:19
    Devils právě vstřelili branku!
    A je srovnáno, 1:1! Devils přesilovou hru využili poměrně rychle. Vojtěch Mozík tvrdě vystřelil, Mike Condon nedokázal kotouč udržet a toho dobře využil ADAM HENRIQUE, který ho za něj dorazil. Začínáme znovu od začátku. Asistence: Vojtěch Mozík a Yohann Auvitu.
     
    10:59
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání, Ďábly čeká přesilová hra. Jacob De La Rose (MTL) dostává dvě trestné mintuy za držení hole Josepha Blandisiho.
     
    10:58
    V předbrankovém prostoru zůstal zcela osamocený Nathan Bastian, který měl na holi vyrovnání! Trefil ale jen Condona, který přerušil hru. Prostor tak nyní má komerční pauza, Canadiens vedou 1:0.
    04:48 Markus EISENSCHMID - 1:0
     
    04:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme tu úvodní branku zápasu, Montreal se po zásluze dostává do vedení! Daniel Audette odvedl parádní práci za bránou a od mantinelu přihrál na MARKUSE EISENSCHMIDA, který z první překonal bezmocného Scotta Wedgewooda. Asistence: Daniel Audette a Nikita Ščerbak.
     
    03:08
    A další nebezpečí! Po zblokovaných pokusech Artturiho Lehkonena se k dorážce z levé strany dostal Alex Galchenyuk, gólman Ďáblů se ale přesunul včas.
     
    02:50
    První větší šance zápasu! Domácí útočník Brendan Gallagher využil zaváhání hostujících zadáků a nebezpečně střílel, Wedgewood byl ovšem připraven.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 5. Eisenschmid (Audette, Ščerbak), 57. Redmond (Andrighetto, Desharnais) – 12. Henrique (Mozík, Auvitu), 31. Henrique (Bastian, Auvitu), 55. McLeod (MacWilliam, Blandisi)


    Montreal Canadiens: Condon (od 31. Lindgren) – Petry, Barberio, Alexandrov, Redmond, Hanley, Juulsen – Lehkonen, Galchenyuk, Gallagher – Carr, Desharnais, Andrighetto – Ščerbak, Audette, Eisenschmid – Terry, De La Rose, Farnham.
    New Jersey Devils: Wedgewood (od 41. Blackwood) – Moore, Mozík, Merrill, Santini, Auvitu, MacWilliam – Hall, Henrique, Smith-Pelly – Speers, McLeod, Blandisi – Bastian, Fiddler, Quenneville – Pietila, Sexton, Thomson.

    Rozhodčí: Joannette, Pollock – Driscoll, Cormier.

    Diváci: 21 288
    bahis siteleri