Florida – Nashville 4:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 3:2 (po pr.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 5:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Montreal – Washington 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 2:3 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (po pr.)
po prodl.
Buffalo Sabres
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
Ottawa Senators
Středa 28.09.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Hoffman nejprve z dobré pozice minul a tak se dopředu vydal Ennis. V souboji s ním si nepočínal ideálně Matt Bartkowski (OTT), který v závěru dostává dvě trestné minuty za podražení.
     
    29:59
    Jenže Cody Ceci (OTT) měl velké problémy s Grantem a nakonec přeci jenom dostane dvě trestné minuty. Proviněním ottawského beka bylo hákování.
     
    28:37
    Puempel to nyní udělal velmi šikovně, když zakopl o nohu Codyho Fransona (BUF). Ten je za nedovolené bránění poslán na trestnou lavici.
     
    27:43
    Přesilovou hru si zahraje znovu Buffalo. Ryan Dzingel (OTT) totiž za Lehnerem krosčekoval jednoho ze soupeřů.
     
    21:37
    Teď už ale přichází trestné minuty pro Diona Phaneufa (OTT). Hostující obránce nejprve sekl soupeře a poté měl ještě nějaké poznámky, za což dostává celkem čtyři trestné minuty.
     
    15:35
    Druhá přesilová hra pro Ottawu. Hoffman chtěl ujet soupeři, avšak Brady Austin (BUF) ho zasáhl vysokou holí a jde si odsedět dvouminutový trest
     
    11:29
    Přesilovou hru si zahrají také domácí borci. Šest vteřin se bude hrát ve čtyřech, ale poté se vrátí vyloučený Fasching a při vyloučení Zacka Smithe si Buffalo vyzkouší početní výhodu.
     
    09:35
    Smith si šikovně sjížděl před bránu, Hudson Fasching (BUF) si před Lehnerem pomohl lehkým háčkem a dostává dvě trestné minuty.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 39. Baptiste (Grant, Cornel), 56. Grant (Baptiste, Fasching), 62. McCabe (Grant, Catenacci) – 36. Neil (Kelly), 41. Brassard (Smith, Ryan)


    Buffalo Sabres: Lehner (Kasdorf) – Franson, McCabe, Burgdoerfer, Bogosina, Austin, Bennett – Ennis, Girgensons, Okposo – Deslauriers, Grant, Moulson – Rodrigues, Dupuy, Fasching – Cornel, Catenacci, Baptiste
    Ottawa Senators: Hammond (od 41. O'Connor) – Phaneuf, Methot, Ceci, Bartkowski, Claesson, Lajoie, Erkamps – Turris, Ryan, Smith, Brassard, Kelly Neil Puempel, Dzingel, Robinson, Hoffman, Gagne, Chlapík

    Rozhodčí: Lewis, Charron – Kovachik, Nowak

    Diváci: 17 868
    bahis siteleri