Florida – Nashville 4:1 (kon.) | Buffalo – Ottawa 3:2 (po pr.) | Florida – Nashville 1:2 (kon.)
NY Rangers – NY Islanders 5:2 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 4:0 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
Montreal – Washington 5:2 (kon.) | Tampa – Carolina 2:3 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:4 (kon.)
Winnipeg – Calgary 0:3 (kon.) | Anaheim – Arizona 1:2 (kon.) | San Jose – Vancouver 3:2 (po pr.)
konec
Montreal Canadiens
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Washington Capitals
Středa 28.09.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:57 Zachary SANFORD - 5:2
     
    55:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté čtyři minuty před koncem snižují! Od modré čáry vypálil Hobbs a kotouč těsně před Fucalem tečoval ZACHARY SANFORD – 5:2. Asistence: Connor Hobbs a Travis Boyd.
    54:44 Torrey MITCHELL - 5:1
     
    54:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme tu pátý gól Canadiens! Domácí se dostali do přečíslení, které vyřešil Charles Hudon pasem před branku, kam si sjel TORREY MITCHELL, jenž do přihrávky jen tak nastavil hůl a tečoval kotouč za záda Vaněčka. Ten neprožívá zrovna snadný zápas. Asistence: Charles Hudon a Paul Byron.
    36:13 Torrey MITCHELL - 4:1
     
    36:13
    Montreal právě vstřelil branku!
    Už v momentě, kdy byli hosté v plném počtu, se domácí trefují! Phillip Danault našel zadovkou od zadního mantinelu přesně hůl TORREYHO MITCHELLA, který z mezikruží překonal Vaněčka střelou na stranu, kde český gólman drží vyrážečku – 4:1. Asistence: Philip Danault a Nathan Beaulieu.
    29:23 Paul BYRON - 3:1
     
    29:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Kanadský celek ale bleskově odpovídá a opět vede o dva góly! Beaulieu našel přesným pasem PAULA BYRONA, který se z pravého křídla natlačil přes bránícího hráče až před Vaněčka, udělal kličku do forhendu a mladý gólman hostí nedokázal udržet beton před brankovou čarou tak, aby jím zastavil kotouč. Asistence: Nathan Beaulieu a Greg Pateryn.
    29:13 Marcus JOHANSSON - 2:1
     
    29:13
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! MARCUS JOHANSSON dojel s kotoučem na osu hřiště a poměrně nenápadnou střelou zápěstím překvapil Montoyu – 2:1. Asistence: Andre Burakovsky.
    17:43 Nathan BEAULIEU - 2:0
     
    17:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Když se Alexanderovi Radulovovi chce, tak umí být skvělým hráčem! Nyní našel přesným pasem obránce NATHANA BEAULIEUA, jenž si sjel až před Vaněčka a zakončoval do odkryté části klece. Český gólman byl bezmocný – 2:0. Asistence: Alexander Radulov a Greg Pateryn.
    04:14 Alexander RADULOV - 1:0
     
    04:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají! ALEXANDER RADULOV ukazuje, že by Habs měl být hodně platný. Ruský útočník zaparkoval před Vaněčkem a zády k brance škrtl nahození Grega Pateryna tak, že gólman Capitals nemohl reagovat. Asistence: Greg Pateryn a Nathan Beaulieu.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Radulov (Pateryn, Beaulieu), 18. Beaulieu (Radulov, Pateryn), 30. Byron (Beaulieu, Pateryn), 37. Mitchell (Danault, Beaulieu), 55. Mitchell (Hudon, Byron) – 30. Johansson (Burakovsky), 56. Sanford (Hobbs, Boyd)


    Montreal Canadiens: Montoya (30. Fucale) – Beaulieu, Pateryn, Samuelsson, Johnston, Parisi, Lernout – Radulov, Flynn, Shaw – Danault, T. Mitchell, Byron – Hudon, McCarron, Matteau – MacMillan, Friberg, Gregoire. Trenér: Michel Therrien
    Washington Capitals: Vaněček (MacIntyre) – Alzner, Hobbs, Chorney, Bowey, Djoos, Dietz – Burakovsky, Sanford, Johansson – Thomas, Beagle, Walker – Connolly, Boyd, Vrána – G. Mitchell, Sill, O'Brien. Trenér: Barry Trotz

    Rozhodčí: Jackson, Lambert – Barton, Schewchyk

    Diváci: 21288
    bahis siteleri