Tisková konference AC Sparta Praha (kon.) | Tisková konference FC Slovan Liberec (kon.)
Tisková konference FC Inter Milán (kon.) | Tisková konference PAOK Soluň (kon.)
Tisková konference FC Viktoria Plzeň (kon.)
konec
Tisková konference FC Slovan Liberec

Středa 28.09.2016, 16:30Tiskové konference
     
    To je ze strany libereckého Slovanu vše, děkuji za pozornost a u dalších onlajnů se těším na shledanou. (17:11:14)
     
    Jindřich Trpišovský o fanoušcích: Fotbal se dělá pro fanoušky. Minulý týden jsem cestoval na Fiorentinu a asistenti na PAOK a shodli jsme se, že příznivci obou celků umí vytvořit fantastickou atmosféru. Samozřejmě počítáme s tím, že to bude bouřlivé, ale to k tomu patří.
     
    Milan Baroš: Není to tak, že by kluci leželi tři dny v posteli. První trénink jsme sice měli až dnes, ale nějakým způsobem jsme se samozřejmě udržovali. Někdy taková situace ovlivní tým i pozitivně. Zítra na hřišti se uvidí.
     
    Jindřich Trpišovský: Myslím si, že zápasy ve skupině nemají favorita. Samozřejmě se nás nikdo zítra v devět nebude ptát, jaké jsme měli potíže. Nicméně pokud chceme pomýšlet na postup, musíme domácí utkání zvládat.
     
    Milan Baroš: Bude se počítat každý bod. Dva jsme už ztratili v Karabachu, takže se teď budeme snažit vyhrát, abychom měli co nejlepší pozici směrem k postupu.
     
    Jindřich Trpišovský: V pátek jsme byli ve stavu, kdy jsme nemohli hrát, takže jsme uvažovali o tom, že nenastoupíme ani proti Soluni. Pak to ale vzali do rukou lékaři a ti rozhodli.
     
    Jindřich Trpišovský: PAOK má podobný styl jako kyperská Larnaka. Mají tam typologicky stejné hráče. Jde o mužstvo, které je velmi silné na balonu. Určitě si myslím, že silnější stránkou našich soupeřů je ofenziva.
     
    Milan Baroš o nejsilnější vzpomínce na řecký fotbal: Nemůžu nezmínit semifinále ME z roku 2004, kdy jsme prohráli. Druhý zápas, který mi přichází na paměť, je domácí odveta z roku 2005 proti Panathinaikosu. Tehdy jsme s Liverpoolem vyhráli 2:0.
     
    Milan Baroš: Dnes, potažmo zítra se rozhodne, kdo bude hrát. To se bude týkat i mě. Uvidím, jak na tom budu.
     
    Jindřich Trpišovský: Potíže mělo šestnáct hráčů, řada z nich do zápasu nezasáhne. Samotné složení na zápas ještě musíme dořešit. Hodně určující bude zítřejší dopolední trénink.
     
    Jindřich Trpišovský o týmové karanténě: Přípravu týmu na zápas to velmi ovlivnilo. Setkal jsem se s tím poprvé. Byli jsme teď tři dny bez tréninku, protože hráči jsou v různém stavu.
     
    Tiskové konference se zúčastní útočník Milan Baroš a trenér Jindřich Trpišovský.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 16:30.

    Jan Kousal

    bahis siteleri