Havířov – Polsko U20 7:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
7:3 (2:0, 2:0, 3:3)
Polsko U20
Středa 28.09.2016, 17:30 • K&K PNEU Aréna Havířov • Silesia Bisset Cup
Partner:
     
    56:29
    Polsko právě vstřelilo branku!
    A využitá přesilovka i na straně hostů. BARTOSZ PAJESTKA se s tím nepáral a ukončil pohotově opakované ostřelování domácí branky.
     
    50:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka AZetu a je to 7:2. Střelu od modré Prokop jen vyrazil a MÁRIO HLADIL puk v brankovišti dotlačil za čáru. Asistence Mirek Pacoň a Adam Heinzl.
     
    50:06
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Když se ale kotouč dostal před branku ke zcela nekrytému RADOSLAWU KRZTONOVI neměl už mladý Polák problém překonat Křehlíka. Asistence Jakub Szukala.
     
    48:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zato na druhé straně opět zafungovala spolupráce Stružík-Trnený a AZ už vede 6:1. JAKUB TRNENÝ dokonává střelou z blízka hattrick, asistence Nikolas Stružík.
     
    42:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští zamkli svého soupeře v pásmu a po několika střeleckých pokusech, které Prokop zlikvidoval se dostal ke střele ADAM HEINZL a jeho hokejka už poslal puk popáté do polské branky. Asistence Mário Hladil.
     
    40:59
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Hosté vstoupili do třetiny aktivně a pramení z toho jejich první branka. MILASZ IDASIAK se dostal k puku n ahranici brankoviště a rychlou střelou překonává Křehlíka. Asistence Kamil Walega a Szymon Luszniak.
     
    35:55
    Havířov právě vstřelil branku!
    Na druhé straně se s tím vůbec nepáral PATRYK DOBRZYNSKI a tvrdou ranou z levého kruhu postřelil k bližší tyči Prokopa počtvrté. Asistence Adam Heinzl a Nikolas Stružík.
     
    25:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ využívá přesilovku a vede už 3:0. Stružík pronikl po levé straně do pásma, neměl komu přihrát a tak po objetí branky zkusil sám zakončit. Jeho pokus sice Prokop vyrazil, ale na následnou dorážku JAKUBA TRNENÉHO z velkého úhlu a pod víko už nedosáhl. Asistence Nikolas Stružík a Erich Polak.
     
    19:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je gól do šatny jak vyšitý! Už to vypadalo, že hosté v pokludu vyvezou puk ze svého pásma, ale nakonec se k němu dostal aktivní a šikovný PATRYK DOBRZYNSKI, a i když byl faulován, tak v pádu poslal puk Prokopovi nad levé rameno do šibenice. Asistence Adam Heizl.
     
    01:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ velmi rychle otevírá skóre zápasu. V situaci 2 na 1 vystřelil z pravé strany Stružík, brankář Prokop puk jen vyrazil betonem před JAKUBA TRNENÉHO a ten neměl problém se trefit do zcela odkryté klece. Asistence Nikolas Stružík a Erich Polak.

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 2. Trnený (Stružík, E. Polak), 20. Dobrzynski (Heizl), 25. Trnený (Stružík, E. Polak), 36. Dobrzynski (Heinzl, Stružík), 43. Heinzl (Hladil), 49. Trnený (Stružík), 51. Hladil (Pacoň, Heinzl) – 41. Idasiak (Walega, Luszniak), 51. Krzton (Szukala), 57. Pajestka


    AZ Havířov: Křehlík (Jaček) – Heinzl, Hladil, Procházka, Frojda, Schwitala, Kalus – Trnený, Dobrzynski, Pacoň, Vlček, Čadílek, Polak, Stružík, Baron, Lenomar.
    Trenér: Michal Janeček

    Polsko U20: Prokop (Zawalski) – Kot Antoni, Kolodziej, Kot Adam, Grusczyk, Urbanski, Ciesla, Kamieniecki, Malczewski – Wowra, Pajestka, Mazirkiewicz, Luszniak, Idaszak, Walega, Bukowski, Wrobel, Woloszyk, Krzton, Szukala, Khoperia.
    Trenér: Jaroslaw Morawiecki.

    Rozhodčí: Libiger – Stonavský, Kuchař
    bahis siteleri