Boston – Detroit 1:5 (kon.) | Philadelphia – New Jersey 2:0 (kon.) | Chicago – Pittsburgh 0:2 (kon.)
Colorado – Dallas 4:2 (kon.) | Vancouver – Edmonton 5:3 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 6:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:2 (1:0, 0:2, 3:0)
Dallas Stars
Čtvrtek 29.09.2016, 03:00 • Pepsi Center, Denver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí pečetí svou výhru střelou přes celé kluziště do opuštěné klece, když se tato rána povedla PATRICKU WIERCIOCHOVI. Bez asistence.
     
    55:44
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche otáčejí vývoj zápasu na svou stranu! O´Brienovu střelu totiž parádně tečoval BEN SMITH a Desrosiers už na změnu směru střely nedokázala zareagovat. Asistence: Jim O´Brien, Francois Beauchemin.
     
    40:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avs se ihned nacpali do svého útočného pásma, kde Bourque nahrál na modrou FRANCOISOVI BEUACHEMINOVI, jehož dělovka skončila až v síti Dallasu. Asistence: Gabriel Bourque, Jarome Iginla.
     
    23:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars otáčejí vývoj utkání na svou stranu, když střeli Ritchie tečoval mimo dosah Pickarda RADEK FAKSA, jenž se tak prosazuje už po druhé v tomto utkání. Asistence: Brett Ritchie, Patrick Nemeth.
     
    20:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars parádně vychází vstup do druhého dějství, když se hned po sedmi vteřinách prosazuje RADEK FAKSA! Asistence: Antoine Roussel.
     
    08:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche se prosazují ihned po konci své přesilové hry. Barrie přihrál puk JOEU WHITNEYMU, který pořádně zamířil a poslal puk až za záda Niemiho. Asistence: Tyson Barrie.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 9. Whitney (Barrie), 41. Beauchemin (Bourque, Iginla), 56. B. Smith (O´Brien, Beuchemin), 60. Wiercioch – 21. Faksa (Roussel), 24. Faksa (Ritchie, Nemeth)


    Colorado Avalanche: Pickard (41. Simpson) – Barrie, Wiercioch, Beauchemin, Bojkov, Tjutin, Lindholm – Colborne, Whitney, Iginla, Comeau, B. Smith, Grimaldi, O´Brian, Compher, Henley, Greer, McLeod, Bourque.
    Dallas Stars: Niemi (33. Desrosiers) – Oleksiak, Nemeth, Lindell, Jo. Benn, Bodnarchuk, Oduya – Roussel, G. Smith Ritchie – DeFazio, Dowling, Gurianov – Elie, Faksa, Stránský – McKenzie, Cracknell, Ully.
    bahis siteleri