Kladno – Ústí n/L 3:0 (kon.) | Litoměřice – Motor ČB 1:3 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 3:4 (0:1 po s.n.)
Havířov – Přerov 2:3 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Jihlava – Kadaň 4:2 (kon.)
Třebíč – Most 2:3 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
3:2 (2:1, 0:0, 1:1)
HC Frýdek-Místek
Sobota 01.10.2016, 17:30Chance liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Pražanům se nepodařilo dostat k puku a nakonec hokejisté Frýdku-Místku přece jen snižují! Z prostoru nad pravým kruhem se dělovou střelou prosadil VLADIMÍR LUKA! Asistence: Jan Zahradníček, Michal Kovařčík.
     
    40:11
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nejlepší možný start domácích do třetí třetiny! Nahození Michala Dragouna mířilo na vzdálenější tyč, kam se také Šimboch přesouval, puk byl však sražen na druhou stranu příhodně pro DAVIDA ŠAFRÁNKA, jenž ho poslal do volného prostoru v kleci hostí. Asistence: Michal Dragoun, Milan Mikulík.
     
    06:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Festival využitých přečíslení pokračuje! Tentokrát si sjel ke vzdálenější tyčce MARTIN KADLEC, kterého od mantinelu našel parádní přihrávkou Jaromír Kverka a brankář Šimboch se proti střele pod víko nestačil přesunout. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    06:21
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Jenže záhy je srovnáno! Velmi podobnou akci na druhé straně zužitkoval s trochou štěstí bekhendem VÍT CHRISTOV! Asistence: Michal Kovařčík, Lukáš Jašek.
     
    05:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté jdou do vedení! DAVID ŠAFRÁNEK první velkou šanci zahodil, když nedokázal ztečovat nahození do poloprázdné Šimbochovy svatyně, napodruhé už se ale sešívaný forvard trefil. Vršovičtí totiž jeli o chvilku později tři na jednoho, Milan Mikulík našel právě bývalého hráče Kolína a ten zacílil přesně. Asistence: Milan Mikulík.
    Marken.cz

    Adam Kolář

    Branky a nahrávky: 6. Šafránek (Mikulík), 7. M. Kadlec (Kverka), 41. Šafránek (Dragoun, Mikulík) – 7. Christov (M. Kovařčík, Jašek), 60. Luka (Zahradníček, M. Kovařčík)


    HC Slavia Praha: Frodl (Hylák) – M. Drtina, Knot, Štebih, Pohl, Hraško, A. Růžička – Dragoun, Šafránek, Mikulík (C) – Chlouba, Tuominen, Dušek – M. Kadlec, Kverka, Markovič – Rys, Jiránek, Kubica.
    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – Kania, Jank, Michal Roman, Matyáš, Jeník, Zahradníček – M. Kovařčík, Luka, T. Káňa (C) – Klimša, J. Sýkora, Kanko – Miloš Roman, R. Meidl, Jaroš – Franek, O. Kovařčík, Jašek – Christov.

    Rozhodčí: Wagner – Košatka, Votrubec
    bahis siteleri