Vítkovice – Jihlava 2:3 (0:1 po s.n.) | Písek – Mountfield HK 1:11 (kon.) | Kolín – Pardubice 0:9 (kon.)
Chomutov – Letňany 4:2 (kon.) | Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Havlíčkův Brod 4:0 (kon.)
HC Litvínov – K. Vary 1:7 (kon.) | Jihlava – Olomouc 6:3 (kon.) | Kladno – HC Plzeň 2:3 (kon.)
Havířov – Zlín 0:4 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:4 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 7:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (3:0, 2:3, 2:0)
HC Kometa Brno
Sobota 01.10.2016, 14:30 • MINI WERK ARENA • Extraliga staršího dorostu • 10. kolo
Partner:
     
    49:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Druhá využitá početní výhoda pro domácí tým! Po přihrávce Rufera překonal Holíka MAREK HAVRÁNEK a Oceláři tak vedou již o čtyři góly. Asistence: Filip Rufer, Dominik Molin.
     
    48:02
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nakonec ale Oceláři přesilovou hru přece jen využívají. Po menším závaru se k dorážce dostal JAKUB MICHÁLEK, který dostrkal puk do sítě. Asistence: Adama Raška.
     
    37:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace na jeden dotek v podání Ocelářů! Třinečtí mladíci teď doslova rozebrali celou brněnskou obranu a do odkryté klece zakončoval ADAM RAŠKA. Asistence: Filip Indrst, Filip Rufer.
     
    32:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají nabídnutou možnost a snižují na rozdíl jediné trefy. Na vrcholku pravého kruhu se opřel do kotouče MARTIN LAŠÁK a jeho ránu zastavuje až síť za zády Ochmana. Asistence: Štěpán Kučera.
     
    28:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté ovšem vzápětí snižují. Po rychlém přechodu středního pásma se do kotouče opřel VOJTĚCH STŘONDALA, který propálil Ochmana. Asistence: Petr Krejčí I.
     
    28:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    Takto si ale Kometa začátek své dlouhé přesilové hry zcela jistě nepředstavovala. Před brankou Holíka se dostal k puku RENÉ NAJSAR, poslal jej do sítě a Oceláři tak znovu vedou o tři góly. Asistence: Filip Indrst.
     
    23:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté si vytvořili hned několik šancí a tu poslední se jim také podařilo využít. V mezikruží se k puku dostal LUKÁŠ FRYDRYCH, který již neměl problém s trefením odkryté klece. Asistence: Jakub Matula, Matěj Svoboda.
     
    17:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se ovšem Oceláři radují. Przybyla přiťukl puk DOMINIKU MOLINOVI a nejlepší třinecký střelec již neměl problém trefit poloodkrytou klec. Asistence: Dan Przybyla, Adam Raška.
     
    09:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    To už ale v tuto chvíli neplatí. Oceláři se dostali do útočného pásma a po ráně DANA PRZYBYLY z vrcholku pravého kruhu prošel kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
     
    03:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jdou z první velké akce do vedení. Po menším závaru se puk dostal na hůl ONDŘEJE TOMÁNKA, který střelou z blízkosti branky propálil Holíka. Asistence: Michal Papaj.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 4. Tománek (Papaj), 10. Przybyla, 17. Molin (Przybyla, Raška), 29. Najsar (Indrst), 38. Raška (Indrst, Rufer), 49. Michálek (Raška), 50. Havránek (Rufer, Molin) – 24. Frydrych (Matula, Svoboda), 29. Střondala (Petr Krejčí I), 33. Lašák (Kučera)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (Štěpánek) – S. Radzienciak, Krzak, Rufer, Timotej Marguš, Michálek, Homola – Havránek, Tománek, Krupa, Klocek, Przybyla, Peterek, Raška, Indrst, Papaj, Najsar, Molin
    HC Kometa Brno: Holík (Šindelka) – Krejčí I, Věžník, Jurnečka, Kučera, Mlčák, Vašíček, Jeřábek – Süss, Svoboda, Minárik, Střondala, Krejčí II, Matula, Novák, Frydrych, Lašák, Kunc, Plášek

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Stonavský
    bahis siteleri