Letohrad – Pardubice 5:2 (kon.) | Hr. Králové – Kladno 2:4 (kon.) | Most – Plzeň 0:2 (kon.)
Kovo Praha – Kert Park Praha 3:2 (1:0 po s.s.) | Ústí n/L – Rakovník 8:1 (kon.)
konec
SK Hokejbal Letohrad
5:2 (2:0, 0:2, 3:0)
HBC Pardubice
Neděle 02.10.2016, 10:00CROSSDOCK Extraliga • 7. kolo
     
    Ve třetí třetině doplatily Pardubice na svoji nedisciplinovanost. První přesilovku sice ještě Letohrad nevyužil, ale stala se základem pro nakonec rozdílový gól. Hosté sice dostali šanci na vyrovnání, ale z vlastní početní výhody nakonec vytvořili dvojnásobné oslabení, které ubránit nedokázali. Závěrečný risk bez brankáře také nevyšel. Letohrad poráží Pardubice 5:2 a střídá je na druhém místě v tabulce. (11:59:36)
     
    Konec zápasu.
     
    44:48
    Domácí v plném počtu.
     
    44:26
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Pardubice v přesilovce odvolaly brankáře a jsou za to potrestány pátým gólem! Skóre zápasu uzavírá hráč, který ho také otevřel – JAN LUX. Asistence: Miroslav Věchet.
     
    42:48
    Lajčiak je ve třetí třetině hodně vidět. Ke dvěma asistencím přidává také druhé vyloučení. Hákování. Pro Pardubice poslední možnost, jak s výsledkem něco udělat.
     
    40:37
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka 5 na 3 využita a zdá se, že je rozhodnuto! Dlouhé obléhání pardubické branky ukončil DAVID HALBRŠTÁT. Asistence: Miroslav Věchet, Lukáš Lajčiak.
     
    39:20
    A z přesilovky Pardubic je nakonec oslabení! Další podražení, tentokrát v podání Vlasáka, znamená, že Letohrad bude následujících 49 sekund hrát přesilovku 4 na 3, a pokud ji nevyužije, tak poté 71 sekund dokonce 5 na 3!
     
    38:43
    Přesilovka však hostům vydržela jen 34 sekund. Poté fauloval Filip a síly na hřišti se vyrovnají. Opět podražení.
     
    38:09
    Šance pro Pardubice na vyrovnání. Lajčiak se provinil podražením a dostává 2 minuty.
     
    34:43
    Domácí Vychytil a hostující Skřivánek si potřebovali něco vysvětlit. Rozhodčí poté oba odměnil dvěma minutami za hrubost.
     
    34:06
    Letohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, ale prosadili se jen 5 sekund po jejím skončení! Vedení Letohradu vrátil svým druhým dnešním gólem JAROMÍR PROTZNER. Asistence: Lukáš Lajčiak, Stanislv Teplý.
     
    32:01
    Již podruhé je dnes vyloučen pardubický útočník Urban. Tentokrát za podražení.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    Domácí poněkud prospali začátek druhé třetiny, čehož Pardubice využily ke srovnání skóre. Poté se hra znovu vyrovnala. Drobnou komplikací pro Letohrad je zranění brankáře, ale hosté z toho zatím nedokázali těžit.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    26:43
    Hosté v plném počtu.
     
    24:43
    Krátce po ubráněném oslabení mají domácí možnost dostat se opět do vedení. Vyloučen je útočník Pardubic Urban za hrubost.
     
    24:24
    Domácí v plném počtu.
     
    22:24
    V ten samý čas se při zákroku zranil brankář Letohradu Šimara. Mezi tyče se staví náhradník Šupík.

    Šárka Ordošová

    Branky a nahrávky: 1. J. Lux (O. Lux), 3. Protzner (Halbrštát), 35. Protzner (Lajčiak, Teplý), 41. Halbrštát (Věchet, Lajčiak), 45. J. Lux (Věchet) – 18. Filip (Bílý), 20. Kubeš (Březina, Česák)


    SK Hokejbal Letohrad: Šimara (Šupík) – Anýž, Hejtmánek, Teplý, Adamec, Vychytil, Věchet – Halbrštát (C), Lajčiak, Běloušek – Švec, J. Lux, Derka – Böhm, Protzner, O. Lux
    HBC Pardubice: Smekal (Stárek) – Vlasák, Kosina, Filip, Krejčí, Mokříž, Ryba – Förstl, Bílý (C), Gabriel – Urbanec, Kubeš, Březina – Skřivánek, Urban, Merta – Česák, Kasal, Staněk