Havlíčkův Brod – Třebíč 9:0 (kon.) | Litoměřice – Litvínov B 8:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
8:1 (1:1, 3:0, 4:0)
HC Litvínov B
Neděle 02.10.2016, 16:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Konec zápasu. (17:59:30)
     
    57:44
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    O výsledku utkání je již rozhodnuto, kluci z Litoměřic však střílí dál. Osmý gól zajistil JIŘÍ BARTONÍČEK! Asistence: Radek Sluka.
     
    55:31
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Neudeker se v úniku pokusil vystřelit, avšak Haspra byl připravený a kotouč vyrazil betony. Osamocený puk skončil před brankovištěm, kde se jej pohotově ujal JAN SMOLA a dorazil jej do nehlídaného prostoru brankové konstrukce. Kapitán domácího týmu může slavit hattrick! Asistence: Jakub Neudeker.
     
    53:26
    Vyloučení v týmu HC Litvínov B (Kubát – 2 min., nesportovní chování).
     
    45:15
    Vyloučení v týmu HC Litvínov B (Hoffmann – 2 min., vražení na hrazení).
     
    43:18
    Vyloučení v týmu HC Litvínov B (Bomač – 2 min., faul kolenem).
     
    41:47
    Dochází ke střídání brankářů! Z brankoviště hostí se na střídačku poroučí šestkrát prostřelený Zelenka. Na jeho místo nastupuje Martin Haspra. Zároveň bránu domácího týmu opouští Sluka, místo něj se v brankovišti zabydluje Filip Kohout.
     
    41:47
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí tým okamžitě využívá výhodu přesilové hry. Projektil z hole VOJTĚCHA FRANCEHO končí v síti litvínovského mančaftu. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu HC Litvínov B (Kratochvíl – 2 min., držení protihráče).
     
    40:16
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Neuběhla ani minuta poslední třetiny a domácí tým navyšuje na pětibrankové vedení! Kapitán JAN SMOLA si připisuje druhý zářez v dnešním utkání. Asistence: Jakub Neudeker, Vojtěch Horešovský.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V prostřední dvacetiminutovce se domácímu týmu v blízkosti Zelenky zřejmě zalíbilo. Kluci své pletichy korunovali třemi brankami, díky kterým si zajistili bezpečné vedení. Po dvou brankách Jakuba Neudekera a gólu z hokejky Marka Krockera to bude mít hostující Litvínov v posledním dějství opravdu těžké.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    MAREK KROCKER potvrzuje vedoucí postavení svého týmu čtvrtým gólem za záda hostujícího Zelenky. Asistence: Jakub Neudeker.
     
    34:17
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zelenku podruhé v tomto utkání překonává JAKUB NEUDEKER. Asistence: Jan Smola.
     
    27:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí tým je opět ve vedení. O druhou litoměřickou branku se postaral JAKUB NEUDEKER. Asistence: Vojtěch Horešovský.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V šesté minutě se jako první prosadil kapitán domácích, Jan Smola. V sedmnácté minutě na jeho gól odpověděl i jeden z hostujících útočníků Jiří Kordanič, který zdárně zpracoval přihrávku Petra Kovačiče přímo do sítě litoměřické svatyně.

    Petra Pilbauerová

    Branky a nahrávky: 6. Smola, 28. Neudeker (Horešovský), 35. Neudeker (Smola), 36. Krocker (Neudeker), 41. Smola (Neudeker, Horešovský), 42. France (Neudeker), 56. Smola (Neudeker), 58. Bartoníček (Sluka) – 17. Kovačič (Kordanič)


    HC Stadion Litoměřice: Kohout (Sluka) – Hák, Hozák, Cornová, Vahalík, Vízner, France, Kříž, Čapek (A) – Macel, Horešovský, Sarnovská, Novotný, Klepetko, Krocker, Smola (C), Landa, Sluka, Čichovský, Neudeker, Bartoníček.
    HC Litvínov B: Zelenka (Haspra) – Matys, Kokený, Šubrt, Kroupa, Hoffmann, Hodek, Kratochvíl, Řehoř, Kordanič, Kovačič, Svoboda, Kubát, Nikl, Leitmer, Bomač, Rejl.

    Rozhodčí: Vitík – Sýkora, Goltsch
    bahis siteleri