Most – Litoměřice 2:4 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 3:1 (kon.) | Kadaň – Třebíč 3:4 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:4 (kon.) | Ústí n/L – Slavia 1:2 (po pr.) | Přerov – Kladno 4:0 (kon.)
Prostějov – Havířov 7:3 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
7:3 (2:2, 5:1, 0:0)
AZ Havířov
Pondělí 03.10.2016, 18:00 • Zimní stadion Prostějov • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    38:12
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí jsou při chuti! Prostějov si užívá zápas v exhibičním tempu! Na odražený kotouč od mantinelu si sjel JAN RUDOVSKÝ, navedl si puk mezi kruhy a střelou zápěstím vymetl horní roh havířovské branky! Asistence: Tomáš Protivný, Daniel Kolář.
     
    35:49
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Velké nedorozumění v defenzívě Havířova! Laco vyjel z branky, nahrával Ledňákovi, který kotouč pustil za sebe a na modré čáře jej uzmul domácí MARTIN NOVÁK, který jej napálil do opuštěné branky! Bez asistence.
     
    30:20
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov využívá další přesilovou hru a vede už 5:3! Nepřehlednou situaci před brankou, kde poskakoval kotouč, zakončil bekhendem LUBOMÍR KORHOŇ! Hosté měli kupu smůlu, Pechanec měl puk na holi, ale nedokázal jej vyhodit! Asistence: Lukáš Krejčík.
     
    26:01
    Havířov právě vstřelil branku!
    Další branka! Havířov se dostává na dostřel jediné branky! Hosté ještě stihli zužitkovat přesilovou hru! LUKÁŠ BEDNÁŘ místo přihrávky vyslal překvapivou střelu, který zapadla za záda Pavla Kantora! Asistence: Karol Korím, Václav Meidl
     
    24:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Další branka domácích! Prostějov se prosadil i v oslabení! Domácí vyhodili puk do středního pásma, kotouč si vzal MATOUŠ VENKRBEC, který kotouč potáhl do útočného pásma a střelou na lapačku propálil Laca! Hostující brankář si tento zákrok do rámečku nedá! Asistence: Tomáš Protivný.
     
    23:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Domácí se poprvé v zápasu ujímají vedení! Prostějov využívá přesilovou hru! Přihrávku na modrou čáru obdržel Jan Káňa, který okamžitě vypálil a jeho ránu ještě tečoval LUKÁŠ KREJČÍK! Hostující brankář neměl šanci! Asistence: Jan Káňa.
     
    18:50
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno! Odražený kotouč na modré čáře posunul do útočného pásma Korboň. Kotouč vyplaval ze souboje u mantinelu mezi kruhy, kde si jej vzal LUKÁŠ KREJČÍK a krásnou ránou zápěstím propálil Laca! Asistence: Patrik Moskal, Lubomír Korhoň.
     
    11:56
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět ztracené vedení! Kotouč se ihned po vhazování odrazil na modrou čáru a MARCEL PETRAN jej nádhernou střelou napálil do horního rohu! Asistence: Daniel Štumpf.
     
    08:47
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí po skončení přesilové hry rozjeli rychlou akci. Střelu Lukáše Krejčíka vyrazil Laco před sebe a JAN KÁŇA bekhendem zametl kotouč do sítě! Asistence: Lukáš Krejčík, Jiří Půhoný.
     
    02:33
    Havířov právě vstřelil branku!
    To bylo hodně rychlé! Hosté vyhráli vhazování v útočném pásmu, Jan Maruna si sjel mezi kruhy a využil zacloněného výhledu Pavla Kantora! Odražený kotouč si našel MAREK HAAS a střelou pod víko poslal Havířov do vedení! Asistence: Jan Maruna.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. J. Káňa (L. Krejčík, Půhoný), 19. L. Krejčík (Moskal, Korhoň), 24. L. Krejčík (J. Káňa), 25. Venkrbec (Protivný), 31. Korhoň (L. Krejčík), 36. M. Novák, 39. Rudovský (Protivný, D. Kolář) – 3. Haas (Maruna), 12. Petran (Štumpf), 27. Bednář (Korím, V. Meidl)


    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (27. Neužil) – A. Holík, T. Kvapil, Protivný, D. Kolář, Holomek, V. Zadražil – Luňák, Venkrbec (C), Rudovský – M. Novák, Moskal, Korhoň – L. Krejčík, J. Káňa, Půhoný – Švec, Fiala, Hozák.
    AZ Havířov: M. Laco (36. K. Šimeček) – Krisl, Lenďák, Bahounek, D. Seman (C), Petran, Korím, Dudek – Maruna, Haas, Gřeš – V. Meidl, Bednář, Kotala – Sztefek, Pechanec, Štumpf – Pořízek, D. Matula, Orság.

    Rozhodčí: Škrobák – Kis, Lučan
    bahis siteleri