Kyrgios – Štěpánek 0:0 (zruš.)
zrušeno
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios (6)
0
0
0
 
Radek Štěpánek
Radek Štěpánek (Q)
0
0
0
 
Čtvrtek 06.10.2016, 04:05ATP Tokio - Kinoshita Group Japan Open Tennis Championships (tvrdý povrch) • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Radek Štěpánek k dnešnímu utkání nenastoupí! Český veterán se v Tokiu pro zatím blíže nespecifikované problémy odhlásil z dvouhry i čtyřhry a Nick Kyrgios tak postupuje do čtvrtfinále bez boje. (04:07:56)
     
    Vzájemná bilance

    Nick Kyrgios – Radek Štěpánek 2:0

    Dnešní soupeři se poprvé utkali na French Open 2013, kde se talentovaný Australan radoval z výhry po třech zvládnutých tiebreacích. Druhé měření sil proběhlo v úvodním kole letošního Wimbledonu, v němž český veterán podlehl poměrem 1:3 na sety.
     
    Radek Štěpánek

    Sedmatřicetiletý rodák z Karviné momentálně okupuje 106. příčku žebříčku ATP, ale již nyní má jisté, že se v pondělí vrátí do elitní stovky. Jeho nejpovedenějším turnajem v tomto roce bylo Masters v Montréalu, kde se probil z kvalifikace až do osmifinále. V Tokiu taktéž zvládl náročnou dvoukolovou kvalifikaci a v úvodním kole nedal šanci Stéphanu Robertovi, kterému dovolil uhrát pouhé tři gemy.
     
    Nick Kyrgios

    Jednadvacetiletému rodákovi z australské Cannbery aktuálně patří 15. pozice žebříčku ATP. Jeho největšími úspěchy v této sezoně byly vítězství na turnajích v Marseille a v Atlantě a semifinále podniku Masters v Miami. V úvodním kole turnaje v Tokiu si poradil s kvalifikantem Ryanem Harrisonem ve dvou setech.
     
    Na programu turnaje kategorie ATP 500 v Tokiu jsou dnes osmifinálové zápasy a v tom námi sledovaném spolu poměří síly Nick Kyrgios a Radek Štěpánek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

    Petr Šístek

    Nick Kyrgios
    Stát: Austrálie
    Datum narození: 27.04.1995
    Věk: 29 let
    Držení: pravák
    Výška: 193 cm
    Váha: 83 kg
    Nasazení: 6

    Radek Štěpánek
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 27.11.1978
    Věk: 45 let
    Držení: pravák
    Výška: 185 cm
    Váha: 76 kg
    Nasazení: Q
    bahis siteleri