Bohemians – Kladno 12:9 (kon.) | Pardubice – Ostrava 6:4 (kon.) | Tatran – Bulldogs 7:8 (po pr.)
Chodov – Liberec 3:2 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
12:9 (7:2, 3:2, 2:5)
Kanonýři Kladno
Neděle 09.10.2016, 17:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    58:20
    Domácí mohli přidat další branku! Bohemians postupovali ve dvou proti jediného obránci. Zakončení na sebe vzal Vojtěch Bagin, který míček nedostal za brankovou čáru!
     
    56:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Mocný finiš Kladna pokračuje! Hosté se dostávají na rozdíl pouhých tří branek! MICHAL KLÁPA přidává další zásah! Asistence: Tomáš Nushart.
     
    55:19
    Jakub Šárka se ocitl v obrovské šanci, ale z ostrého úhlu už bekhendem nepřizvedl míček nad nohu ležícího brankáře!
     
    51:09
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Martin Poláček – 2 minuty, Sekání).
     
    50:42
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rýsuje se nám tady dramatická koncovka? Hosté znovu snižují! Další branku Kladna přidává ALOIS BURIAN! Bez asistence.
     
    50:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují i ve třetí třetině! Kladno se zase dostává o něco blíže! Bekhendovou dělovkou se prosadil JAKUB PROŠEK! Asistence: Dušan Přívara.
     
    49:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí přidávají další branku a odpor Kladna je nejspíše definitivně zlomen! Na listinu střelců se zapisuje také RADEK MANDÍK! Asistence: Martin Kisugite.
     
    44:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další branka Kladna! Domácí úplně vypadli z tempa a díky důrazu před domácí klecí dopravil míček do branky TOMÁŠ NUSHART! Bez asistence.
     
    43:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno se rychle přemístilo na polovinu soupeře, kde si míček připravil ONDŘEJ RIEBAUER a svižnou střelou rozvlnil síť! Asistence: Michal Klápa
     
    40:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemce se daří i vstup do třetí třetiny! Nechytatelnou střelou se prosadil MARTIN ŠIMEK! Asistence: Tomáš Kindl.
     
    39:27
    Obrovská šance Kladna! Před brankou Bohemians tečoval prudké nahození Marek Soukup, od jehož hole se míček odrazil nad břevno!
     
    37:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno využilo menší nekoncentrovanosti Bohemians a snižuje na 10:4! Po zmatcích před brankou Bohemians se prosadil JAKUB PROŠEK! Asistence: Tomáš Nushart.
     
    35:40
    Obrovská šance Bohemians! Hostující brankář už ležel v brankovišti, ale David Šimek jej z dobré pozice nedokázal propálit!
     
    32:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno přeci jen využívá přesilovou hru! V samotném závěru početní převahy se krásnou střelou prosadil MICHAL KLÁPA! Bez asistence.
     
    30:55
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Aleš Höffer – 2 minuty, Hrubost).
     
    27:48
    Bohemians právě vstřelili branku!
    "Desítka" je na světě! Další zásah na straně domácího celku obstaral pohotovou střelou v přesilové hře DAVID ŠIMEK! Asistence: Martin Kisugite.
     
    27:38
    Vyloučení v týmu Kanonýři Kladno (Jan Cvrček – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    23:29
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zelenobílý gólostroj pokračuje ve své činnosti! Pěknou střelou tahem od mantinelu překonal hostujícího brankáře MATYÁŠ KREBNER! Asistence: Martin Šimek.
     
    22:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka pokračuje ve velkém stylu i na začátku druhé třetiny! Po rychlé akci se střelou tahem prosadil PATRIK KIELER! Asistence: Jan Hejný.
     
    19:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A to pořád není všechno! Domácí si berou zpět pětibrankový náskok! Poslední slovo si vteřinu před koncem první třetiny vzal KRYŠTOF KRBEC! Asistence: Adam Růžek.
     
    19:34
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gólově bohatá třetina nebere konce! Kladno vzápětí přidává druhou branku! Prosadil se MICHAL KLÁPA! Asistence: Ondřej Riebauer.
     
    18:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno přeci jen snižuje! MAREK SOUKUP vypíchl míček jednomu z domácích obránců, položil si brankáře rychlým blafákem a rozvlnil síť! Bez asistence.
     
    18:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    To je válec! Bohemians ještě před přestávkou navyšují vedení na 6:0! Další branku po pěkné kombinaci přidal DAVID ŠIMEK! Asistence: Patrik Kieler.
     
    16:51
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! Fantastická třetina v podání Bohemians! Střelou z volného prostoru na zadní tyč se prosadil! VOJTĚCH BAGIN! Asistence: Martin Kisugite.
     
    16:06
    Vyloučení v týmu Kanonýři Kladno (Jan Cvrček – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    15:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tak jsem to zakřikl! Domácí po chybě v defenzivě vybojovali míček a vydali se do rychlého protiútoku, na jehož konci stál JAKUB ŠÁRKA! Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    12:13
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další gól Bohemians! Domácí jasně režírují průběh první třetiny! ADAM RÚŽEK pěknou ránou přidal třetí branku! Asistence: Patrik Kieler.
     
    11:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A domácí potvrzují svou kvalitu další vstřelenou brankou! MARTIN KISUGITE sice před malou chvíli selhal, ale tentokrát už dopravil míček za záda Dominika Pecha! Asistence: Martin Šimek.
     
    11:03
    Obrovská šance Bohemians! Martin Kisugite sice brankáře nepřekonal, ale míček se odrazil ke Krebnerovi, jež trestuhodně nedopravil míček za brankovou čáru!
     
    08:28
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka se ujímá vedení! Domácí zužitkovali svůj velký tlak úvodní brankou dnešního utkání! Střelou tahem se prosadil VOJTĚCH BAGIN! Asistence: Vojtěch Zezulka.
     
    03:41
    Aleš Höffer si srovnal míčem těsně za polovinou hřiště a krásnou ránou tahem orazítkoval tyč!
     
    01:09
    Do dobré přihrávky se opřel Tomáš Kindl, jehož rána bez přípravy skončila no horní tyči kladenské branky!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Bagin (Zezulka), 12. Kisugite (Šimek), 13. Růžek (Kieler), 16. Šárka (Bagin), 17. Bagin (Kisugite), 19. Šimek (Kieler), 20. Krbec (Růžek), 23. Kieler (Hejný), 24. Krebner (Šimek), 28. Šimek (Kisugite), 41. Šimek (Kindl), 50. Mandík (Kisugite) – 19. Soukup, 20. Klápa (Riebauer), 33. Klápa, 38. Prošek (Nushart), 44. Riebauer (Klápa), 45. Nushart, 51. Prošek (Přívara), 51. Burian, 57. Klápa (Nushart)


    FbŠ Bohemians: Ponomarev (Hejný) – Zezulka, Kisugite, Krebner, Kuncman, Čihák, Krbec, Křivanec, Rossi – Šimek, Bagin, Šimek – Poláček, Kieler, Mandík – Höffer, Kindl, Růžek – Šárka.
    Kanonýři Kladno: Pech (Cmíral) – Holčák, Richtr, Prošek, Burian – Petrlík, Slivka, Cvrček – Richtr, Schuller, Přívara – Štechmüller, Novák, Riebauer – Šťovíček, Blažek, Nushart – Louvar, Soukup, Klápa.

    Rozhodčí: Valenta, Žďárský
    bahis siteleri