Bohemians - NE – Olomouc 8:3 (kon.) | Chodov – ELITE PRAHA 15:1 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 9:10 (kon.)
Židenice – Ne 2:12 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
15:1 (5:0, 5:1, 5:0)
ELITE PRAHA
Neděle 09.10.2016, 15:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen • 5. kolo
     
    55:35
    Chodov právě vstřelil branku!
    To ale v domácím podání není všechno. Magdaléna Plášková nabila na střelu TEREZE URBÁNKOVÁ, která rovněž muže připsat do statistik gólový zářez. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    54:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    KAROLÍNA SUCHÁ skóruhe podruhé v rozmezí necelých tří minut na navyšuje chodovské vedení na propastných 14:1. Asistence: Jana Vávrová.
     
    52:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tempo hry výrazně opadlo, domácí přesto dokázali potřinácté skórovat, když po pasu od Martiny Řepková přelstila Zelenou KAROLÍNA SUCHÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    45:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí skórují v oslabení a vedou už o jedenáct branek. Z menšího náporu Elite vymanila Chodov PETRA BERÁNKOVÁ, která utekla všem soupeřkám a střelou k tyči pokořila Zelenou. Asistence. Tereza Pitterlingová.
     
    43:45
    Vyloučení v týmu FAT PIPE Florbal Chodov (Jolana Vrbová – 2 minuty, Sekání).
     
    41:01
    Chodov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JANA VÁVROVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    38:31
    Chodov právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí hráčky vzápětí dovršují desítku a opět vedou o devět branek. První autorkou hattricku je JANA LACKOVÁ, která se dokázala prosadit po přihrávce od Petry Beránkové. Asistence: Petra Beránková.
     
    36:41
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Čestný úspěch Elite! Hostující hráčky okamžitě po vhazování dostaly míček do předbrankového prostoru, kde se dobře zorientovala PETRA SIMAJCHLOVÁ a snížila na 1:9. Asistence: Ivana Miklíková.
     
    36:30
    Chodov právě vstřelil branku!
    Potupná desítka už je za rohem! Vratná připravila ideální střeleckou pozici pro JANU LACKOVOU, která povedenou ranou zaznamenala svou druhou branku v zápase. Asistence: Eliška Vrátná.
     
    28:02
    Martinu Gécovou střídá v hostující brance Lucie Zelená.
     
    28:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ještě v první polovině zápasu se Chodov raduje z osmého vstřeleného gólu! Plášková tentokrát přihrála TEREZE SYSLOVÉ, která z velké dálky překvapila Gécovou. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    26:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    A už je to už o sedm branek. Za autorku je označená MAGDALENA KLÍMOVÁ, která zužitkovala přihrávku od její jmenovkyně Pláškové. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    20:37
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí začínají druhou třetinu rychlým šestým gólem! Po asistenci od Jany Vávrové dopravila míček za záda brankářky ELIŠKA VRÁTNÁ. Asistence: Jana Vávrová.
     
    15:49
    Chodov právě vstřelil branku!
    Několik minut před koncem první třetiny už to vypadá, že je o vítězi zápasu rozhodnuto. Řepková přihrávkou skrz brankoviště našla JANU VÁVROVOU a ta neměla problém uklidit míček do odkryté branky. Asistence: Martina Řepková.
     
    14:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po přihrávce od Urbánkové se díky dobrému důrazu před brankou prosadila MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, která zajišťuje Chodovu vedení už o čtyři branky. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    04:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Takový úvod si tým Elite Praha určitě nepředstavoval, v polovině páté minuty totiž ztrácí i tři branky. Vrbová místo střely zvolila přihrávku na hokejku ELIŠKY VRÁTNÉ, na jejíž střelu gólmana hostujícího týmu nedosáhla. Asistence: Jolana Vrbová.
     
    04:09
    Chodov právě vstřelil branku!
    A hned z dalšího útoku Chodova resultuje druhá gólová radost! Jiránková dobře zvolila přihrávku na JANU LACKOVOU, která přesně mířenou střelou rozvlnila síť v brance Elite. Asistence: Nela Jiránková.
     
    02:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ve třetí minutě podle očekávání do vedení! TEREZA PILÍKOVÁ se dostala do protiútoku a přesnou střelou k tyči nedala Gécové šanci zakročit. Bez asistence.

    Michal Břuchanský


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. T. Pilíková, 5. Lacková (Jiráková), 5. Vrátná (Vrbová), 15. Plášková (Urbánková), 16. J. Vávrová (Řepková), 21. Vrátná (J. Vávrová), 27. Klímová (Plášková), 29. Syslová (Plášková), 37. Lacková (Vrátná), 39. Lacková (Beránková), 42. J. Vávrová (Řepková), 46. Beránková (Pitterlingová), 53. Suchá (Řepková), 55. Suchá (J. Vávrová), 56. Urbánková (Plášková) – 37. Simajchlová (Miklíková)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Ranochová) – Jiráková, Pitterlingová, Tožičková, Žižková, Vrbová – Lacková, Klímová, Vrátná – Urbánková, Plášková, Řepková – T. Pilíková, J. Vávrová, Jůzová – Beránková, Syslová, Suchá.
    ELITE PRAHA: Gécová (Zelená) – Hubáčková, Vranová, Divišová, N. Mrázková, Hnátová, Simajchlová, Císařová – Reischlová, Ryman, Veharová – A. Šmídová, Nosková, Miklíková – Fellerová, Neubergerová, Denková – Pechánková.

    Rozhodčí: Kytler, Sommer

    Diváci: 70
    bahis siteleri