Nominační TK před finále Fed Cupu (kon.) | Tisková konference FC Hradec Králové (kon.)
konec
Tisková konference FC Hradec Králové

Středa 12.10.2016, 14:00Tiskové konference
     
    Nyní už je přítomným umožněna prohlídka nových prostorů, to je ode mě tak pro tuto chvíli vše. (14:16:18)
     
    Richard Jukl
    Po dvou dnech je na Slavii prodáno přes sedm set lístků, je to ale teprve začátek, ten největší nápor teprve očekáváme až v dalších dnech, tedy v pátek.
     
    Richard Jukl
    Kapacita stadionu je nyní 4 500 lidí. Myslíme, že naši diváci budou chodit i na západní tribunu, která pro ně bude během zápasů stále otevřena.
     
    Richard Jukl
    Celková rekonstrukce nulté etapy vyšla na necelých jedenáct milionů korun, a to včetně DPH.
     
    Jiří Vedlich
    V listopadu se bude žádat o území rozhodnutí na nový stadion, věřím, že už vše půjde nyní bez problémů. Termín zahájení nové etapy, první polovina roku 2017, je tak stále reálný.
     
    Jiří Vedlich – člen představenstva
    Chtěl bych poděkovat zastupitelům a zastupitelkám, kteří uvolnili nemalé finanční prostředky. Rekonstrukce nebyla jen na tuto sezonu, ale v následujících letech zde bude sídlit okresní a krajský fotbalový svaz. Momentálně už prochází rekonstrukcí i umělá hrací plocha.
     
    Richard Jukl
    Rekonstrukcí tak prošla tribuna, sektory pro hostující i domácí fanoušky. Přičemž domácím se sektor zvětšil a hostujícím zmenšil. Dále byla provedena výstavba nových prostor pro VIP, novináře a Policii. Momentálně tak náš stadion splňuje licenční podmínky pro sehrání domácích zápasů nejvyšší české fotbalové soutěže na domácím stadionu.
     
    Richard Jukl
    Jsem rád, že se nás tu dnes sešlo tolik, byl bych ale samozřejmě raději, kdyby jsme se tady sešli už při otevření nového stadionu. Vítám vás tak v nové prostředí pro vás, novináře, které se vystavělo kompletně nové. Dále prošla celá východní tribuna kompletní rekonstrukcí. Se západní se nedělalo momentálně nic.
     
    Dobré středeční odpoledne z Malšovického stadionu v Hradci Králové. Zde dnes je na programu tisková konference k znovuotevření stadionu FC Hradec Králové, který musel projít nejnutnějšími opravami proto, aby se zde mohla hrát česká nejvyšší fotbalová soutěž. Zmíněné opravy jsou nyní už u konce a v sobotu se už na ryze domácím stadionu Hradečtí představí proti pražské Slavii.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Ondřej Novotný

    bahis siteleri