Magnitogorsk – Barys 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Ufa – Jekatěrinburg 5:1 (kon.)
Toljatti – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Čerepovec – Jokerit 4:3 (po pr.) | Kazaň – Vladivostok 3:0 (kon.)
Nižněkamsk – Kunlun 4:3 (kon.) | N.Novgorod – Omsk 3:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 7:2 (kon.)
Petrohrad – Riga 4:1 (kon.) | Soči – Novosibirsk 6:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novokuzněck 2:3 (kon.)
konec
HK Soči
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
HC Sibir Novosibirsk
Čtvrtek 13.10.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje a obzvláště pak kontinentální KHL. Dnes je na programu dvanáct utkání této soutěže a my v rámci toho budeme prostřednictvím našeho online přenosu sledovat utkání mezi týmy HK Soči a HK Sibir Novosibirsk.
     
    HK Soči

    HK Soči, účastník Západní konference je zatím na sedmém místě této tabulky, když si jeho hokejisté připsali doposud třicet bodů. Hrají tak zatím klidný střed tabulky a pohybují se ve vodách postupu do play-off. Jenže základní část bude ještě hodně dlouhá, a tak Soči musí sbírat další body, aby se dostalo o něco výše. Po třech utkáních z ledu soupeře si hokejisté dnes domácího celku nepřivezli ani bod, získat plný počet se jim podařilo až znovu doma, když porazili Novokuzněck těsně 3:2. I dnes se pokusí bodovat, ovšem proti Novosibirsku to nebude vůbec žádná procházka růžovým sadem.
     
    HK Sibir Novosibirsk

    Hosté z Novosibirsku jsou ve Východní konferenci čtvrtí, se stejným počtem bodů, jako má dnešní jejich soupeř, a sice třiceti. V posledním odehraném utkání na tripu zvítězili hokejisté Novosibirsku 3:1 v Nižném Novgorodu. A také do Soči jeli s cílem získat zde nějaké body, nejlépe však všechny tři. Podaří hráčům okolo českého brankáře Alexandera Saláka na ledě Soči uspět?
     
    Vzájemná utkání

    V loňském roce se oba celky utkaly dvakrát. Nejprve na domácím ledě porazil Novosibirsk Soči 3:2 po samostatných nájezdech, v odvetě pak také domácí Soči zdolalo Sibir 3:2, ale po základní hrací době. Kdo se tedy bude radovat dnes? Znovu domácí tým?
     
    Československá stopa v utkání

    Alexander Salák (SIB)
    Adam Polášek (SIB)
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HK Soči: Barulin (Šikin) – Pedan, Fantenberg, Mamašev, Mamkin, S. Kuzněcov, Gorochov – O'Dell, Maxwell, Padakin – A. Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – I. Zacharčuk, Točickij, Levickij – Tolpeko, Jacenko, Dělnov.

    HK Sibir Novosibirsk: Salák (Krasikov) – Polášek, Beljakov, D. Lukin, Několenko, N. Gluchov, Vereščagin, Sergijenko – Arťuchin (C), Kemppainen, Žafjarov – A. Jakovlev, Okulov, Šumakov – Sannikov, Fefelov, Děrgunov – D. Vorobjov, Gubin, Skabelka.

    Rozhodčí: Jeřábek, Soin – Michel, Strelcov.
     
    Oba týmy jsou už na ledové ploše a nyní si vyslechneme hymnu ruské federace.
     
    Další českou stopou v tomto utkání bude jeden z hlavních rozhodčích, a sice Antonín Jeřábek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Z pravé strany vyslal na Saláka střelu Eric O´Dell, ale puk poslal pouze do boční sítě. Následně z levé strany se dostal ke kotouči Maxwell, ale ani on neuspěl.
     
    00:45
    Po zkažené útočné akci Sibiru se do dalšího útoku dostali domácí hokejisté, Andrej Kosticyn vyslal přízemní střelu na Alexandera Saláka, ale ten ji raději ukryl ve své lapačce a přerušil hru.
     
    00:57
    Domácí si zahrají svou první přesilovou hru. Za podražení půjde pykat hostující Několenko.
     
    02:10
    Domácí roztočili kolotoč před Salákem, ale ani jedna střela za jeho záda nezamířila. Hosté se vzápětí dokázali osvobodit a vypadá to, že své první oslabení zvládnou.
     
    02:57
    Je to tak, Několenko skáče na led a Sibir je tak v plném počtu.
     
    04:03
    Sannikov si nabruslil do prostoru mezi kruhy, odkud vyslala jedovatou střelu na Barulina, tomu ale pomohla pozorná domácí obrana a Soči se tak menšímu tlaku hostů ubránilo.
     
    04:39
    Salák byl znovu v plné permanenci. Od modré čáry se k mohutné střele napřáhl Oscar Fantenberg, ale jeho prudkou ránu český brankář dokázal pokrýt. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    05:17
    Ilja Krikunov se vydal sám před hostující branku, ale nakonec se k pořádné střele nedostal. Obrana Sibiru se stihla vrátit a o kotouč ho připravila.
     
    05:52
    Jakovlev s Okulovem se snažili projít do útočného pásma, vůbec se jim to ovšem nepovedlo. Znovu tak budou v útoku hokejisté Soči, kteří míří do dalšího brejku.
     
    06:47
    Hosté se zatím nemohou vůbec dostávat před Barulina. Nyní znovu špatně rozehráli před útočnou modrou čárou a zbytečně tak přišli o kotouč.
     
    07:33
    Na řadu přichází první komerční přestávka.
     
    07:35
    Po krátké pauze pokračujeme dále. Andrej Kosticyn se znovu zjevil před brankou Sibiru, kde na Alexandera Saláka vytasil další jedovatou střelu. Ale brankář Sibiru byl znovu připraven a akci domácích zastavil.
     
    08:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Územní převahu nakonec přetavili domácí v úvodní branku. ERIC O´DELL se dostal ke kotouči v prostoru mezi kruhy a svou střelou nedal Salákovi vůbec žádnou šanci. Hosté tak budou muset dohánět jednobrankové manko – 1:0. Asistence: Pavel Padakin.
    08:39 Eric O'DELL - 1:0
     
    10:20
    Sibir se snažil najít na inkasovaný gól odpověď, ale Sannikova rána z pravého kruhu zamířila pouze do připravené lapačky Konstantina Barulina.
     
    11:11
    Na druhé straně naopak opět zahrozili domácí hokejisté, kteří znovu vyzkoušeli pozornost Alexandera Saláka, který musel hasit nebezpečí ve svém brankovišti.
     
    11:48
    Máme tu další krátkou pauzu. Na řadě je opět totiž komerční přestávka.
     
    12:09
    Jakovlev se probil do útočného pásma, byl tísněn obranou domácích, a tak poslal kotouč na pravou stranu v domnění, že tam má spoluhráče. Nebylo tomu ale tak, proto se znovu domácí mohou vydat do protiútoku.
     
    12:31
    Hosté z Novosibirsku zatím působí spíše ospalým dojmem, zatím nijak zvlášť domácího brankáře Barulina neohrozili, ten tak zatím může být v klidu.
     
    12:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    Navíc přichází další branka v hostující síti. SERGEJ KUZNĚCOV dostal přesnou přihrávku z pravého kruhu na levý kruh, odkud táhlou střelou dokázal překonat Saláka, který tak musí lovit už podruhé puk ze své sítě – 2:0. Asistence: Ilja Krikunov, Andrej Kosticyn.
    12:55 Sergej KUZNĚCOV - 2:0
     
    13:38
    Alexander Salák nyní zneškodnil střelu zblízka z hole Andreje Kosticyna, jenž tak mohl vedení Soči ještě navýšit. Nyní Salák svůj tým podržel.
     
    14:04
    Vyloučení v týmu HK Soči (Michail Mamkin – 2 min., držení protihráče).
     
    14:58
    Konstantin Okulov pálil z pravého kruhu na Barulina, ale jeho lapačka byla na svém místě. Hru raději přerušil a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:42
    Po další střele hostů se ke kotouči dostali domácí hokejisté a ihned posílají kotouč do bezpečí, tedy až před brankáře Saláka.
     
    16:04
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    16:24
    Konstantin Okulov se snažil dotlačit puk u levé tyčky domácí branky, to se mu ale nepovedlo. Jeho šance na kontaktní branku tak skončila i za pomoci Barulina.
    16:24 Šance Okulova skončila na Barulinovi.
     
    17:26
    V závěru první třetiny jsou hosté o něco aktivnější a čím dále více se už dostávají do útočného pásma. Nyní to další střelou zkoušel zblízka Fefelov, ale ani on nebyl úspěšný.
     
    17:44
    Delší dobu se nyní drželi v pásmu hostů domácí hokejisté. Na Saláka zamířily hned tři střely, ovšem se všemi si dokázal brankář Novosibirsku poradit a podržel svůj tým.
     
    18:23
    Hosté sebrali hokejistům Soči kotouč před Salákem a sami už uhánějí do jejich teritoria.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:23
    Alexander Salák nyní raději zastavil hru, když na něho svou střelou dotíral Padakin. Kotouč ukryl pod svojí lapačkou a za malý okamžik se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina tohoto utkání je za námi. V ní byli aktivnější domácí hokejisté a to také zúročili dvěma vstřelenými brankami a poprvé do kabin tak jdou s dvoubrankovým náskokem v zádech. V závěru ale hosté přidali a vypracovali si několik šancí, jejich snaha ale zatím ke kontaktnímu gólu nevedla. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 4
    Zásahy brankářů: 4 – 9
    Vyloučení: 1 – 1
    Bodyčeky: 3 – 4
    Vyhrané buly: 13 – 13
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    Hokejisté Soči se vrhli okamžitě po vhazování do útoku, ale za vlastní brankou zachytil kotouč Alexander Salák, který ho hned rozehrál mezi své spoluhráče.
     
    20:45
    Opět se musel mít Salák na pozoru. Před ním se zjevil Denis Tolpeko, jenž bleskurychle vystřelil. Ale opět si Salák připravil pozorný zákrok, kterým podržel svůj tým.
     
    21:27
    Igor Fefelov objel domácí branku, nabruslil si blíže Barulinovy brance a poté na něho vyslal prudkou střelu. Ale také Barulin ukázal svůj um a svým přesným zákrokem podržel své spoluhráče.
     
    22:53
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté si vytvořili pěknou akci v útočném pásmu. Sannikov zavezl kotouč až do blízkosti domácí branky, kde ho poté svou střelou uklidil za Barulinova záda ALEXEJ SKABELKA. Kontaktní branka hostů je tedy na světě – 2:1. Asistence: Stěpan Sannikov.
    22:53 Alexej SKABELKA - 2:1
     
    24:05
    Adam Polášek inkasuje dvě minuty za podražení a domácí si zahrají další přesilovou hru.
     
    24:24
    Hosté se dostali ke kotouči po tom, co se odrazil na nohou jednoho z obránců a okamžitě ho posílají do bezpečí, tedy až před brankáře Barulina.
     
    24:42
    Síly na ledě se ale srovnají. Na dvě minuty si jde odpočinout za nedovolené bránění Padakin a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    25:49
    Tato herní varianta ale zatím ani jednomu týmu nesvědčí. Hra se odehrává převážně ve středu hřiště.
     
    26:05
    Polášek skáče na led a Sibir je už kompletní. Nyní ho čeká zkrácená přesilová hra.
     
    26:32
    Z levé strany vystřelil Gluchov a jeho ránu musel do své lapačky ukrýt Barulin. Následně pak se domácí osvobozují a vyhazují kotouč až před Saláka.
     
    26:42
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    27:24
    Soči právě vstřelilo branku!
    A domácí vedou znovu o dvě branky. PAVEL PADAKIN, který se vrátil z trestné lavice, se za brankou Sibiru dostal ke kotouči, snažil se najít někoho na přihrávku, ale nakonec zvolil lepší cestu. Vybruslil si za nic nečekajícího Saláka a svou bekhendovou střelou našel skulinku mezi jeho levou tyčkou a lapačkou – 3:1. Bez asistence.
    27:24 Pavel PADAKIN - 3:1
     
    27:24
    Za nesportovní chování inkasuje desetiminutový osobní trest Alexander Salák.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu HK Soči (Oscar Fantenberg – 2 min., držení protihráče).
     
    29:38
    Hosté se marně snaží prodrat před Barulina, obrana domácích je u všeho dříve a i nyní zakročila proti akci Sibiru.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Sergej Šumakov – 2 min.).
     
    30:45
    Soči je už v plném počtu.
     
    31:22
    Do přečíslení se dostali domácí hokejisté, kteří znovu mohli ohrozit branku Saláka, ale nakonec Krikunovovi sjel kotouč z čepele a bylo po šanci.
     
    31:58
    Novosibirsk je v plném počtu.
     
    32:17
    Konstantin Okulov se dostal ke střele z levého kruhu, ale jeho projektil ukryl Barulin do své lapačky. Následně pak přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    33:51
    Náznak šance na straně Novosibirsku, ale opět zachytila puk pozorná domácí obrana, která ho hned vyhazuje směrem dopředu. Útočit tak budou znovu hokejisté Soči.
     
    34:26
    Nyní už se ke střele hosté dostali, konkrétně pak Igor Fefelov, který se napřáhl z levého kruhu. Kotouč ale zamířil pouze do boční sítě Barulinovy klece.
     
    34:54
    Beljakov odchází na trestnou lavici za vysokou hůl a je tu další přesilová hra pro domácí celek.
     
    35:38
    Ve vlastním oslabení se z vlastního pásma až před domácí branku proháčkoval Oleg Gubin, ale jeho přízemní střela neměla takovou razanci, aby Barulina ohrozila. Nicméně hosté pošetřili cenné vteřiny svého oslabení.
     
    36:52
    Třela jednoho z útočníků domácích skončila na betonech Saláka, které jenom zaduněly. Ten radši pozastavil hru a vhazovat se za chvíli bude po jeho pravé ruce.
     
    36:54
    Beljakov skáče na led a Novosibirsk se zase dokázal ubránit.
     
    37:53
    Igor Ignatuškin si nabruslil do těsné blízkosti Alexandera Saláka, který musel proti jeho přízemní střele vytasit znovu svoji lapačku.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:14
    Soči právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru druhé třetiny jdou domácí hokejisté do tříbrankového trháku. Sólo prakticky přes celé kluziště dokázal přetavit už ve čtvrtou domácí branku IGOR LEVICKIJ, jenž poslal kotouč ke vzdálenější tyči – 4:1. Asistence: Ivan Zacharčuk.
    39:14 Igor LEVICKIJ - 4:1
     
    39:45
    Domácí hrají v absolutní pohodě a nyní nepustili hosty do dalšího útoku. S kotoučem na svých holích sami už nikam nespěchají a druhé dějství tak pomalu, ale jistě končí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhá třetina je za námi. Hosté v ní dokázali snížit na rozdíl jediné branky, ale na víc zatím nedosáhli. Domácí dokázali přidat další dva góly a stanovili tak skóre druhé periody na 4:1. Hosté z Novosibirsku tak mají před sebou nelehký úkol, smazat tříbrankové manko, aby si vynutili alespoň prodloužení. Podaří se hostům s utkáním ještě něco udělat nebo domácí dokráčí za třemi body? Třetí třetina začne přibližně ve 20:20.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 11 – 9
    Zásahy brankářů: 8 – 9
    Vyloučení: 2 – 4
    Bodyčeky: 4 – 2
    Vyhrané buly: 15 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Salák zůstal na střídačce, místo něho nastoupil do brankoviště Sibiru Krasikov.
     
    40:19
    Hosté se hned dostali do útoku, kde střílel z pravého kruhu Okulov, ale jeho ránu vyrazil Barulin před sebe. Následná dorážka Šumakova pak zamířila do lapačky Krasikova.
     
    40:30
    Toto utkání dnes sleduje 3 367 diváků.
     
    41:19
    Nyní se zaskvěl efektním semaforem Barulin, jenž lapil střelu z pravého kruhu z hole Sergeje Šumakova. Domácí si pak převzali kotouč a míří s ním na opačnou stranu.
     
    42:20
    A znovu útok hostů, do pásma Soči se proháčkoval Žafjarov, jenž se dostal i ke střele, ale Barulin ho do zakončení nepustil.
     
    42:56
    Stěpan Sannikov se ocitl tváří v tvář Barulinovi, jenže jeho následná střela skončila pouze v jeho připravené lapačce. Domácí brankář nyní několikrát za sebou podržel svými zákroky svůj tým.
     
    44:19
    Ben Maxwell přenechal puk Pavlovi Padakinovi, který následně pak střílel z prostoru mezi kruhy, jenže kotouč poslal pouze do náruče Krasikova.
     
    45:11
    Nad levým kruhem se jal ke střele Alexej Skabelka, jeho vzdušná rána prosvištěla až před Barulina, který kotouč raději ukryl pod svojí lapačkou.
     
    45:55
    Na druhé straně napálil kotouč Jacenko ze střední vzdálenosti, ale Krasikov si znovu připsal úspěšný zákrok.
     
    46:23
    Na řadu přichází další komerční pauza.
     
    46:46
    Rušno bylo před brankou Krasikova, před kterým došlo ke skrumáži. V ní se ale nikdo z domácích nedokázal zorientovat, a tak si hosté mohli oddychnout.
     
    47:30
    Následná slibná akce Sibiru velmi rychle skončila, neboť se hosté dopustili postavení mimo hru. Ta je tak vykázána zpět do středního pásma.
     
    48:29
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Igor Fefelov – 2 min., podražení).
     
    48:56
    Opět se musel Krasikov ve svém brankovišti hodně natáhnout, aby zachytil do lapačky střelu Padakina z levé strany.
     
    49:29
    Vyloučení v týmu HK Soči (Ben Maxwell – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Sibir Novosibirsk (Ivan Vereščagin – 2 min., hrubost).
     
    50:21
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesilovku čtyči na tři domácí využívají, když se těsně u branky hostů přichystal ke střele z menšího úhlu IVAN ZACHARČUK, který tak dokázal prostřelit Krasikova – 5:1. Asistence: Nikita Točickij, Renat Mamašev.
    50:21 Ivan ZACHARČUK - 5:1
     
    52:17
    No hosté už vědí, že s tímto zápasem už nic zřejmě neudělají. Sami se nikam neženou a šetří síly na další zápasy. Necelých osm minut do konce třetí třetiny mají čtyřbrankové manko v zádech.
     
    53:14
    Ilja Krikunov dostal namazáno do prostoru mezi kruhy, tam poté vyslal střelu zápěstím, ale Krasikov byl připraven, přesněji jeho lapačka, do níž ukryl kotouč.
     
    54:00
    Hosté propadli ve svém obranném pásmu a toho mohl málem využít Zacharčuk. Autor poslední domácí trefy však promáchl a akce Soči tak skončila.
     
    54:38
    Soči právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale ještě prosazují domácí hokejisté, kteří opět potrestali chybu obrany Novosibirsku. RENAT MAMAŠEV z pravého kruhu poslal vzdušnou střelu na Krasikova, který na puk nedosáhl. Pro hosty je to tedy pořádná sprcha a nyní je už opravdu jasné, že ze Soči odjedou bez bodů – 6:1. Bez asistence.
    54:38 Renat MAMAŠEV - 6:1
     
    55:43
    Vyloučení v týmu HK Soči (Michail Mamkin – 2 min., podražení).
     
    56:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají, když se přesně mezi tři tyče trefil z vrcholu pravého kruhu JURIJ SERGIJENKO a už jenom kosmeticky upravuje skóre – 6:2. Asistence: Nikolaj Gluchov.
    56:33 Jurij SERGIJENKO - 6:2
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:20
    Eric O´Dell byl vyslán svým spoluhráčem do úniku z levé strany, ale na kotouč nakonec nedosáhl. Pro hosty je to dobře, jinak by domácí měli další velkou šanci.
     
    59:10
    Kotouč mají na svých hokejkách domácí hokejisté a zaváží ho zřejmě naposledy v tomto utkání do útočného pásma.
     
    59:42
    Do úniku se ještě dostal Sergej Šumakov, který ale přesně nezakončil. Následně pak si puk převzal Barulin a raději přerušuje hru.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté si nakonec z ledu Soči neodvezou ani jeden bod, domácí byli po celý zápas lepším celkem a zúročili to šesti brankami v síti Novosibirsku. Po druhé třetině vystřídal Saláka Krasikov, který tak musel inkasovat dvakrát.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 33 – 23
    Zásahy brankářů: 21 – 27
    Vyloučení: 5 – 7
    Bodyčeky: 15 – 10
    Vyhrané buly: 42 – 32
    Využití: 1 – 1
    Oslabení: 0 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Polášek (SIB) – 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:25
    Alexander Salák (SIB) 40 minut, 18 zákroků, 4 góly
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše, přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (21:02:29)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 9. O'Dell (Padakin), 13. S. Kuzněcov (Krikunov, A. Kosticyn), 28. Padakin, 40. Levickij (I. Zacharčuk), 51. I. Zacharčuk (Točickij, Mamašev), 55. Mamašev – 23. Skabelka (Sannikov), 57. Sergijenko (N. Gluchov)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Pedan, Fantenberg, Mamašev, Mamkin, S. Kuzněcov, Gorochov – O'Dell, Maxwell, Padakin – A. Kosticyn, Ignatuškin (C), Krikunov – I. Zacharčuk, Točickij, Levickij – Tolpeko, Jacenko, Dělnov.
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (41. Krasikov) – Polášek, Beljakov, D. Lukin, Několenko, N. Gluchov, Vereščagin, Sergijenko – Arťuchin (C), Kemppainen, Žafjarov – A. Jakovlev, Okulov, Šumakov – Sannikov, Fefelov, Děrgunov – D. Vorobjov, Gubin, Skabelka.

    Rozhodčí: Jeřábek, Soin – Michel, Strelcov

    Diváci: 3367
    bahis siteleri