Mladá Boleslav – Bohemians 5:6 (po pr.) | Kladno – Chodov 5:12 (kon.)
konec
Kanonýři Kladno
5:12 (1:2, 2:4, 2:6)
FAT PIPE Florbal Chodov
Čtvrtek 13.10.2016, 19:30 • SH BIOS Kladno • Livesport Superliga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Chodov coby obhájce titulu potvrdil v zápase roli jasného favorita a vítězí poměrem 12:5. Po utrápené výhře nad Libercem si připsal klidnou výhru nad dalším nováčkem z Kladna. S pěti body se na vítězství podílel kapitán Pražanů Tomáš Sýkora, jenž poprvé v kariéře zaznamenal pět bodu v zápase a premiérový hattrick v nejvyšší soutěži. (21:33:21)
     
    Konec zápasu.
    59:59 Michal KLÁPA - 5:12
     
    59:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vteřinu před koncem ještě upravuje skóre MICHAL KLÁPA, který využil lobu Nusharta a ze vzduchu překonává Baráka. Asistence: Tomáš Nushart.
     
    58:46
    Kanonýři jsou i nadále uzamčeni před svou brankou.
     
    57:51
    Kladenští nyní hráli se šesti hráči v poli, ale rozhodčí tuto situaci za tohoto stavu pouštějí.
     
    56:44
    Další otočka Strachoty končí střelou mimo.
     
    56:05
    Chodov ani za tohoto stavu nepolevuje a hraje se nadále na kladenské polovině.
    55:03 Ondřej VOŠTA - 4:12
     
    55:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po Markovi boduje i jeho bratr Tomáš, který přenechal míček ONDŘEJI VOŠTOVI, jenž zaznamenává vůbec první gól mezi dospělými a v superlize. Asistence: Tomáš Vávra.
    54:02 Marek VÁVRA - 4:11
     
    54:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Strachota perfektní zadovkou našel u tyče volného MARKA VÁVRU. Posila z Tatranu se hned z první trefila na bližší tyč. Proti němu se nestihl přemístit ani Pech. Asistence: Michal Strachota.
     
    53:16
    Klápa si na hranici velkého brankoviště vybojoval faul na svou osobu. Utrpěl ale přitom úder do hlavy a musí být ošetřován. Nebude to ale nic vážného.
     
    52:40
    Sýkora chtěl další bod, ale jeho nahození nedokázal Dóža tečovat.
     
    51:35
    Chodov si může za tohoto stavu poslat do hry mladé hráče, kteří jinak doposud seděli. Po přihrávce Maxy se dostal ke střele od mantinelu Vošta. Pech se ale proti němu stihl přemístit.
     
    50:28
    Strachota se odhodlal k individuální akci a dostal se až před Pecha. Jeho pokus ale skončil v rohu místo v brance.
     
    49:47
    Chodov právě vstřelil branku!
    Pražané hned vzápětí odpovídá. Sýkora poslal před branku míček zcela nehlídanému MARTINOVI KOUTNÉMU, který si poradil s Pechem a nakonec přes něj dostal míček do branky. Asistence: Tomáš Sýkora.
    49:03 Tomáš NUSHART - 4:9
     
    49:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kanonýři kontrují a ještě se tak zcela nevzdávají. Riebauer přeběhl s míčkem půlku hřiště a následně ho předal do strany TOMÁŠOVI NUSHARTOVI, který nedal Barákovi šanci a poslal míček do protějšího horního rohu. Asistence: Ondřej Riebauer.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 10. Nushart (Riebauer), 25. Klápa (Nushart), 35. Slivka (Richtr), 50. Nushart (Riebauer), 60. Klápa (Nushart) – 8. Sýkora (Tyl), 16. Dóža (Koutný), 21. Koutný (Sýkora), 30. Sýkora, 31. Pražan (Dóža), 37. Sýkora (Koutný), 41. Tyl (Dóža), 43. Chmelíček (Pražák), 48. Pražan (Jirásek), 50. Koutný (Sýkora), 55. Vávra (Strachota), 56. Vošta (Vávra)


    Kanonýři Kladno: Pech (Šárka) – Burian, Richtr, Holčák, Prošek (C) – Klápa, Riebauer, Nushart – Slivka, Přívara, Schuller – Štechmüller, Šťovíček, Richtr – Blažek, Běhal, Soukup – Petrlík, Linhart.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Barák (Mück) – Sýkora (C), Pražan, Běloch, Procházka, Jirásek, Kotlas, Bouša – Tyl, Koutný, Dóža – Maxa, Kašovský, Vávra – Vávra, Pražák, Chmelíček – Vošta, Strachota.

    Rozhodčí: Milan Baloun, Roman Šuvada
    bahis siteleri