Znojmo – MAC Budapešť 1:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
MAC Budapešť
Čtvrtek 13.10.2016, 18:10 • Nevoga aréna • Erste Bank Young Stars League • 10. kolo
Partner:
     
    58:32
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Bulín – 2 min., napadení).
     
    51:53
    Budapešť vstřelila branku!
    Vypadá to, že o vítězi dnešního utkání je již rozhodnuto. MIRKO DJUMIC bez potíží probruslil útočným pásmem a z mezikruží vystřelil. Kotouč si našel cestičku do sítě pod vyrážečkou překvapeného domácího brankáře.
    Asistence: Peter Körösi.
     
    48:09
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté odskakují domácímu celku a mají již dvoubrankový náskok. GERGELY TOTH s první střelou z mezikruží neuspěl a kotouč se odrazil od clonícího domácího hráče. Maďarský útočník se ale dobře zorientoval kotouč našel, prokličkoval mezi dvěma clonícími hráči a napodruhé překonal domácího brankáře střelou ke špičce levého betonu.
    Asistence: Mirko Djumic, Nandor Fejes.
     
    42:38
    Budapešť vstřelila branku!
    Podobně jako v předchoz třetině, i nyní se hosté ujímají vedení v zápase. ARPAD TÜRMER poslal kotouč k bližší tyčce, a překonal tak domácího brankáře.
    Asistence: Arpad Löczi.
     
    34:35
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Majoross – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kuntoš – 2 min., hrubost).
     
    33:00
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Fejes – 2 min., faul kolenem).
     
    32:33
    Orli právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! RADEK NIEDERHAFNER pohotově dorazil kotouč z kruhu do brány! Ten si našel cestičku do sítě nad lapačkou hostujícího brankáře.
    Asistence: Filip Jeřábek.
     
    31:57
    Jeden z domácích hráčů se špatně zorientoval na modré čáře a zapomněl, kde má kotouč. Ten si mezitím našel Körösi, který se společně s Djumicem vydal do útočného pásma. Druhý jmenovaný pak obdržel přihrávku v okamžiku, kdy najížděl do mezikruží. Slavík ale jeho pohyb dobře přečetl stihl se přesunout k pravé tyčce a kotouč uschovat do náruče.
     
    30:50
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Korchma – 2 min., hákování).
     
    29:41
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Löczi – 2 min., sekání).
     
    28:58
    Budapešť vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání, naneštěstí do sítě domácího celku. AKOS SZIGETI prudkou střelou z blízkosti nakonec překonal domácího brankáře, a Maďaři se tak ujímají vedení v zápase.
    Asistence: Antonio Szigeti
     
    08:12
    Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Körösi – 2 min., podražení).

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 33. Niederhafner (Jeřábek) – 29. Szigeti (Sarcia), 43. Türmer (Löczi), 49. Toth (Djumic, Fejes), 52. Djumic (Körösi)


    HC LERAM Orli Znojmo: Slavík (Gerža) – Pucher, Kruckovyč, Hrubý, Kuntoš, Mandát, Peří – Jeřábek, Fruhwirt, Jambor – Oščádal, Růžička, Bulín P. – Fruvirt, Svatuška, Niederhafner – Minarčík, Šlégl.
    MAC Budapešť: Györi (Nagy) – Boros, Sarcia, Jaszai, Toth, Fejes, Türmer – Szigeti, Fekete, Vajda – Körösi, Kreisz, Korchma – Löczi, Djumic, Kedves – Mogyorosi, Majoross, Farago.
    bahis siteleri