Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – New Jersey 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Montreal Canadiens
Pátek 14.10.2016, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dovolte mi, abych co nejpříjemnější sportovní zážitek popřál všem fanynkám a fanouškům NHL. V tomto zápase proti sobě nastoupí Buffalo Sabres a Montreal Canadiens
     
    Hostující celek ve středu oznámil, že z farmy v AHL povolá brankáře Charlieho Lindgrena. Dvaadvacetiletý brankář se k týmu připojil a absolvoval trénink v Buffalu. V zápase bude dělat dvojku Alu Montoyovi. Corey Price má chřipku.
     
    Montreal se nebude moci spolehnout ani na obránce Jeffa Petryho, kterého trápí zraněné koleno.
     
    Domácí hokejisté se budou muset obejít bez mladičkého Jacka Eichela, který si poranil kotník během středečního tréninku. Tato informace doprovázená obrázky z tréninku zaplavila sportovní televizní stanice již během úvodních zápasů.
     
    Buffalo zatím oficiálně nestanovilo datum, kdy se Eichel vrátí do hry. Nicméně podle reportérů televizní stanice TSN se jedná o čtyři až šest týdnů."Ten moment jsem viděl pochopitelně živě na tréninku. Následně jsem si vyžádal záznam. Jsem si naprosto jistý, že se zranil sám," pravil kouč Sabres Dan Bylsma.
     
    S týmem domácích naopak trénuje po zranění centr Ryan O'Reilly, který opustil utkání v rámci Hockeyville mezi Buffalem a Carolinou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Zápas začne o něco později, což je u NHL zvykem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:01
    Úvodní buly zápasu vyhrávají hokejisté Buffala, jmenovitě Evander Kane.
     
    00:40
    Jako první se do zakončení dostal hostující Max Pacioretty, jeho střela příklepem vypadla domácímu brankáři Robinu Lehnerovi z rukavice, následně se k puku dostali obránci.
     
    01:24
    Velmi dobře hrají hosté v úvodu zápasu, další střela míří na branku domácích. Tentokrát střelou zápěstím neuspěl Artturi Lehkonen.
     
    01:30
    Jen těžko se mohou domácí hokejisté dostat přes útočnou modrou čáru. Když už se dostanou do pásma, tak ke střele už ne.
     
    02:28
    Znovu se hosté snadno dostali do útoku, střela Phillipa Danaulta končí ve výstroji domácího brankáře. Ten vyklepal kotouč, hra pokračuje dál.
     
    03:06
    Osobních soubojů je k vidění v úvodu zápasu poměrně hodně, sledujeme rychlý hokej, který se zbytečně nepřerušuje. Diváci sledující tento duel živě v hale se rozhodně nenudí.
     
    03:42
    Zakázané uvolnění domácích vrací hru před brankáře Robina Lehnera. Následně se Sabres dostali do postavení mimo hru. Vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    04:00
    Po úvodním tlaku Montrealu se nyní ke slovu dostávají domácí. Hráči Buffala se nemohou stabilněji usadit před brankou Canadiens.
     
    04:38
    Paul Byron zůstal na malý moment volný mezi kruhy, jeho střelecký pokus však končí mimo branku. Kotouč možná vytěsnil domácí brankář mimo.
     
    05:15
    Zemgus Girgensons se tvrdě střetl s Shea Weberem. Oba pokračují ve hře.
     
    05:24
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Josh Gorges – 2 min., podražení). Domácí hráč míří na trestnou lavici za podraření Brendana Gallaghera.
     
    05:37
    Shea Weber se dostal jako první hráč do zakončení v přesilovce, jeho střela minula branku o pořádný kus.
     
    06:07
    Domácí vyhazují kotouč alespoň do středního pásma, hosté musí o útočné pásmo bojovat.
     
    06:35
    Znovu hráči Sabres dokázali poslat puk mimo bezprostřední blízkost branky.
     
    07:00
    24 sekund zbývá z přesilovky Canadiens, buly před brankářem domácích, který raději přerušil hru.
     
    07:24
    Domácí v plném počtu.
     
    08:19
    Po střele Alexeje Jemelina zasahuje domácí brankář. Robin Lehner přerušuje svým zákrokem hru, následovat bude komerční přestávka.
     
    08:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Max Pacioretty vyslal výborným pasem do šance BRENDANA GALLAGHERA. Ten svou střelu schoval za obránce, domácí brankář nedokázal zareagovat. Střela zápěstím končí u tyčky. Hostující celek se po rychlé akci dostává do vedení. Asistence: Max Pacioretty.
    08:43 Brendan GALLAGHER - 0:1
     
    09:09
    Artturi Lehkonen se pokusil rychle přidat druhou branku hostujícího celku. Tentokrát už byl Robin Lehner pozorný a nenechal se překonat.
     
    09:44
    Domácí se nyní snaží vyrovnat, nemohou si ale připsat lepší střeleckou pozici. Obrana Montrealu působí velmi jistým dojmem a nedává soupeři prostor pro kombinační hru.
     
    10:10
    Al Montoya má kotouč za svou branku a rozehrávkou pomohl svým obráncům. Ti se tak nemuseli pro puk vracet tak hluboko do obranného pásma.
     
    10:49
    Jake McCabe se z ničeho nic dostal do zakončení, ale branku trefit nedokázal. No z ničeho nic, on mu hostující Alex Galchenyuk pořádně namazal. Hráč Canadiens nedával pozor, měl hlavu dole a málem z toho bylo vyrovnání.
     
    11:50
    Alexandr Radulov se pokoušel najít v útočném pásmu přihrávkou spoluhráče. Jeho úmysl však rychle odhalil obránce, který pas zblokoval.
     
    12:12
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Marcus Foligno – 2 min., hrubost). Naprosto zbytečný zákrok na Andrewa Shawa.
     
    12:39
    Dnes hodně aktivní hostující Shea Weber se dostal do zajímavé střelecké pozice, ale branku z horní hranice kruhu trefit nedokázal. Jeho rána mířila nad branku.
     
    13:16
    Při vlastním oslabení se do brejku dostal domácí Evander Kane. V souboji s brankářem Al Montoyau neuspěl. Gólman výborně přečetl jeho úmysl. Brankář dlouhou dobu čekal na první pohyb hráče a podle toho zareagoval.
     
    13:50
    Johan Larsson výborně zblokoval střelecký pokus Michaila Sergačjova a Zach Bogosian nenechal vystřelit pro změnu NathanA Beaulieua. Výborné blokování střel domácími hráči.
     
    14:12
    Vyloučený hráč se vrací do hry, budeme sledovat hru pět na pět.
     
    14:33
    Matt Moulson se dostal do dobré střelecké pozice, hostující brankář kotouč odrazil do rohu. Následně se do zakončení probojoval Sam Reinhart. S jeho pokusem měl Al Montoya podstatně více práce, ale i tak dokázal udržet kotouč před brankou čárou.
     
    15:28
    S blížícím se koncem první třetiny se ve hře začíná objevovat větší množství osobních soubojů zejména pak střetů. Rozhodčí zatím za potyčky nevylučují.
     
    15:56
    Ve hře obou celků ve velké množství nepřesností, optickou převahu mají sice domácí, ale do vyložené šance se dostat nemohou. Výborně totiž hraje defenzivní blok Canadiens.
     
    16:40
    Max Pacioretty to zkusil individuálně, najížděl mu Brendan Gallagher. Finální přihrávka však byla nepřesná, a tak defenziva Sabres dokázala akci Montrealu zastavit.
     
    17:12
    Zakázané uvolnění vrací hru před branku domácího brankáře. Robin Lehner musí být tak pozorný. Sledujeme rychlý hokej, který musí diváky bavit.
     
    17:44
    Kotouč je za brankou domácích, ti se pokouší periodu v poklidu dohrát. Nakonec se díky rychlému přenesení hry po křídle dostali až do zakončení. Derek Grant vystřelil a Al Montoya musel být pozorný.
     
    18:00
    Probíhají poslední dvě minuty hry v první třetině. Domácí se snaží něco vymyslet, zatím se však nemohou déle udržet před brankou Montrealu.
     
    18:51
    Po dlouhé době se do zakončení dostali domácí, jmenovitě Tyler Ennis nedokázal svou šanci zakončit přesnější střelou. Puk minul branku o nějaký metr možná dva.
     
    19:20
    V poklidném tempu se třetina dohrává. Ani jeden celek nechce chybovat. Buffalo má kotouč pod kontrolou a drží ho daleko od vlastní branky.
     
    19:50
    Tak ještě jednu buly před brankou Montrealu. Buffalo se už do zakončení nedostalo, třetina končí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    V první třetině byl střelecky aktivnější Montreal, v tomto ohledu vede 8:5. Domácí Robin Lehner inkasoval gól o hole Brendana Gallaghera, kterému skvěle přihrál Max Pacioretty. Po první třetině tak vedou hosté o jednu branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí se jako první dostali do útočného pásma, k zakončení však už ne.
     
    20:30
    Casey Nelson měl kotouč ve vlastním obranném pásmu a pokusil se o rychlé přesunutí hry, což se mu vinou nepřesného pasu nepodařilo.
     
    21:35
    Shea Weber pokračuje v aktivní hře i v této třetině. Jeho rána od modré se mezi tři tyče nevešla. Nechybělo mnoho.
     
    21:55
    Ryan O'Reilly ani Evander Kane nedokázali překonat hostujícího brankáře. Al Montoya podává velmi dobré výkony.
     
    22:24
    Alexej Jemelin se střetl s domácím Nicolasem Deslauriersem. Oba hokejisté pokračují po hitu ve hře.
     
    22:58
    Greg Pateryn skvěle dokázal zblokovat střelecký pokus soupeře.
     
    23:03
    Matt Moulson měl na hokejce vyrovnání, jeho střela z úhlu však končí jen na výstroji brankáře Montrealu.
     
    23:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Důležitou práci odvedl Paul Byron, který celou akci začal. Jeho střelu vyrazil brankář Robin Lehner jen před sebe, kde bylTORREY MITCHELL. Domácí obránci nedokázali hráče Montrealu odstavit od puku, a tak snadno skóroval. Hosté vedou 2:0. Asistence: Paul Byron.
    23:19 Torrey MITCHELL - 0:2
     
    23:49
    Nechybělo mnoho a Montreal se radoval z další branky. Přečíslení dva na jednoho výborně vyřešil brankář Robin Lehner, který se dokázal přesunout a se střelou Alexe Galchenyuka si dokázal poradit.
     
    24:22
    Sledujeme rychlý hokej, kterému dominují hostující hokejisté. Domácí nehrají špatně, to vůbec ne, ale jejich hra je příliš kombinační, do prázdné branky chtějí hráči Buffala zakončovat.
     
    25:00
    Střelou zápěstím neuspěl Alexandr Radulov, jeho ráně nechybělo mnoho. Domácí brankář se mohl jen otočit za kotoučem, který minul prostor vymezený třemi tyčemi.
     
    25:51
    Andrej Markov byl blízko třetí branky svého celku, hostující hráč však trefil brankovou konstrukci.
     
    26:09
    Hra je nyní přerušena, puk má v moci hostující brankář. Al Montoya musel zasahovat po střele Evandera Kanea.
     
    26:40
    Souboje o kotouč se odehrávají zejména ve středním pásmu. Ani jeden celek se nyní nežene do útočení. Sledujeme poklidný hokej, blížíme se polovině zápasu.
     
    27:26
    Montreal měl kotouč za svou brankou, ale domácí hokejisté se nedokázali probojovat do zakončení. Hra je rychle přerušena, neboť branky hostů vypadla ze svého obvyklého a pravidly předepsaného postavení.
     
    28:02
    Derek Grant se pokoušel procpat kotouč na Briana Giontu, který se mu nabízel. Přihrávka však nenašla svůj cíl. Hosté rychle překazili útočnou akci Sabres.
     
    28:50
    Momentálně není k vidění mnoho střeleckých pokusů. Sledujeme rychlý hokej, sudí nemají mnoho důvodů k přerušení hry. Oba týmy hrají rychle, nepřesností není k vidění velké množství.
     
    29:13
    Zach Bogosian vystřelil od modré čáry, s jeho pokusem neměl Al Montoya problém. Puk betony odrazil do hry.
     
    29:27
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Daniel Carr – 2 min., vysoká hůl).
     
    30:10
    Domácí celek se už srovnal v přesilové hře a snaží se hrát hodně aktivně, hostující brankář má plné ruce práce. Že by ale čelil nějaké vyložené gólovce, to zatím opravdu ne.
     
    30:18
    Montreal Canadiens vyhazuje kotouč přes všechny čáry, hostující hokejisté se tak nyní nemusí bránit.
     
    30:35
    Cody Franson se dostlal do výborné střelecké pozice, Al Montoya ale jeho střelecký pokus viděl, a tak neměl problém zasáhnout.
     
    30:45
    Dostáváme se do druhé poloviny druhé třetiny i zápasu. Buffalo dohrává přesilovou hru, která se nedaří podle domácích představ.
     
    31:27
    Hosté v plném počtu. Vyloučený Daniel Carr se vrací do hry, následovat bude hra pět na pět.
     
    32:06
    Výborně to nyní sehráli domácí. Cody Franson ani Johan Larsson nedokázali z bezprostřední blízkosti překonat brankáře Montrealu. Al Montoya se vyznamenal.
     
    33:00
    Velmi výrazně zjednodušili domácí hokejisté přechod do útočného pásma a na hře je to vidět. Obrázek hry je pro domácí podstatně příznivější. Jen by to chtělo maličkost – dát gól.
     
    33:15
    Robin Lehner kryje kotouč, následovat bude komerční přestávka a po ní buly před brankou domácích.
     
    33:30
    Buffalo Sabres se snaží něco vymyslet v útočném pásmu, zatím ale marně, velmi dobře si počínají obránci hostujícího celku.
     
    34:30
    Brendan Gallagher bojoval o kotouč za brankou domácího týmu. Puk sice vybojoval, ale už neměl spoluhráče v lepší pozici, do níž by mohl poslat puk.
     
    34:51
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Nathan Beaulieu – 2 min., hrubost).
     
    34:55
    Buly v útočném pásmu domácích, kteří se nemohou výrazněji prosadit.
     
    35:07
    Rasmus Ristolainen se dostal do dobré střelecké pozice, jeho zakončení viděl hostující brankář a neměl problém puk zastavit.
     
    35:19
    Tyler Ennis si vypracoval dobrou pozici, na malý moment se uvolnil mezi kruhy, dostal přihrávku, ale jeho zakončení postrádalo přesnost a důraz.
     
    36:00
    Domácí jsou nastěhovaní před brankou Montrealu, kde kombinují a snaží se něco vymyslet.
     
    36:16
    Ryan O'Reilly se dostal do výborné střelecké pozice, jeho rána však byla až příliš přesná. Puk končí na brankové konstrukci.
     
    36:51
    Výborně sehráli přesilovou hru domácí, dostali se hned do několika dobrých střeleckých pozic. Al Montoya hraje dnes velký zápas, když už je překonaný, pomůže mu branková konstrukce.
     
    37:25
    Domácí hráči pokračuje v nátlakové hře a hosté by nejraději odehráli tuto třetinu bez inkasované branky.
     
    38:00
    Probíhají poslední dvě minuty hry ve druhé třetině.
     
    38:27
    Derek Grant se střetl s Nathanam Beaulieuem. Oba hokejisté pokračují v zápase dál. Konec třetiny se blíží.
     
    38:41
    Alex Galchenyuk má kotouč za vlastní brankou a čeká na dostřádání spoluhráčů.
     
    39:02
    Nicolas Deslauriers byl před brankou volný, puk se k němu ale nedostal. Na druhé straně pak neuspěl Greg Pateryn,
     
    39:49
    Evander Kane po tvrdém hitu Alexeje Jemelina zůstává na ledové ploše. Tak opakovaný závěr ukázal, že domácí hráč podklouzl a svůj pád a následný náraz na mantinel nekontroloval. Alexej Jemelin je v tom asi nevinně.
     
    39:49
    Evander Kane okamžitě míří do kabiny, je v doprovodu lékařů, ale jde po svých, což je důležité.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina přinesla rychlý hokej. Hostující celek dokázal vstřelit druhou branku v zápase Phillip Danault posunul na Paula Byrona, který předložil kotouč Torrey Mitchellovi. Jeho střela propadla za brankovou čáru. Domácí jsou střelecky aktivnější, vedou 20:15, na skóre to však není vidět..
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Shea Weber – 2 min., krosček). Na úvod třetí třetiny se přesilovou hru zahrají domácí hokejisté.
     
    40:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sam Reinhart vymyslel výbornou přihrávku před branku, kde byl volný MATT MOULSON. Ten neměl v přesilové hře problém zamířit a trefit odkrytou branku. Domácí se konečně prosazují a snižují náskok hostů. Asistence: Sam Reinhart a Rasmus Ristolainen.
    40:35 Matt MOULSON - 1:2
     
    40:58
    Josh Gorges jako správný obránce vystřelil od modré čáry, jeho střelecký pokus končí mimo branku.
     
    41:33
    Vhazovat se bude ve středním pásmu. Domácí fanoušci i hráči cítí šanci, před malou chvílí snížili hokejisté Sabres.
     
    41:46
    Nicolas Deslauriers byl před brankou, tečoval střelu spoluhráče, ale brankáře Montrealu prostřelit nedokázal.
     
    42:24
    Sledujeme rychlý hokej, domácí tým bojuje, snaží se vyrovnat. Hostující celek by se měl, pokud chce hrát tak nějak v klidu, vrátit k dobré obraně.
    Který kapitán dotáhne svůj tým na vrchol?
     
    43:30
    Ani jeden z týmů se momentálně nemůže dostat stabilněji do zakončení. Následně kryje kotouč Al Montoya, vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    44:11
    Montreal Canadiens se snaží hrát zodpovědně směrem do obrany, nedává tak soupeři mnoho šancí před vlastní brankou.
     
    44:37
    Osobních soubojů přibývá, zatím však je dění na ledové ploše v rámci pravidel zcela v pořádku.
     
    45:06
    Artturi Lehkonen se skvěle uvolnil před brankou domácích. Robin Lehner výtečně zastavil hostujícího střelce, který mohl zakončoval a celkem pohodlně skórovat. Parádní zákrok domácího maskovaného muže, fanoušci Sabres aplaudují vestoje.
     
    46:05
    Buffalo se momentálně snaží vyrovnat, poněkud tak otevírá obranu.
     
    46:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Shea Weber měl na útočné modré čáře dostatek prostoru, rozhodl se pro zakončení. Jeho střelu zápěstím dokázal před brankou mimo dosah domácího brankáře tečovat BRENDAN GALLAGHER. Asistence: Shea Weber a Alex Galchenyuk.
    46:43 Brendan GALLAGHER - 1:3
     
    47:43
    Velká rána pro domácí v podobě inkasované branky znamená, že se jejich útočná hra na následující minuty pravděpodobně rozpadne nebo dostane velké trhliny.
     
    48:18
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Josh Gorges – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alexandr Radulov – 2 min. + 2 min.). Ve středním pásmu, mimo dění hry, vznikla šarvátka, po níž padají tyto tresty.
     
    48:35
    Domácí hokejisté mají k dispozici přesilovou hru, jsou nastěhovaní v útočném pásmu a pokouší se něco vymyslet před brankou Canadiens.
     
    49:38
    Greg Pateryn se dostal do zajímavé střelecké pozice, s jeho pokusem si domácí brankář dokázal poradit. Robin Lehner ukryl kotouč ve výstroji, buly před jeho brankou.
     
    50:18
    Přesilová hra domácích končí, Buffalo početní výhodu proměnit nedokázalo.
     
    50:37
    Hosté se dostali do postavení mimo hru, je přerušeno. Následovat bude komerční přestávka.
     
    51:00
    Devět minut zbývá do konce třetí třetiny, hostující celek vede o dvě branky a vypadá to, že si závěr zápasu Montreal už pohlídá.
     
    51:31
    Do výborné střelecké pozice se probojoval Andrew Shaw, ale domácího brankáře ještě nepřekonal.
     
    51:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tento gól musel potvrdit videorozhodčí. Domácí kouč využil možnost výzvy. ANDREW SHAW prostřelil Robina Lehnera podle pravidel, a tak domácí přicházejí o oddechový čas. Asistence: Daniel Carr, David Desharnais.
    51:34 Andrew SHAW - 1:4
     
    53:44
    Momentálně se zápas už v poklidném tempu dohrává. Domácí hokejisté po čtvrté inkasované brance poněkud rezignovali. Jejich styl hry nyní příliš aktivní a přímočarý.
     
    54:21
    Zemgus Girgensons se probojoval do zakončení, s jeho střelou bekhendovou stranou hole si dokázal brankář Al Montoya poradit.
     
    55:01
    Al Montoya kryje další střelecký pokus domácích, jmenovitě pálil Zach Bogosian. Následovat bude komerční přestávka.
     
    55:30
    Domácí brankář raději kryje kotouč po nahození Brendana Gallaghera. V poklidném tempu se zápas dohrává. Hostující celek vyhraje, domácí hráči chtějí co nejrychleji duel dohrát.
     
    56:24
    Canadiens jsou lepším týmem, snadno se dostávají přes útočnou modrou a pokouší se ještě vstřelit další branku.
     
    57:00
    Probíhají poslední tři minuty hry ve třetí třetině.
     
    57:32
    Domácí hokejisté se nyní dostali do postavení mimo hru, a tak se vhazovat bude ve středním pásmu. Montreal vybojoval puk, a tak pokračuje v aktivní hře.
     
    57:55
    Sam Reinhart mohl těžit z nepřesné rozehrávky Canadiens. Al Montoya dobré zaváhání svého spoluhráče dokázal napravit.
     
    58:01
    Domácí to zkouší v šesti, snaží se ještě něco s nepříznivým stavem udělat.
     
    58:28
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Alex Galchenyuk – 2 min., hákování).
     
    58:54
    Znovu se do zakončení probojoval Sam Reinhart. Ani tentokrát si domácí útočník nedokázal poradit s brankářem soupeře.
     
    59:22
    V poklidném tempu se zápas dohrává.
     
    59:40
    Domácí hokejisté se snaží snížit, ale nedaří se jim to.
     
    Konec zápasu.
     
    Dlouhou dobu dokázal Al Montoya držet domácí střelce na nule vstřelených branek. Nakonec brankář hostů jednou inkasoval. Trápit ho to nemusí, neboť jeho spoluhráči vstřelit čtyři góly. Za domácí se prosadil Matt Moulson. Za hosty pak dvakrát Brendan Gallagher a jednouTorrey Mitchell s Andrewem Shawem.
    Canadiens se radují z první výhry v nové sezóně NHL.

     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brendan Gallagher (MTL) 2+0
    2. Shea Weber (MTL) 0+1
    3. Al Montoya (MTL) 30 zák., 1 gól, 96,8%
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Plekanec (MTL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 18:05 (04:05:21)

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 41. Moulson (Reinhart, Ristolainen) – 9. Gallagher (Pacioretty), 24. Mitchell (Byron), 47. Gallagher (Weber, Galchenyuk), 52. Shaw (Carr, Desharnais)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, Gorges, Franson, C. Nelson – E. Kane, R. O'Reilly, Reinhart – Ennis, Larsson, M. Foligno – Moulson, Girgensons, Fasching – Deslauriers, D. Grant, B. Gionta.
    Montreal Canadiens: Montoya (Lindgren) – Weber, Pateryn, Redmond, Beaulieu, Jemelin, Markov, Sergačjov – Pacioretty, Galchenyuk, Gallagher – Plekanec, Radulov, Carr – Desharnais, Shaw, Byron – Mitchell, Danault, Andrighetto – Lehkonen.

    Rozhodčí: Hebert, O'Rourke – Alphonso, Shewchyk
    bahis siteleri