Buffalo – Montreal 1:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 5:3 (kon.) | Columbus – Boston 3:6 (kon.)
Tampa – Detroit 6:4 (kon.) | Florida – New Jersey 2:1 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 3:2 (3:2 po s.n.)
St. Louis – Minnesota 3:2 (kon.) | Winnipeg – Carolina 5:4 (po pr.) | Dallas – Anaheim 4:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:4 (0:2, 2:1, 4:1)
Detroit Red Wings
Pátek 14.10.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:23
    Naprosto zbytečná komplikace pro hosty, podruhé v utkání hráli v šesti, přičemž ten první trest skončil již po pěti vteřinách zatím rozdílovou brankou z hole Johnsona. Právě ten vystřelil před chvílí na Mrázka, Red Wings pak převzali hru, ale to ve chvíli, kdy byli v šesti na ledě! Trest odpyká Thomas Vanek.
     
    53:57
    Teď už ale bude hrát Detroit přesilovku, která mohla ale být dvojnásobná. Není, hraje se pět na čtyři, Nestěrov fauloval Nyquista.
     
    53:24
    Neuvěřitelné, ale Detroit fakt přišel o přesilovku! Garrison dostává dvě minuty za hákování, Ericsson pak dvě plus pět a ještě desítku k tomu a Palát jen pět minut, ten úder mimo hru mu prošel... Hmmm, hodně zajímavé rozdělení trestů.
     
    48:29
    Tak pozor, hosté hráli v šesti a teď je tedy čekají hodně vařící dvě minuty v oslabení za zbytečnou chybu hráčské lavice... Trest odpyká Tomáš Tatar.
     
    38:43
    Hodně diskutabilní vyloučení Dylana Larkina, který dojel do souboje se Stamkosem jako druhý a rozhodčí viděli hákování. Nicméně Stamkos počastoval úderem loktem do obličeje i Larkina, poté mu ještě dal na ledě malý úder pěstí do tváře, znovu však kapitán Tampy unikl za své hraniční počínání trestu. Domácí mají možnost přesilové hry.
     
    34:30
    Takže Coburn dostává dvě plus dvě minuty za hrubost, stejně jako hostující Ott. Pětiminutový trest pak dostávají Andrej Šustr i Brendan Smith.
     
    26:10
    Teď ale už vylučovat bude. Na trestnou lavici usedá Mike Green, který si v souboji s Naměstnikovem pomohl háčkem, což rozhodčím neuniklo.
     
    05:26
    Jenže nakonec je z toho další trest pro hosty! Steve Ott dostává dvě minuty za sekání Braydena Pointa! Třináct vteřin budou hrát domácí v pěti proti třem!
     
    03:39
    Ale i domácí si zahrají přesilovku, tentokrát totiž fauloval Danny DeKeyser, který se provinil v souboji s Kučerovem nedovoleným bráněním.
     
    02:40
    A Coburn se nakonec dostal z problémů jen za cenu faulu, když přidržel Glendeningovi hůl a musí na trestnou lavici. Oficiální verdikt zní držení protihráče, jsou z toho dvě minuty a úvodní přesilovka Red Wings v sezóně.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 28. Drouin (Killorn, Hedman), 34. Paquette, 44. Boyle (Paquette), 49. T. Johnson (Stamkos, Palát), 57. Killorn (Drouin, Hedman), 59. Filppula – 4. Vanek (Zetterberg, Nielsen), 9. Vanek (Nyquist), 29. Nielsen (Green, D. Larkin), 58. DeKeyser (Green, Helm)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Coburn, Nestěrov – Palát, Stamkos (C), Drouin – Killorn, T. Johnson, Kučerov – Naměstnikov, Filppula, Point – Boyle, Paquette, J.T. Brown.
    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Marčenko, Br. Smith, Green, Ouellet, Ericsson – Zetterberg (C), Nielsen, Tatar – Abdelkader, D. Larkin, Sheahan – Nyquist, Helm, Vanek – Ott, Glendening, D. Miller.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Kelly Sutherland – Brad Kovachik, Tim Nowak

    Diváci: 19092
    bahis siteleri