Mladá Boleslav – Sparta 5:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 14.10.2016, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Partner:
     
    22:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Nedáš – dostaneš! Tak tohle pravidlo platí absolutně stoprocentně. Hosté měli obrovskou šanci, ale Boleslav otočila hru a JAN MAŠEK překonává Hofmanna už potřetí a zvyšuje na celkových 5:1 pro domácí tým.

    Asistence: Patrik Straka.
     
    17:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    KRONI MUSLIU ukázal kousek ze svého hokejového umění. Straka s Dančišinem ho nastartovali, Musliu si Hofmanna vymíchal a puk mu poslal nad betonem rovnou do brány.

    Asistence: Patrik Straka, Milan Dančišin.
     
    12:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Domácí využívají svou druhou přesilovou hru v utkání, když uzamkli hostující čtyřku v pásmu a stáhli smyčku. Posledním, který těsně před bránou puk poslal do brány byl FRANTIŠEK UŘÍDIL.

    Asistence: Jiří Veselý, Jan Prokop.
     
    07:28
    Sparta právě vstřelila branku!

    Hosté v signalizované výhodě snižují na rozdíl jediné branky. JAKUB WOJNAR se natlačil až před Kroftu a tomu puk prošel kolem pravé tyče do branky.

    Asistence: Jaroslav Chlouba.
     
    04:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Tak to je začátek jako z říše snů! Mladá Boleslav na nic nečekala, vyhrála buly a MATĚJ KREJČÍK posílá domácí do dvoubrankového vedení!

    Asistence: Lukáš Bednařík, Matěj Tóth.
     
    03:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

    Domácí teď byli prakticky pouze v útočném pásmu a jejich tlak nese ovoce. Prvním šťastným exekutorem, který Wolfa připravuje o čisté konto je KRYŠTOF LINHART.

    Asistence: Patrik Straka, Milan Dančišin.

    Zdena Bobková

    Branky a nahrávky: 4. Linhart (Straka, Dančišin), 5. Krejčík (Bednařík, Tóth), 13. Uřídil (Veselý, Prokop), 18. Musliu (Straka, Dančišin), 23. Mašek (Straka) – 8. Wojnar (Chlouba)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Linhart, Mašek, Uřídil, Chujac, Marček, Mlčoch – Prokop, Musliu, Tóth, Kuncek, Kalaš, Straka, Dančišin, Krejčík, Veselý, Kerda, Bednařík, Jindra
    HC Sparta Praha: Wolf (5. Hofmann) – Jandus M., Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Sedliský – Jandus T., Svoboda, Seniov, Jaššo, Maršoun, Kulda, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar

    Rozhodčí: Horinek – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri