Betis Kadaň – COMBIX Ústí n/L 10:3 (kon.) | Olympik Mělník – Oxyworld Baník Chomutov 13:5 (kon.) | Kladno – Jablonec n/N 2:2 (kon.)
Jerigo Plzeň – Wizards Praha 4:1 (kon.)
konec
FC Jerigo 1994 Plzeň
4:1 (2:0)
Wizards DDM Praha 10
Pátek 14.10.2016, 20:55 • SH Slavia VŠ Plzeň • 2. Futsal liga západ • 3. kolo
     
    A já vám děkuji za pozornost! Přeji hezký zbytek pátečního večera! U dalších textových přenosů se na vás budu těšit! Mějte se krásně a podporujete nadále české sportovce! (22:25:04)
     
    Hotovo! V souboji dvou nováčků druhé ligy západu vítězí Jerigo Plzeń nad Wizards Praha 4:1. Dnes nebyl domácí celek nějak výrazně lepší, víceméně do posledních minut bylo o, co hrát. Jenže Pražané dnes totálně vyhořeli v koncovce. Výborně je v prvním poločase vychytal Šoltys a velice dobře si počínal také Klečka ve druhé dvacetiminutovce. Ondřej Lenk je autorem hattricku. Plzeňští hráči ještě děkují svým fanouškům za přízeň v dnešním zápase!
     
    Konec zápasu.
     
    39:48
    Od Argenta začala akce hostujících futsalistů, ale ačkoliv Pražané ukázali rychlou kombinaci, tak to na druhý gól v síti soupeře nestačilo.
     
    39:30
    Wizards tlačí, jenže je to bez střelecké aktivity. Poté co si míč zpracoval Argent se k hracímu předmětu dostává Klečka. Domácí fanoušci si žádají pátou branku svého celku.
     
    39:01
    Začala poslední minuta zápasu. Hosté potřebují hru výrazně zjednodušit. Přihrávku Tomka nezpracoval hráč Wizards na pravé straně.
     
    38:48
    Koudelka se vrací do branky. Ondřej Vitouš bude rozehrávat rohový kop, to je přesně to, co domácí hráči potřebují.
     
    38:25
    Ale Jerigo hraje v posledních minutách. Výborně se pohybuje. Hostům už nezbývá mnoho času.
     
    38:12
    Pro hosty utíká čas rychle. Hra se kouskuje. Rohový kop z levé strany rozehrává Rathaus.
     
    37:49
    Moc hezká kombinace hostujících futsalistů, kdy akce byla rychlá a Rathaus dostal míč na spoluhráče, který v obrovské šanci minul branku Klečky.
     
    37:17
    A zase hra hostů v pěti lidech na palubovce, Wizards už spěchají, ale celkem narůstá na jejich nohy nervozita.
     
    36:49
    Vitouš napadal rozehrávku Pražanů, ale fauloval, posléze k tomu přidal komentář, takže sudí vytáhl žlutou kartu.
     
    36:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tady hattrick. ONDŘEJ LENK si udělal výlet obranou Pražanů v době, kdy hráli hosté v pěti. Nebyl pro něj větší problém poslat míč do odkryté sítě. Bez asistence!
     
    35:12
    Plzeň kombinuje díky Rousovi, který si zpracoval míč prsama, posléze se k balonu dostal Vitouš. Wizards už jdou do maximálního rizika a zkouší powerplay.
     
    34:53
    Ale zároveň mohlo být ještě lépe z pohledu Jeriga, o což se zasloužil Malý, ale Koudelka proti němu vyběhl a rozhodl o tom, že se skóre zápasu nemění.
     
    34:23
    Ono to bude ještě hodně zajímavé, domácí futsalisté to nebudou mít jednoduché, rozhodne to, jestli se Wizards probudí po vstřelené brance.
     
    33:39
    Tým Wizards Praha právě vstřelil branku!
    Je tady snížení. Tomek nyní nabádal své spoluhráče k tomu, aby zrychlili akci a přesně to se hostům povedlo. TOMÁŠ ARGENT měl pozici velice usnadněnou a Klečka dnes poprvé inkasuje. Asistence: Jan Tomek.
     
    32:56
    Koudelka musel ven z branky a výrazně usnadnil obranu hostujícím futsalistům. Wizards ví, že už nemají moc času na to, aby s tímto zápasem něco udělaly a berou si oddychový čas.
     
    32:28
    Jenže ani Plzeň z rohového kopu nic zásadního nepředvedla. Hostující futsalisté se celkem zadarmo dostali k míči.
     
    31:59
    Rous napadal rozehrávku Pražanů, ale právě od tohoto hráče šel míč do zámezí. Posléze rychlonohý Argent nevybojoval únikem po levé straně hřiště ani rohový kop.
     
    31:21
    Plzeń je nadále horším celkem, ale dnes má zkrátka lepší finální fázi. Vohrna rozehrává akci domácího celku.
     
    30:49
    V souboji Imlaufa a Malého šel míč do zámezí od futsalisty Wizards. Plzeň se po dlouhé době dostává ke kombinaci. Přijde nebezpečí ped branku Koudelky?
     
    30:32
    Wizards chybí klid v zakončení, což jasně ukázala šance Váchy, v kontraakci se do zakončení hnal Rous, ale branku Koudelky minul.
     
    30:03
    Rathaus kombinoval s Urychem, ale hostující futsalisté se museli vrátit za polovinu hrací plochy.
     
    29:28
    Tomek chtěl rozvinout začátek akce Pražanů přihrávkou na pravou stranu, ale následně se Urych v dobré pozici nedostal do zakončení. Koncovka dnes hodně trápí hostující fotbalisty.
     
    28:46
    Po přihrávce Tomka trefil Rathaus pouze bránícího futsalistu. Jenže jeden z domácích zbrkle odevzdal míč Koudelkovi. Hosté kombinují za polovinou hřiště.
     
    28:29
    A další dobrý zákrok domácího brankáře. Tentokráte po centru z pravé strany zakončoval ranou z první Tomek, ale Klečka byl pozorný.
     
    27:54
    Skákající míč šel nakonec od Klečky do zámezí, ale po aktivním presinku Vohrny stále drží domácí celek čisté konto.
     
    26:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak teď to domácí fotbalisté vykombinovali velice pěkně a pěkně. O vše se postarala dvojice ONDŘEJ LENK – Adam Malý. Prvně jmenovaný zakončoval do odkryté branky Pražanů. 3:0.. Asistence: Adam Malý!
     
    25:29
    Následuje velice dobrá střela Tomka, ale solidní zákrok Klečky. Plzeň rozehrála svoji akci rychle svižně a zakončil ji Lenk střelou vedle levé tyči branky Koudelky.
     
    25:03
    Vypadá to, že se Dolejška přiznal k teči, Plzeń mohla vést 3:0, ale domácí fotbalista Lenk trefil pravou tyč.
     
    24:50
    Lenk kombinoval s Vitoušem, do šance se dral domácí Malý, ale nastřelil pouze boční tyč hostující svatyně.
     
    24:31
    Přes Rathause šla nyní hra hostujících fotbalistů, ale Plzeń se díky Rousovi dokázala ubránit. Právě domácí patnáctka byla posléze faulována.
     
    24:00
    Špatná rozehrávka hostujících fotbalistů. Pražané mají převahu ve druhé půli ale stále se nedokázali zatím prosadit. Akce hostů začíná od brankáře Koudelky.
     
    23:56
    Plzeň přidala ve druhém poločase, co se agresivity týče, ale je tady druhá žlutá karta pro domácího hráče, tentokráte pro Vohrnu.
     
    23:43
    Tomek zachraňoval míč směřující do branky Pražanů. Následoval neúspěšný rohový kop domácích fotbalistů.
     
    23:17
    Velmi dobrý pohyb hostujících fotbalistů, ale domácí hráči včas přistupovali k soupeřům, ačkoliv Pražané měnili své pozice. Následně Kanát pálil hodně mimo branku Koudelky.
     
    23:09
    Jasně. Kanát postrčil Urycha. Jasná žlutá karta. Domácí fotbalista k tomu přidal komentář, takže ocenění je na místě!
     
    23:02
    Rathaus s Dolejškou se vůbec nedohodli na pokračování útoku Wizards. Plzeň má má navíc k dispozici rohový kop.
     
    22:18
    Po rohovém kopu se k míči dostal Vácha, ten nedostal míč do branky domácích, posléze se o to samé pokoušel neúspěšně Urych.
     
    22:08
    Dva hráči Plzně se tak dlouho dohadovali o tom, kdo se ujme míče až balon šel od Malého za postranní čáru a po střele Imlaufa musel do akce Klečka.
     
    21:27
    Nedá se říci, že by domácí celek nějak diktoval tempo hry zápasu, ale dnes výborně plní defenzivní pokyny svého kouče. V orbaně je to z pohledu Plzně na velice dobré úrovni. Vitouš se neprosadil po dobrém pasu za obranu.
     
    20:26
    Vitouš dostal míč na Pekníka, ale druhý jmenovaný mu musel vrátit míč. Jinudy cesta nevedla. Poté Lenk se trefil vysoko nad branku Koudelky.
     
    20:01
    Malý s Vitoušem rozehráli druhý poločas. Plzeň bude rozehrávat od postranní čáry! V domácí bráně došlo ke změně. Nastoupil Klečka, odešel Šoltys.
     
    Začal druhý poločas.
     
    A tím také první poločas skončil. Plzeň v něm nebyla lepším celkem, ale může jít do kabin výrazně spokojenější, protože v souboji dvou nováčků soutěže vede 2:0. Šancí měli daleko více hosté, ale díky výbornému výkonu brankáře Šoltyse a celkem solidní obraně drží Jerigo Plzeň čisté konto.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je klasická branka do šatny. Plzeň vybojovala rohový kop z pravé strany. Ondřej Vitouš rozehrál ideálně na ONDŘEJE LENKA, který projektilem do levého horního rohu branky Wizards zvýšil vedení domácích. 2:0. Asistence: Ondřej Vitouš.
     
    19:48
    Vitouš rozehrál od postranní čáry na Lenka, míč se i tak dostal k Vitoušovi, který ale neumístil svoji střelu vůbec ideálně. Brankář Koudelka nemusel zasahovat.
     
    19:45
    Centr na vzdálenější tyč si domácí pohlídala. V útoku se snažil prosadit Lenk, ale nastřelil pouze bránícího hráče. Plzeň si ale vyžádala čas na poradu.
     
    19:20
    Rathaus dostal míč na Imlaufa, ten si ale poté pomohl faulem, poté, co vystřelil levou nohou do bránícího futsalisty Jeriga.
     
    19:10
    Urych, Rathaus a poté si na levou stranu seběhl Dolejška, který se ale nedostal do větší šance. Posléze si hostující lavička bere oddychový čas.
     
    18:32
    Malý začal akci hostů přes Urycha. Pražané drží míč pevně na svých kopačkách.
     
    17:58
    Šoltys vypomohl Plzni výběhem a posléze také přihrávkou na Bendla, ten ale míč ihned ztratil. Pražané se snažili prosadit Urychem, ale signalizace sudího je jasná – míč pro brankáře Plzně.
     
    17:17
    Po rohovém kopu zahráli domácí singál, ale střílející Kanát neusměrnil míč za záda Koudelky. Přitom střela byla hodně razantní a mířila do levého rohu branky hostů.
     
    16:51
    Šoltys si došel pro střelu Tomka, která výrazně postrádala na razanci. Plzeňský brankář to neměl vůbec složité v tomto momentě.
     
    16:15
    Dolejška nasadil jesličky soupeři, posléze se obtočil kolem protivníka Vácha, ale branku Šoltyse minul. Pražané se ale dostali k míči.
     
    15:54
    Koudelka si vyměňuje míč se svými obránci. Co vymyslí pražský celek, který se zatím dnes gólově neprosadil?
     
    15:26
    Urych to nemyslel vůbec zle a posléze vypálil pravou nohou, mířil k levé tyči, ale pozorný obránce domácích byl proti první brance Wizards v tomto zápase.
     
    14:48
    Rathaus si vyměnil míč s Urychem, Pražané zůstávají u míče. Hra se ale v poslední době poměrně vyrovnala. Je tady standardní situace pro hostující celek.
     
    14:15
    Plzeň kombinovala v poklidu, bez větších náznaků, ale byla celkem trpělivá, načež to vše ukončil nepřesnou střelou Lenk. Ale ani hosté neohrozili branku Šoltyse. Rathaus mířil z levé strany hodně mimo svatyni domácích.
     
    13:33
    Jenže útok hostů netrval vůbec dlouho, protože Argent poslal míč hodně mimo svatyni, ve které stojí Šoltys.
     
    13:14
    Kanát dostal míč na pravou stranu, kde z dobré šance nepadla branka, jelikož Bendl napálil pouze Koudelku, který vyběhl ze své svatyně.
     
    12:33
    Domácí fanoušci se dožadovali odpískaní faulu na domácího Kaňáka, ale sudí jejich přání nevyslyšeli. Plzeň se dostala k rohovému kopu, ale Koudelka byl bez větší námahy.
     
    12:03
    Akce Wizards začíná od Rathause a právě tento fotbalista se nyní dostal do velice solidní šance, ale selhal v koncovce před brankářem Šoltysem.
     
    11:38
    Na to, že se hraje druhá liga, tak tu není vůbec špatná atmosféra. Ba naopak. Fanoušci vytváří velmi dobrou kulisu dnešnímu utkání dvou nováčků soutěže.
     
    11:25
    Po přihrávce z pravé strany to domácí Lenk vyřešil hodně zbrkle a střelou z jedničky de facto odevzdal míč Wizards.
     
    10:48
    Na fauly zatím 1:1. Co se týče herního projevu, tak se mi zdá lepší hostující celek, ale doplácí na špatnou koncovku. Plzeňští kombinují za polovinou hřiště.
     
    10:27
    Trošku zmatky v obraně Plzně, Pažané se nedostali do šance, a tak akci domácích táhl Vitouš, ale míč umístil vedle pravé tyče branky Koudelky.
     
    09:56
    Čistý obranný zákrok Lenka proti Urychovi. Teď fotbalista domácích trošku zatáhl za záchrannou brzdu. Poté se Plzeň opět ukázala ve velmi dobrém světle, co se týče defenzivy, ale horší to bylo v útoku.
     
    09:35
    Malý rozehrál rohový kop z pravé strany na Kanáta a ten pořádně vyzkoušel Koudelku, Jerigo posléze přišlo o míč a rozehrát od postranní čáry bude Imlauf.
     
    09:16
    Argent to měl velice složité při rozehrávce, Plzeň se díky aktivním presinku dostala k míči, ale posléze střela jednoho z domácích letěla vedle branky Koudelky. Jerigo velmi dobře brání.
     
    08:39
    Bendl tvoří hru Plzně v prvním poločase, nyní to zkusil po levé straně. Brankář Koudelka si ale došel pro míč.
     
    08:14
    Dolejška to nemyslel vůbec zle, brankář Šoltys zasáhl i proti střele z velice dobré pozice, jejímž autorem byl Tomek.
     
    07:47
    A znovu Bendl! Plzeňský futsalista si navedl míč na pravou nohu, ale těsně minul svatyni Wizards.
     
    07:27
    Akce Pražanů začala od Imlaufa, ale na něm také akcie hostů skončily. Poté byl ve velice dobré šanci Bendl, ale Koudelka proti němu výborně vyběhl a zmenšil střelecký úhel.
     
    07:02
    Rathaus našel Tomka, ale ten pálil pouze vedle levé tyče branky, ve které v prvním poločase stojí Šoltys. Posléze agilní Bendl vybojoval rohový kop pro Jerigo.
     
    06:40
    Domácí Rous nezpracoval ideálně míč, hrací předmět mu uskočil do zámezí, a tak bude následovat útok Pražanů!
     
    06:24
    Plzeň dobře pokryla střed hřiště. Pražané to zkouší před pravou stranu, respektive přes Rathause, jenže brankář Šoltys míč vyráží do bezpečí.
     
    05:51
    Brankář Koudelka rozehrál akci hostů, ale Imlauf si pomohl faulem, takže domácí Plzeń se v poklidu ubránila.
     
    05:29
    Vitouš byl volný před Koudelkou a zvolil střelu podobné té která skončila za brankářem Wizards. Poté v celkem dobré šanci posílá míč mimo hostující Argent.
     
    04:55
    Po rozehrávce Vitouše si Lenk narazil s Malým, ale u druhého jmenovaného fotbalisty také akce domácích skončila, nicméně Plzeň nadále svírá soupeře.
     
    04:34
    Pražané se více tlačí do šancí, ale zatím, i přes několik zajímavých kombinací brankář Šoltys neinkasoval. Právě domácí brankář rozehrává akci Plzně!
     
    04:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tady první branka zápasu. Hosté rozehráli velmi špatně standardní situaci a to se do akce pustil PETR BENDL a střelou na vzdálenější tyč otevírá skóre zápasu! 1:0! Bez asistence!
     
    03:38
    Kanát hledal u postranní čáry Rouse, posléze byl ve velké šanci domácí Vohrna, ale brankář Koudelka výborně zasáhl. Nicméně Plzeń bude zahrávat rohový kop.
     
    03:02
    Domácí Plzeň se nedostala do větší šance, posléze Urych kombinoval celkem rychle se spoluhráčem, ale brankář Šoltys nemusel na zem.
     
    02:10
    Od postranní čáry rozehrával Dolejška, ale brankář Šoltys nemusel zasahovat. Pražané jsou zatím více na míči, ale paradoxně domácí měli první větší šanci.
     
    01:49
    Zásluhou Vitouše se Jerigo dostalo k míči. Posléze Lenk založil útok, který skončit střelou těsně vedle pravé tyče branky Koudelky.
     
    01:25
    Tomek odstartoval akci Pražanů. Ti dobře kombinují a Plzeň, ačkoliv presuje, tak se nedostává k míči.
     
    01:03
    Po dobré práci domácího Pekníka je tady první rohový kop, následně Vitouš poslal míče vedla branky Koudelky.
     
    00:48
    Od domácího Malého šel míč za postranní čáru, hrací předmět si opět bere Imlauf, ale branku Šoltyse pouze minul.
     
    00:25
    Zápas odstartoval, hostující hráči měli výkop a momentálně Koudela začíná akci přes Imlaufa.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Rozhodčí
    Souboj dvou nováčků druhé nejvyšší futsalové soutěže v České republice bude probíhat i za dozoru dozoru dvou neméně důležitých pánů. Těmi budou rozhodčí Vomastek a Matyš!
     
    Wizards DDM Praha 10
    Hostující hráči jsou po dvou zápasech nového ročníku druhé ligy (západ) na desáté pozici, přičemž naposledy mělo konečné skóre utkání proti Kladnu ryze tenisovou podobu. Futsalisté z hlavního města České republiky jej totiž prohráli jednoznačně 0:6. Po dvou vstřelených brankách zaznamenali Pavel Caizl a Martin Kaválek.

    Předtím se v souboji s Baníkem Chomutov na hřišti soupeře pořádně zastříleli. Byla z toho dvanáctibranková přestřelka, která skončila dělbou bodů po remíze 6:6. Jak se povede pražským futsalistům na palubovce Jeriga Plzeň?
     
    Jerigo 1994 Plzeň
    Po dvou odehraných zápasech nové sezony druhé ligy západu jsou domácí fotbalisté stoprocentní. Naposledy se střetlo s Baníkem Chomutov, kde diváci viděli celkem osm branek a hosté zvítězili 5:3, o což se například dvěma góly zasloužil Ondřej Vitouš. Nejlepším střelcem západočeského mužstva je ale Jan Šebek se třemi brankami na svém kontě. Tento hráč Plzně navíc přidal ten samý počet asistencí a co se týče kanadského bodování druhé ligy, tak drží čtvrtou pozici.

    V prvním zápase nového ročníku soutěže si Plzeň zastřílela proti Ústí nad Labem, když jej doma porazila celkem výrazně 6:2, když dvě branky vítězného týmu vstřelil Šebek (jednu z desetimetrového kopu), o kterém již byla řeč!
     
    Hezký večer z Plzně! V rámci druhé futsalové ligy se v západočeském městě utká domácí Jerigo 1994 Plzeň a Wizards DDM Praha 10. Utkání začíná ve 20:45 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Muzikář

    Branky: 5. Bendl, 20. Lenk (Vitouš), 27. Lenk (Malý), 37. Lenk – 34. Argent (Tomek)

    Karty:   24. Kanát (JPL), 24. Vohrna (JPL), 37. Vitouš (JPL)


    FC Jerigo 1994 Plzeň: Šoltys (21. Klečka) – Lenk, Pekník, Malý, Vohrna, Bendl, Kanát, Rous, Vitouš,
    Wizards DDM Praha 10: Koudelka – Urych, Imlauf, Dolejška, Argent, Vácha, Tomek, Rathaus, Kopřiva

    Rozhodčí: Vomastek, Matyš
    bahis siteleri