Nikósie – Bratislava 6:5 (kon.) | Targu Mures – Chrudim 0:3 (kon.)
konec
FC APOEL Nikósie
6:5 (3:3)
SK Pinerola Bratislava
Pátek 14.10.2016, 16:30 • Zimní stadion Chrudim • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    37:49
    APOEL právě vstřelil branku!
    Utkání plné zvratů pokračuje! Bratislava vedení neudržela, nyní inkasuje pošesté a znovu bude dotahovat! Omirou pěknou křižnou přihrávkou našel NENEHO, který udělal Herkovi kličku a následně přesně k tyči poslal kyperského šampiona znovu do vedení – 6:5!
     
    35:04
    APOEL právě vstřelil branku!
    Pohledná kombinace Nikósie při hře bez brankáře přináší další branku! Na konci se na hraně pokutového území zjevil LÉO FELTOZA, který z první trefil neomylně k tyči – 5:5!
     
    32:35
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Hra bez gólmana ale kyperskému celku opět hrubě nevyšla, přes celé hřiště posílá slovenský celek do vedení TOMÁŠ HÁJEK – 4:5!
     
    29:04
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Hra bez brankáře ale týmu z Nikósie nevyšla podle představ, míče se zmocnil MARTIN SMĚŘIČKA, který přes tři čtvrtě hřiště trefil prázdnou branku APOELu – 4:4!
     
    24:36
    APOEL právě vstřelil branku!
    První střela ve druhé půli však přináší vedení kyperského týmu! LÉO FELTOZA vyslal skrytou ránu po zemi a zaskočil tím brankáře Herka, který se již přesouval na druhou stranu branky – 4:3!
     
    19:51
    APOEL právě vstřelil branku!
    Sledujeme velmi útočné utkání! Pinerola přišla o míč, hru v pěti zvolil znovu APOEL, který po rychlé kombinaci srovnává stav zápasu! CHRISTOS CHRISTODOULOU byl ve správný čas na zadní tyč a prudkou ranou pod břevno srovnal na 3:3!
     
    18:55
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Také kyperský tým ale umí v defenzívě vyrobit minelu, kterou Pinerola bleskurychle potrestala! Jurkemik se před brankářem neunáhlil, posunul balon na TOMÁŠE HÁJKA, který již před poloprázdnou brankou neměl složitou práci – 2:3!
     
    16:48
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Vedení však kyperskému týmu vydrželo pouhých jedenáct vteřin! Marušincovu ránu vyrazil Paraskeva pouze k TOMÁŠI BAGINOVI, který pohotovou dorážkou znovu umazal ztrátu Pineroly – 2:2!
     
    16:37
    APOEL právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně smolný gól, který posílá kyperský tým podruhé do vedení! CARRASCO přesným zakončením trefil Javnického, od kterého se balon smolně odrazil do branky Pineroly – 2:1!
     
    11:52
    Pinerola právě vstřelila branku!
    Jeden z rychlých protiútoků slovenského mistra přináší vyrovnání! MICHAL JAVNICKÝ využil Marušincovi přihrávky a obstřelením k tyči propálil brankáře Paraskevu – 1:1!
     
    05:16
    APOEL právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Slovenský mistr mohl udeřit, zakončení Zdráhala na zadní tyč ale branku minulo, a tak na opačné straně přišel rychlý protiútok, který zakončil přesnou ranou pod břevno CRISTIAN MAGNO – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 6. Magno, 17. Carrasco (Iacovou), 20. Ch. Christodoulou (Omirou), 25. Léo Feltoza (Iacovou), 36. Léo Feltoza (Nene), 38. Nene (Omirou) – 12. Javnický (Marušinec), 17. Bagin (Marušinec), 19. Hájek (Jurkemik), 30. Směřička, 33. Hájek

    Karty:   40. Šporánek (PIN)


    FC APOEL Nikósie: Paraskeva (Zantis) – Stylianou, Léo Feltoza (C), Iacovou, Carrasco – Nene, Ch. Christodoulou, De Quadros, S. Christodoulou, Platis, Pericleous, Omirou.
    SK Pinerola Bratislava: Herko (Oberman) – Hájek, Jurkemík, Smeřička, Šporánek – Zdráhal, Mikulišin, Štilla, Marušinec, Paštrnák, Štrbák, Bagin, Javnický.

    Rozhodčí: Eichler (Německo), Manzione (Itálie) – Ivanov (Ukrajina)
    bahis siteleri