Sereď – Žilina 1:1 (3:5 po pen.) | Skalica – Myjava 1:0 (kon.) | Michalovce – Nitra 0:0 (odl.)
L. Mikuláš – Lipt. Hrádok 1:1 (2:4 po pen.) | Veľké Ludince – Slovan Bratislava 0:1 (kon.)
po penal. (3:5)
ŠKF Sereď
1:1 (0:0)
MŠK Žilina
sk Středa 19.10.2016, 15:00Slovenský pohár - Slovnaft cup • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní ďalšieho online priameho prenosu. Tentokrát sa pozrieme na slovenský Slovnaft Cupu, konkrétne na zápas druholigovej Serede s favorizovanou Žilinou. Zápas sa začína o 15:00 hod.

    ŠKF SEREĎ

    Futbalisti Serede momentálne pôsobia v druhej najvyššej futbalovej súťaži. V Západnej časti im patrí štvrté miesto, len s jednobodovou stratou na vedúcu Skalicu. Spomedzi všetkých tímov sa môžu pochváliť najlepšou ofenzívou, keď v trinástich stretnutiach nastrieľali 32 gólov. Najväčší podiel na tejto štatistike má Sinan Medgyes, ktorý zaznamenal už päť presných zásahov. Sereď v posledných siedmich súťažných zápasoch neprehrala. V rámci Slovenského pohára zdolala na ceste do osemfinále troch súperov. Najskôr jednoznačne zdolala Krásno 4:0, následne zvíťazila na pôde Pohronia 1:3 a rovnakým výsledkom zdolala vo štvrťfinále aj prvoligové Zlaté Moravce. V poslednom spomínanom zápase síce prehrávala 0:1, no zápas dokázala otočiť vo svoj prospech.

    MŠK ŽILINA

    Futbalisti MŠK Žilina zažívajú vynikajúcu sezónu. Pod vedením Adriána Guľu predvádzajú výborné výkony a v tabuľke Fortuna ligy sú jasne na prvej pozícii. Po dvanástich odohraných dueloch majú skóre 31:8 a posledných osem súťažných zápasoch vyhrali. V tejto sezóne prehrali len jedno stretnutie, keď najtesnejším rozdielom neuspeli na bratislavských Pasienkoch. Tím šliape aj napriek tomu, že Šošoni sa musia zaobísť bez kľúčových zranených hráčov – Viktora Pečovského a Róberta Mazáňa. Rovnako ako Sereď, aj Žilina musela zvládnuť v Slovnaft Cupe tri zápasy. Najskôr zvíťazila v Rožňave, následne doma zdolala VSS Košice 3:0 a v poslednom kole odvrátila blamáž na pôde Lipian. Fortunaligového lídra vykúpil Yusuf Otubanjo, ktorý sa dvoma gólmi postaral o obrat. Práve tento nigérijský útočník je najlepším strelcom súťaže, keď strelil už osem gólov.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠKF Sereď: Šálka – Krč, Mečiar (C), Mikinič, Kosorín, Loduha, Kmeť, Morong, Medgyes, Ventúra, Djiby Ba.
    Náhradníci: Senecký – Laura, Kováč, Cherednychenko, Petreje, Jankto, Jackuliak.

    MŠK Žilina: Volešák – Letić, Kaša, Králik, Herrera – Diaz – Káčer, Škvarka (C) – Špalek, Haskić, Hlohovský.
    Náhradníci: Mandous – Vavro, Holúbek, Vallo, Klec, Mandiangu, Otubanjo.

    Rozhodcovia: Ladislav Prešinský – Rastislav Źákech, Martin Borsányi.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop mali domáci futbalisti a práve im patrila prvá útočná akcia. Po centri z ľavej strany ale loptu upratal do bezpečia Filip Kaša.
     
    2
    Domáci hráči opäť zahrozili, tentokrát centrom z pravej strany. Lopta prepadla do nebezpečného priestoru, no napokon ju Žilinčania odkopli.
     
    3
    Pomaly sa do hry dostávajú aj hostia, ktorí sú jasným favoritom zápasu. V prvej ich útočnej akcii ale neuspel krajný záložník Nikolas Špalek.
     
    4
    Sledujeme pomerne rozháraný úsek hry. Najmä Žilinčania sa snažia o kombináciu, ale domáci hráči dobre prerušujú ich aktivitu.
     
    5
    Joan Herrera sa dostal k centru z pravej strany. Na vysoký center naskakoval Nermin Haskić, no do zakončenia sa tento Bosniak nedostal.
     
    6
    Miroslav Káčer si nabehol za obrannú líniu súpera a prvým dotykom posielal loptu do nebezpečného priestoru. Ani teraz ale nedokázali Žilinčania zakončiť.
     
    7
    Pri lopte ostanú domáci futbalisti, pretože jeden zo žilinských hráčov sa previnil faulom na úrovni stredového kruhu.
     
    8
    Ak sa nemýlim, bol to Bojan Letić, kto sa spoza šestnástky oprel do lopty. Jeho pokus bol nebezpečný a skončil len tesne vedľa ľavej žrde.
     
    9
    Žilinčania teraz športovo prerušili svoju akciu, pretože po jednom súboji ostal na trávniku ležať Tidiane Djiby Ba. Domáci hráč ale bude pokračovať bez ošetrenia.
     
    10
    Máme za sebou úvodnú desaťminútovku duelu. Tú ukončil nepríjemný zákrok na Miroslava Káčera, po ktorom budú hostia zahrávať priamy kop.
     
    11
    Ivan Santiago Diaz sa dostal k strele spoza pokutového územia. Jeho pokus však bol zblokovaný. Následne sa lopta odrazila k hráčovi, ktorý bol v ofsajde.
     
    12
    Žilinčania získavajú v zápase jasnú územnú prevahu a zrejme je len otázkou času, kedy si vypracujú prvú vážnu gólovú príležitosť.
     
    13
    Veľmi dobre teraz zapracoval v defenzíve domáci kapitán Martin Mečiar. Ten odhlavičkoval center z ľavej strany smerujúci na Nermina Haskića.
     
    14
    Hostia dopravili loptu do siete, no proti futbalovým pravidlám. Nermin Haskić síce prekonal Martina Šálku, no ešte predtým si prebral loptu v ofsajde.
     
    15
    Ani na konci úvodnej štvrťhodiny sme sa gólového momentu nedočkali. Po faule na Nermina Haskića však budú hostia zahrávať priamy kop.
     
    16
    Žilinčania zahrali veľmi dobrý signál a po centri z ľavej strany sa dostal k hlavičke opäť aktívny Nermin Haskić. Bosniak ale v dobrej šanci minul bránu.
     
    17
    Na druhej strane budeme svedkami rohového kopu. K hlavičke sa dostal Matej Kosorín. Lopta by možno smerovala vedľa, ale Miloš Volešák loptu tečoval.
     
    19
    Jeden z hosťujúcich futbalistov sa faulom previnil voči pravidlám. Domáci tak budú môcť rozvinúť kombináciu a založiť útočnú akciu.
     
    20
    Denis Ventúra sa dostával do šance, no v koncovke mu chýbal väčší dôraz. Martin Králik ho od lopty odstavil a následne dobre zakročil Miloš Volešák.
     
    21
    V prvom polčase vidíme pomerne veľa nedovolených zákrokov a aj preto je hra rozskúsková. Žilinčania sa zatiaľ nevedia dostať do tempa.
     
    22
    Tomáš Mikinič dostal prihrávku do úniku, no pred ním dobre zasiahol Miloš Volešák. Obaja menovaní sa však nepríjemne zrazili a musia byť ošetrovaní.
     
    24
    Na ihrisku sa teraz dlhšiu dobu nehralo, keďže sme boli svedkami spomínaného ošetrovania. Obaja hráči ale budú v poriadku a môžu pokračovať v zápase.
     
    25
    Filip Kaša fauloval v okolí stredového kruhu. Domáci priaznivci si pýtali aj žltú kartu, ale rozhodca Ladislav Prešinský hosťujúceho hráča netrestá.
     
    26
    Domáci útočník Tidiane Djiby Ba sa teraz ocitol v postavení mimo hru. Akcia druholigového mužstva tak nemôže pokračovať ďalej.
     
    27
    Žilinčania budú mať príležitosť otvoriť skóre dnešného zápasu. Michal Škvarka si vypýtal faul približne 25 metrov od brány súpera.
     
    28
    Exekútorom priameho kopu bol krajný obranca Bojan Letić. Jeho strela ale nebola dobrá, keďže mierila len do postaveného domáceho múru.
     
    29
    Domáci sa osmeľujú aj smerom dopredu, no pomerne často si pomáhajú nedovolenými zákrokmi. Tentokrát sa proti pravidlám previnil Andrej Kmeť.
     
    30
    Domáci budú dohrávať dnešný zápas v početnom oslabení. Filip Hlohovský dostal dobrú loptu za obranu, brankár Martin Šálka zbytočne vybehol a mimo šestnástky zahral rukou.
     
    31
    Martin Šálka už opúšťa hraciu plochu. O malú chvíľu tak budeme svedkami striedania, keďže do brány by sa mal postaviť náhradný brankár Štefan Senecký.
     
    32
    Na trávniku sa stále rieši predošlá situácia. Domáci ale musia striedať a až potom sa bude v hre pokračovať ďalej.
     
    33
    Striedanie je realitou. Do brány teda prichádza spomínaný brankár Štefan Senecký. Z hracej plochy odchádza Matej Kosorín.
     
    34
    Priamy kop hosťujúceho mužstva rozohral Michal Škvarka. Kapitán fortunaligového mužstva ale mieril len do múru, a tak bude nasledovať rohový kop.
     
    35
    Po rohovom kope musel zasahovať aj brankár Štefan Senecký. Ten ale loptu nevyrazil najlepšie a mal šťastie, že sa Žilinčania nedostali do zakončenia.
     
    36
    Hostia sa okamžite dostávajú k nebezpečným centrom. Domáci sa ale srdnato bránia a budú určite netrpezlivo čakať na polčasový hvizd.
     
    37
    Joan Herrera centroval z pravej strany, no loptu upratal do bezpečia domáci kapitán Martin Mečiar. Domáci sa tak oslobodzujú.
     
    38
    Žilinský obranca Joan Herrera prerušil črtajúci sa brejk domáceho tímu. Za svoj nedovolený zákrok pri postrannej čiare dostáva žltú kartu.
     
    40
    Veľmi dobre teraz zapracoval pravý obranca domáceho tímu. Nasledovať tak bude rohový kop Žiliny, ktorá hrá v početnej prevahe.
     
    41
    Žilinčanom sa nedarí vo finálnej fáze. Aj teraz si vytvorili priestor na center, ale Nikolas Špalek loptu na zadnej žrdi nedokázal spracovať.
     
    42
    Hráči Serede si teraz môžu troška vydýchnuť po útočnom faule Filipa Hlohovského. Odkopávať tak bude bývalý reprezentačný brankár Štefan Senecký.
     
    43
    Nikolas Špalek to teraz nespravil vôbec dobre. Na pravej strane mal veľa priestoru, no prihrávkou pod seba všetko pokazil. Skôr mohol voliť priamu strelu.
     
    44
    Prvý polčas sa pomaly chýli k svojmu záveru. Žilinčania pokračujú vo svojej aktivite a určite by radi otvorili skóre zápasu.
     
    45
    A ďalší zbytočný útočný faul Žiliny. Štefan Senecký to robí šikovne a zbiera cenné sekundy pre svoj tím. Nadstavovať sa budú dve minúty.
     
    45+1
    Nicolas Špalek centroval z pravej strany. Na jeho pas si nabiehal aktívny Nermin Haskić, no do zakončenia sa napokon nepretlačil.
     
    45+2
    Obrovská šanca Žiliny na konci úvodného polčasu! Center z ľavej strany domáci obranca neodvrátil do bezpečia a môže byť rád, že Michal Škvarka v čistej šanci prestrelil bránu.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Prvé dejstvo máme za sebou. Veľa vzruchu sme v ňom nevideli, no predsa len mali viac z hry hráči Žiliny. Najväčšiu šancu mal tesne pred koncom Michal Škvarka, no z hranice bieleho bodu prestrelil bránu. Hosťom hrá o kariet aj to, že v 30. minúte zápasu bol vylúčený domáci brankár Martin Šálka. Šošoni zatiaľ presilovku nevyužili, a tak máme v Seredi po prvom polčase skóre 0:0.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Adrián Guľa spravil počas polčasovej prestávky jedno striedanie. Na trávniku už nevidíme Nermina Haskića, ktorého nahradil Yusuf Olaitan Otubanjo.
     
    46
    V úvode druhého polčasu musel zasahovať Miloš Volešák. Do nebezpečného priestoru smeroval center zo strany, no skúsený brankár loptu vyboxoval.
     
    47
    Žilinčania sa pokúšali prejsť stredom domácej obrany. Pokus o nárážačku im ale nevyšiel, ale napriek tomu môžu pokračovať vo svojej akcii.
     
    48
    Vzrušenie na štadióne bolo zbytočné. Yusuf Olaitan Otubanjo sa síce dostal do šance, no ešte predtým sa pískal faul na Adama Moronga.
     
    49
    Striedajúci Yusuf Olaitan Otubanjo sa dostal do obrovskej šance. Po kolmej prihrávke za obranu si loptu spracoval a postupoval sám na bránu. Štefan Senecký ale predviedol super zákrok.
     
    50
    Žilinčania do druhého polčasu vstúpili oveľa aktívnejšie. Hráči Serede sa prakticky ešte nedostali k lopte a stále sa len musia brániť.
     
    51
    Šošoni zahrávali rohový kop, no situáciu vo svojom pokutovom území si postrážil Štefan Senecký. Hostia ale pokračujú vo svojej aktivite.
     
    52
    Yusuf Olaitan Otubanjo sa po centri z ľavej strany dostal do zakončenia. Nigeríjčan ale hlavičkoval len do priestoru, kde stál Štefan Senecký.
     
    54
    Na ihrisku sa dlhšiu dobu nehrá, keďže ošetrovaný musí po predošlom zákroku Sinan Medgyes. Ten už ale pomaly putuje za postrannú čiaru.
     
    55
    Domáci tréner sa rozhodol druhýkrát v zápase striedať. Na trávnik prichádza Ľuboslav Laura, ktorý nahradil Tomáša Mikiniča.
     
    56
    Domáci tréner si vyčerpal všetky svoje striedania. Na ihrisko v krátkom časovom slede poslal aj Ilyu Cherednychenka, ktorý nahradil zrejme zraneného Sinana Medgyesa.
     
    57
    Domácim futbalistom sa podarilo rozkúskovať priebeh hry. Žilinský tlak je mierne otupený, no nepochybne sa bude stupňovať.
     
    58
    NIkolas Špalek si nabiehal na center z ľavej strany. Jeho zakončenie ale platiť nemohlo, keďže mládežnícky reprezentant Slovenska sa ocitol v ofsajde.
     
    59
    Na druhej strane sa snažili niečo vymyslieť aj domáci. Centrovanú loptu ale poslal do bezpečia Martin Králik a následne sa nepresadil ani Matej Loduha.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry. Žilinčania sa teraz predviedli nepodarenou akciou, z ktorej premení len odkop od Seneckého brány.
     
    61
    Yusuf Otubanjo vystrelil spoza pokutového územia. Jeho pokus ale mieril len do stredu brány, kde stál pripravený Štefan Senecký.
     
    62
    Opäť sledujeme úsek hry, ktorý je v znamení nedovolených zákrokov a množstva nepresností. Najmä Žilinčania zaostávajú za očakávaniami.
     
    63
    Žilina dala gól!
    Hostia sa predsa len dostávajú do vedenia. Šošoni sa predrali stredom šestnástky domáceho tímu, loptu si prevzal NIKOLAS ŠPALEK a strelou k pravej žrdi otvára skóre zápasu.
     
    65
    Teraz si hráči Žiliny vôbec nerozumeli. Na center Joana Herreru si nabiehali hneď dva, čím si vzájomne zmarili šancu na zakončenie.
     
    66
    Momentálne sa hrá len na polovici domáceho mužstva. Šošoni sa snažia pridať gólovú poistku, ale aj siahodlhou kombináciu unavujú oslabeného súpera.
     
    67
    Úplne zbytočným faulom sa teraz prezentoval Yusuf Otubanjo. Nigeríjčan prišiel o loptu na hranici súperovej šestnástky a za svoj následný faul dostáva žltú kartu.
     
    68
    Domáci teraz zahrávali akýsi skrátený rohový kop. Na center z ľavej strany si naskakovali hneď dva hráči, ale ani jeden z nich nedokázal zakončiť.
     
    69
    Žilinčania opäť veľmi rýchlo prerušili akciu domáceho mužstva a kombinujú v okolí stredového kruhu. Domáci síce bojujú, no zatiaľ skôr behajú bez lopty.
     
    70
    Nicolas Špalek si chcel vytvoriť priestor na hranici súperovej šestnástky. Protismernou kľučkou sa ale obrancu nezbavil a prišiel o loptu.
     
    71
    Bojan Letić centroval z ľavej strany. Jeho pas do šestnástky ale zblokoval Tidiane Djiby Ba, a tak bude nasledovať len rohový kop.
     
    72
    Šošoni nezahrali rohový kop práve najlepšie. Do rýchleho brejku sa dostal čerstvý Ľuboslav Laura, no jeho prienik po pravej strane bol zastavený.
     
    73
    Štefan Senecký kontroluje situáciu. Bývalý reprezentačný brankár si prišiel po vysokú loptu z pravej strany a chytá ju do svojich rukavíc.
     
    74
    Hostia budú zahrávať ďalší rohový kop po tom, ako loptu odhlavičkoval mimo hracej plochy obranca Andrej Kmeť.
     
    75
    Domáci futbalisti budú mať obrovskú šancu na vyrovnanie. Po ich rohovom kope zahral jeden zo Žilinčanov rukou, a tak nasleduje pokutový kop!
     
    76
    Sereď dala gól!
    A je vyrovnané! Napriek oslabeniu sa domácim futbalistom podarilo zdramatizovať dnešné stretnutie. Loptu na biely bod si postavil kapitán MARTIN MEČIAR a strelou k ľavej žrdi prekonal Miloša Volešáka.
     
    77
    Dnešný zápas dostáva nový náboj. Sereď dokázala z ničoho nič vyrovnať a dá sa očakávať, že bude chcieť zápas doviesť aspoň do rozstrelu.
     
    79
    Adrián Guľa reaguje na vývoj zápasu striedaním. Joan Herrera odchádza z ihriska a na jeho miesto prichádza čerstvý Jakub Holúbek.
     
    80
    Yusuf Otubanjo mohol strhnúť vedenie opäť na stranu Žiliny. Dostal ideálnu prienikovú prihrávku, no z jasnej pozície nepochopiteľne minul bránu.
     
    81
    A opäť bol v akcií nigeríjsky futbalista. Yusuf Otubanjo vystrelil spoza šestnástky, no podobne ako pred niekoľkými sekundami netrafil bránu.
     
    82
    V zápase nemôžeme pokračovať ďalej. Tentokrát na zemi ostáva ležať Adam Morong, no vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    83
    Filip Hlohovský dostal výbornú prihrávku za obranu a postupoval smerom na bránu Serede. Jeho strela ale bola slabá, a tak ju Štefan Senecký chytá.
     
    84
    Domáci futbalisti teraz reklamovali faul v pokutovom území. Hlavný rozhodca Ladislav Prešinský ale druhý pokutový kop v zápase zatiaľ nepíska.
     
    85
    Sereď bude zahrávať rohový kop z pravej strany. S rozohrávkou sa ale domáci futbalisti neponáhľajú a skôr zbierajú cenné sekundy.
     
    86
    Miloš Volešák bol pánom svojho pokutového územia. Počkal si na center z pravej strany a loptu bez problémov vyboxoval mimo nebezpečného priestoru.
     
    87
    Yusuf Otubanjo sa dostal do ďalšej veľkej šance. Opäť si nabehol za obrannú líniu súpera, no v čistej šanci opäť mieril vedľa.
     
    88
    Posledné striedanie zápasu. Žilinský kormidelník Adrián Guľa posiela na trávnik Denisa Vavra, ktorý nahradil nevýrazného Ivana Santiaga Diaza.
     
    89
    Sereď stále drží nerozhodné skóre. Navyše, domácim hráčom sa výborne darí blokovať strelecké pokusy favorita zápasu.
     
    90
    Riadny hrací čas uplynul, no hlavný rozhodca pridáva ešte dve minúty. Podarí sa Žiline ešte strhnúť vedenie na svoju stranu a vyhnúť sa penaltám?
     
    90+1
    Žilinčania si teraz nerozumeli v rozohrávke. Domácich fanúšikov to nesmierne teší a vyzerá to tak, že sa dočkajú výborného výsledku.
     
    90+2
    Druhý polčas sa skončil.
     
    Boj o štvrťfinálovú miestenku Slovnaft Cupu bude pokračovať penaltovým rozstrelom. Žilinčania nedokázali zápas doviesť do úspešného konca, hoci po góle Michala Škvarku viedli 0:1. Vyrovnávajúci gól totiž zaznamenal Martin Mečiar, keď premenil pokutový kop. Smoliarom zápasu je jednoznačne Yusuf Otubanjo, ktorý zahodil hneď tri veľké gólové šance.
     
    Začína penaltový rozstrel.
     
    1. série
    0:1
    Pokutové kopy začali hostia. Ako prvý zobral zodpovednosť na svoje plecia Denis Vavro a s prehľadom premenil svoj pokus.
     
    1. série
    1:1
    Precízne kopol pokutový kop aj Ľuboslav Laura. Ten oklamal Miloša Volešáka a vyrovná skóre penaltového rozstrelu.
     
    2. série
    1:2
    Ďalším exekútorom pokutového kopu bol Filip Hlohovský. Ten pohybom oklamal domáceho brankára a posiela Žilinu do vedenia.
     
    2. série
    1:2
    Prvý neúspešným strelcom penaltovej lotérie je domáci Tidiane Djiby Ba. Ten kopol pokutový kop veľmi zle, takmer do stredu brány a nechal tak vyniknúť Miloša Volešáka.
     
    3. série
    1:3
    Jakub Holúbek kopol pokutový kop s veľkým prehľadom. Razantnou strelou k žrdi nedal Štefanovi Seneckému žiadnu šancu.
     
    3. série
    2:3
    Matej Loduha mal teraz obrovské šťastie. Loptu síce poslal do pravej žrde, no od nej sa odrazila do brány Miloša Volešáka.
     
    4. série
    2:4
    Yusuf Otubanjo skóruje, a tak dostáva domácich hráčov pod veľký tlak. Tí musia v oboch sériach skórovať a dúfať, že sa predvedie aj brankár Senecký.
     
    4. série
    3:4
    Domáci futbalista Jakub Krč ešte drží Sereď v hre o postup. Loptu poslal po pravej ruke brankára a so šťastím prekonal Miloša Volešáka.
     
    5. série
    3:5
    Je rozhodnuté! Miroslav Káčer sa takisto nemýlil a posiela tak lídra Fortuna ligy do štvrťfinále Slovenského pohára!
     
    Koniec zápasu.
     
    Do štvrťfinále Slovenského pohára napokon postupuje favorizovaná Žilina. Tá sa ale na postup poriadne natrápila, keď zvíťazila až v penaltovom rozstrele. Kým zverenci Adriána Guľa sa z bieleho bodu nemýlili, v druhej sérii ako jediný nepremenil penaltu Tidiane Djiby Ba. Sereď napriek sympatickému výkonu končí, no môže byť so svojim účinkovaním v Slovnaft Cupe spokojná. Žilina sa v ďalšom kole stretne so Skalicou, ktorá dnes prekvapujúco vyradila Spartak Myjava. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň. (17:09:32)

    Miroslav Kováčik

    Branky: 76. Mečiar (pen.) – 63. Špalek

    Karty:   38. Herrera (ZIL), 67. Otubanjo (ZIL)   30. Šálka (SER)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:1   Vavro (ZIL)
    1:1   Laura (SER)
    2. série:
    1:2   Hlohovský (ZIL)
    1:2   Djiby Ba (SER)
    3. série:
    1:3   Holúbek (ZIL)
    2:3   Loduha (SER)
    4. série:
    2:4   Otubanjo (ZIL)
    3:4   Krč (SER)
    5. série:
    3:5   Káčer (ZIL)


    ŠKF Sereď: Šálka – Krč, Mečiar (C), Mikinič, Kosorín, Loduha, Kmeť, Morong, Medgyes, Ventúra, Djiby Ba.
    Náhradníci: Senecký – Laura, Kováč, Cherednychenko, Petreje, Jankto, Jackuliak.

    MŠK Žilina: Volešák – Letić, Kaša, Králik, Herrera – Diaz – Káčer, Škvarka (C) – Špalek, Haskić, Hlohovský.
    Náhradníci: Mandous – Vavro, Holúbek, Vallo, Klec, Mandiangu, Otubanjo.

    Rozhodčí: Ladislav Prešinský – Rastislav Źákech, Martin Borsányi.

    Diváci: 720
    bahis siteleri