NY Islanders – Arizona 3:2 (kon.) | Columbus – Chicago 3:2 (kon.) | Detroit – Nashville 5:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (2:2, 0:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Sobota 22.10.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:24 Johnny BOYCHUK - 3:2
     
    44:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Kojoti v této sezóně podruhé inkasují při vlastní přesilovce! Brock Nelson vyhrál vhazování za sebe k JOHNNY BOYCHUKOVI, jehož pohotovou ránu od modré čáry zastavila až síť za zády Dominguea. Střela se bývalému obránci Bostonu zřejmě nepovedla podle představ, díky mírné teči Goligoského ale prošla do místa určení. Asistence: Brock Nelson.
    14:22 Radim VRBATA - 2:2
     
    14:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    No a najednou tu máme vyrovnaný stav, to je hodně studená sprcha pro fanoušky Islanders! Chychrun dostal od Riedera přihrávku z rohu útočného pásma a z modré čáry vyslal kotouč směr brána. Ještě před kruhem do střely vložil hokejku RADIM VRBATA a šťastnou tečí přesměroval puk mimo dosah domácího gólmana. Asistence: Jakob Chychrun, Tobias Rieder.
    14:09 Brad RICHARDSON - 2:1
     
    14:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté ale bleskově odpovídají a dostávají se zpět do zápasu! Laurent Dauphin z mantinelu posunul kotouč do BRADU RICHARDSONOVI, který si popojel do levého kruhu a švihem vypálil k nepohlídané bližší tyči. Asistence: Laurent Dauphin, Shane Doan.
    13:31 Ryan STROME - 2:0
     
    13:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je pro Kojoty, kteří byli v posledních minutách mnohem nebezpečnější hodně kruté. Své podprůměrné výkony nyní opět potvrdil Domingue, který netušil, kam vyrazil zakončení rozjetého Boychuka a poté už nestihl zareagovat na dorážku RYANA STROMEA. Asistence: Johnny Boychuk, Anthony Beauvillier.
    04:45 Dennis SEIDENBERG - 1:0
     
    04:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí dávají vedoucí gól hned ze své první střely na branku! Coyotes propadli ve středním pásmu, Casey Cizikas poté zprava přihrál do opuštěného prostoru u levého kruhu a z něj nechytatelně vypálil DENNIS SEIDNBERG. Kotouč se nejprve otřel o horní tyčku, ale od ní se odrazil za záda Dominguea, jenž si dnes ještě nesáhl na kotouč. Asistence: Casey Cizikas, Cal Clutterbuck.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 5. Seidenberg (Cizikas, Clutterbuck), 14. R. Strome (Boychuk, Beauvillier), 45. Boychuk (B. Nelson) – 15. Richardson (Dauphin, Doan), 15. Vrbata (Chychrun, Rieder)


    New York Islanders: Halák (Greiss) – Hamonic, Hickey, Boychuk, de Haan, Pulock, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares (C), Ladd – Chimera, B. Nelson, Lee – Quine, R. Strome, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, N. Kuljomin.
    Arizona Coyotes: Domingue (Peters) – Schenn, Ekman-Larsson, Murphy, Goligoski, Chychrun, Stone – Domi, Hanzal, Duclair – Doan (C), Rieder, Strome – Vrbata, Dvorak, Dauphin – Richardson, Martinook, Crouse.

    Rozhodčí: Furlatt, Kozari – Cameron, Nowak

    Diváci: 13 076
    bahis siteleri