Ústí n/L – Litoměřice 3:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Přerov 2:6 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:5 (kon.)
Most – Motor ČB 3:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:2 (po pr.)
Slavia – Kladno 4:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Sobota 22.10.2016, 17:00 • Hala Polárka • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další chyba v rozehrávce a další kotouč ve frýdecko-místecké kleci. Dostálek dostal přihrávku od jednoho z domácích hráčů a ihned předal kotouč Procházkovi. Ten se neunáhlil a místo střely ještě vyzval ke skórování do odkryté branky ROMANA PŠURNÉHO. Asistence: Milan Procházka, Vlastimil Dostálek.
     
    55:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velmi laciná inkasovaná branka teď symbolicky umocňuje frýdecko-místecký zmar. Marek Sikora z levé strany nahrál na modrou LUKÁŠI VÁGNEROVI, kterému se střela z první vůbec nepovedla, jenže chybujícímu Hamerlíkovi prošel kotouč za brankovou čáru. Asistence: Marek Sikora.
     
    37:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hned v následné přesilové akci se celá situace opakovala kotouč už tentokrát skončil v síti, když Novotného zaoknčení z delší vzdálenosti protečoval za Hamerlíkova záda MICHAL POPELKA. Asistence: Martin Novotný.
     
    33:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    Pěkná akce Zubrů končí dalším gólem v domácí síti. Z levého kruhu pro vhazování vykouzlil parádní přihrávku k vzdálenější tyči Tomáš Sýkora a KAREL PLÁŠEK poté už jenom doklepl kotouč do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Sýkora.
     
    29:57
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 2:2! Jeden z hostujících obránců trestuhodně přihrál ze zadního mantinelu přímo na hůl LUKÁŠE JAŠKA, kterého Horčička napoprvé vychytal, ovšem na druhý pokus už nedosáhl. Bez asistence.
     
    19:58
    Přerov právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba v domácí rozehrávce doslova darovala Zubrům vedoucí branku! Hned tři hráči Přerova se zničeho nic zjevili osamocení před Hamerlíkem, který Sikorovu střelu vyrazil k Pláškovi. Ten ještě nahrál na pravou stranu TOMÁŠI SÝKOROVI a ten už zakončil do odkryté části branky. Asistence: Karel Plášek, Marek Sikora.
     
    09:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na začátku desáté minuty máme opět vyrovnáno! Krátce poté, co Horčička vyrazil nahození Jaška k Ferencovi, se kupředu vydal MAREK SIKORA, jenž sice trefil horní tyč, ale od ní se kotouč odrazil pár centimetrů za brankovou čáru. Asistence: Jakub Ferenc.
     
    03:04
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Bratrská souhra posílá domácí tým do rychlého vedení! Michal Kovařčík nabral dobrou rychlost a pláchl všem obráncům. Společně s ním se do protiútoku vydal ONDŘEJ KOVAŘČÍK, který po přihrávce z pravé strany zvedl puk nad Horčičku, jenž inkasuje z vůbec první střely. Asistence: Michal Kovařčík.
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. O. Kovařčík (M. Kovařčík), 30. Jašek – 10. Sikora (Ferenc), 20. T. Sýkora (Plášek, Sikora), 34. Plášek (T. Sýkora), 38. Popelka (M. Novotný), 56. L. Vágner (Sikora), 59. Pšurný (Milan Procházka, Dostálek)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (Šimboch) – Matyáš, Michal Roman, Roupec, Kania, Adámek, L. Doudera, Jeník – Miloš Roman, Cienciala, Kanko – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Chmielewski – J. Sýkora, Jašek, R. Meidl – Luka, T. Káňa (C), Samiec – Franek.
    HC ZUBR Přerov: Horčička (Huf) – Pala, Chmelíř, Ferenc, M. Novotný, L. Vágner, Zbořil, Šnajnar – Dostálek, Pšurný, Milan Procházka – Kovařík, Popelka, Goiš – Sikora, T. Sýkora (C), Plášek – M. Kratochvíl, Dvořák, Tadeáš Král.

    Rozhodčí: Dědek – Měkýš, Rampír
    bahis siteleri