VC USA Vítěz: L. Hamilton (Mercedes) (kon.)
konec
Velká cena USA

Vítěz: L. Hamilton (Mercedes)

Neděle 23.10.2016, 21:00 • Okruh: Amerik, Austin, Texas, USA • Formule 1
     
    Konec závodu.
     
    56
    LEWIS HAMILTON jako první proťal cílovou pásku a vítězí ve Velké ceně USA. Druhý dojel Nico Rosberg a třetí Daniel Ricciardo.
     
    56
    Jezdci najeli do posledního kola a Lewis Hamilton si jede pro vítězství ve Velké ceně USA.
     
    55
    Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Ricciardo, 4. Vettel, 5. Sainz, 6. Alonso, 7. Massa, 8. Pérez, 9. Button, 10. Grosejan.
     
    50
    Průběžné pořadí: 1. Hamilton, 2. Rosberg, 3. Ricciardo, 4. Vettel, 5. Sainz, 6. Massa, 7. Alonso, 8. Pérez, 9. Button, 10. Grosjean.
     
    39
    Kimi Räikkönen po vyjetí z pit lane ale zastavil a nemůže pokračovat v jízdě, protože má špatně upevněné kolo. Tak to je velká smůla pro Ferrari. Iceman má ovšem zaděláno na problém, protože zacouval zpět do boxů, což se podle pravidel nesmí. Räikkönen tak odstupuje ze závodu.
     
    31
    Je tomu skutečně tak, Max Verstappen odstavil svůj vůz vedle trati a Velká cena USA pro něj končí.
     
    18
    Moje premisa se skutečně naplnila, Gutiérrez je v boxech a zdá se, že pro něj Velká cena USA předčasně končí. Problém tak bude většího rázu.
     
    12
    Je tomu skutečně tak, Lewis Hamilton je v boxech a do čela závodu se dostal Sebastian Vettel. U mechaniků se stavil také Felipe Massa.
     
    3
    Problém na voze Nica Hülkenberga byl vážnějšího rázu a německý pilot ve službách Force Indie byl nucen předčasně odstoupit ze závodu.
     
    Závod právě odstartoval.

    Michal Šandor

    bahis siteleri