Boston – Montreal 2:4 (kon.) | Detroit – San Jose 3:0 (kon.) | New Jersey – Minnesota 2:1 (po pr.)
Florida – Colorado 5:2 (kon.) | Philadelphia – Carolina 6:3 (kon.) | Washington – NY Rangers 2:4 (kon.)
Ottawa – Tampa 1:4 (kon.) | Chicago – Toronto 5:4 (2:1 po s.n.) | Nashville – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Vancouver 4:3 (1:0 po s.n.)
Winnipeg – Edmonton 0:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:3 (0:0, 4:3, 2:0)
Carolina Hurricanes
Neděle 23.10.2016, 01:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:33 Jakub VORÁČEK - 6:3
     
    57:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    6:3. Tohle už domácí asi nepustí. JAKUB VORÁČEK to vyřešil asi nejlépe, jak mohl a střelou přes obránce překonal Eddieho Lacka. Švédský brankář Caroliny toho asi moc neviděl. 2+1 pro účastníka olympiády 2014 či bronzového medailistu ze světového šampionátu v Bratislavě 2011. Asistence: Shayne Gostisbehere, Chris VandeVelde.
    51:50 Wayne SIMMONDS - 5:3
     
    51:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ta přesilovka je využitá a může za to především WAYNE SIMMONDS. Hokejista Flyers nejprve clonil Eddiemu Lackovi ve výhledu. Posléze to sehrála Philadelphie rychle, přímočaře a útočník Letců pouze dorážel za švédského brankáře. 5:3. Asistence: Shayne Gostisbehere, Claude Giroux.
    38:54 Lee STEMPNIAK - 4:3
     
    38:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Sedm branek ve druhé třetině. Tohle je velká chyba Flyers, kdy LEE STEMPNIAK byl nehlídaný v mezikruží. Navíc nestartoval z nuly. Steve Mason s tím nemohl moc co dělat. Přihrávka byla ideální do jízdy. 4:3. Asistence: Victor Rask, Jeff Skinner!
    37:17 Shayne GOSTISBEHERE - 4:2
     
    37:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Eddie Lack je počtvrté překonán. Wayne Simmonds vyhrál souboj se soupeřem, puk se dostal až k SHAYNU GOTISBEHEROVI a ten střelou do podpaží brankáře Caroliny dává na 4:2! Asistence: Andrew MacDonald, Wayne Simmonds.
    35:51 Matt READ - 3:2
     
    35:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je tady obrat v zápase. A zase střílel od modré čáry ruský obránce Ivan Provorov. Puk ale ještě stihl tečovat před Eddiem Lackem MATT READ! 3:2 pro domácí. Asistence: Ivan Provorov, Travis Konecny!
    27:19 Jakub VORÁČEK - 2:2
     
    27:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tahle přestřelka nemá konce. Flyers srovnávají na 2:2. JAKUB VORÁČEK s Travisem Konecnym vytvořili pozici pro Rusa Ivana Provorova, jehož pokus ještě stihl český hokejista tečovat před brankářem Eddiem Lackem. 1+1 pro kladenského rodáka a mistra světa z roku 2010. A to ještě není konec zápasu. Asistence: Ivan Provorov, Travis Konecny.
    24:50 Brandon MANNING - 1:2
     
    24:50
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Roztrhl se nám pytel s góly. Jakub Voráček našel spoluhráče na levém kruhu. Vynikající práce a důraz BRANDONA MANNINGA, který si položil Eddieho Lacka a neměl problém poslat puk do opuštěné branky hostů. Velice dobrá práce domácího hráče v předbrankovém prostoru. Asistence: Jakub Voráček
    23:07 Jordan STAAL - 0:2
     
    23:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak tohle je velká chyba domácích, kteří špatně střídali. Tím vznikla velká komplikace a souhra na jeden dotek, kterou zakončil z blízkosti JORDAN STAAL. Bývalý útočník Pittsburghu to měl snadné. Tohle prostě nemohl nedat. 0:2. Asistence: Noakim Nordstrom, Sebastian Aho.
    20:50 Justin FAULK - 0:1
     
    20:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    A on se musí vrátit. Protože z takové nenápadné střely hostujícího beka JUSTINA FAULKA, z takové střely, kterou schoval obránce Caroliny a puk posléze přistál až za Stevem Masonem je první gól zápasu. Zároveň hosté využívají přesilovou hru. Střela zápěstím znamená vedení pro Canes. Asistence: Sebastian Aho, Teuvo Teravainen.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 25. Manning (Voráček), 28. Voráček (Provorov, Konecny), 36. Read (Provorov, Konecny), 38. Gostisbehere (MacDonald, Simmonds), 52. Simmonds (Gostisbehere, Giroux), 58. Voráček (Gostisbehere, VandeVelde) – 21. Faulk (Aho, Teräväinen), 24. J. Staal (Nordström, Aho), 39. Stempniak (V. Rask, Skinner)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Gostisbehere, N. Schultz, Streit, Provorov, Manning – B. Schenn, Giroux (C), Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Cousins, Bellemare, Read – VandeVelde, Gordon, Ljubimov.
    Carolina Hurricanes: Läck (C. Ward) – Hainsey, Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Dahlbeck – Skinner, V. Rask, Stempniak – Nordström, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Di Giuseppe – Bickell, McClement, Stålberg.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Dean Morton – David Brisebois, Tim Nowak
    bahis siteleri