Táborsko akademie – Dobrovice 3:4 (kon.) | Převýšov – Domažlice 1:1 (2:4 po pen.) | Štěchovice – Vltavín 1:2 (kon.)
konec
FC Táborsko akademie
3:4 (1:1)
FK Dobrovice
Neděle 23.10.2016, 10:15 • Svépomoc • Česká fotbalová liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Dobrovice rozhodují o svém triumfu doslova ze pět minut dvanáct! Hosté dostali možnost exekuce přímého kopu v blízkosti pokutového území! Přímý kop sice skončil na břevně, ale míč se odrazil k noze úplně volného MARKA VOLFA a ten rozjásal hostující fanoušky!
     
    80
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Drama pokračuje! Je znovu vyrovnáno! Dobrovice deset minut před koncem srovnávají s Táborskem krok! Na krásný centr z pravé strany si naskočil MAREK VOLF a hlavičkou do protipohybu brankáře vyrovnal na 3:3!
     
    72
    Táborsko B právě vstřelilo branku!
    Táborsko se znovu dostává do vedení! Domácí zahrávali přímý kop z hranice pokutového území! Hostující obrana nechala absolutně neobsazeného LUKÁŠE TURKA a ten dopravil míč do branky!
     
    58
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Ani Táborsku vedení moc dlouho nevydrželo! K odraženému míči se na zadní tyči dostal SEBASTIAN MUNZAR a s notnou dávkou štěstí srovnal na 2:2!
     
    55
    Táborsko B právě vstřelilo branku!
    Táborsko se ujímá vedení! Domácí otáčejí vývoj utkání! Brankář Bartoš sice první ránu domácích vyrazil, ale k dorážce se protlačil VOJTĚCH KOSTKA a svou druhou brankou v utkání otáčí vývoj ve prospěch Táborska!
     
    8
    Táborsko B právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hostující vedení opravdu netrvalo dlouho! Hned po rozehrávce se Táborsko dostalo do útoku a po chybě brankáře vyrovnal VOJTĚCH KOSTKA!
     
    7
    Dobrovice právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Dobrovice se postupnou kombinací prodraly až do pokutového území, odkud zakončoval MAREK VOLF a jeho rána skončila v síti!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 8. Kostka, 55. Kostka, 72. Turek – 7. Volf, 58. Munzar, 80. Volf, 90+4. Volf

    Karty:   54. Kostka (TBB), 57. George (TBB), 87. Běloušek (TBB), 88. Kučera (TBB)


    FC Táborsko akademie: Hňup – Běloušek, Novák (77. Nehoda), Peterka, Kočí, Froněk, George (67. Kučera), Chotovinský (C), Turek (90. Rabiňák), Kostka, Škarda
    Náhradníci: Týnavský, Bakule, Rabiňák, Kučera, Nehoda, Blažek

    FK Dobrovice: Bartoš – Novák, Skuhravý, Lukáš, Tvaroha, Hurka (69. Vajgl), Munzar, Soběslav (C), Osvald, Valenta, Volf (94. Miškovský)
    Náhradníci: Kalíšek, Miškovský, Toman, Vajgl, Boček, Slavík

    Rozhodčí: Paták – Mudra, Pastyřík
    bahis siteleri