Mountfield HK – Pardubice 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Slavia 4:2 (kon.) | Jihlava – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Zlín – Vítkovice 1:2 (kon.) | Kobra – K. Vary 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 1:7 (kon.)
Tábor – Liberec 2:9 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 7:2 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 2:1 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 5:4 (po pr.) | PZ Kladno – Letňany 1:10 (kon.) | Žďár n/S – Kometa Brno 5:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:5 (0:2, 1:3, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 23.10.2016, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    48:05
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se možná trošku uspokojili čtyřgólovým náskokem a najednou je to už pouze o dvě branky. ADAMU NAJMANOVI to po několika šancích nyní konečně vyšlo, když po Chlubnově přihrávce zblízka prostřelil Dvořáka a vykřesává domácím jiskřičku naděje. Asistence: Tomáš Chlubna, David Mihulka.
     
    45:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští snižují stav na tři branky. Kaltounková získala kotouč, který předala Zadražilovi. Ten našel kousek před modrou ONDŘEJE WINKLERA, který propálil vše, co mu v tu dobu stálo v cestě. Asistence: Martin Zadražil, Kristýna Kaltounková.
     
    35:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu pořádně natlačili před branku Dvořáka a poprvé v utkání se radují, čímž mažou nulu z konta vstřelených branek. Po ose Chlubna – Najman šel puk před branku na MATOUŠE MENŠÍKA a starší žák v sestavě Dukly se raduje z dalšího extraligového gólu. Asistence: Adam Najman, Tomáš Chlubna.
     
    27:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor poprvé využívá přesilovou hru a dává svůj pátý gól utkání. JAKUB ČÍŽEK se nejlépe orientoval v situaci před brankou a doklepl kotouč za záda Ondřeje Chaloupka. Bez asistence.
     
    23:45
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Podruhé se dneska hosté radují z protiútoku, Dukle nevychází zatím vůbec nic a je to znát i na skóre. V situaci dva na jednoho přihrál Novák kotouč před branku na JAKUBA ČÍŽKA a kapitán Motoru se trefil nad pravý beton přesouvajícího se Chaloupka. To aby se domácí gólman rozkrájel a stejně by to asi nepomohlo. Asistence: Pavel Novák.
     
    21:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trefují se ale potřetí hosté, a to z prvního útoku druhé třetiny. Toman přihrál puk na MARTINA BERÁNKA, který si po levé straně sjel blíže k brance a zamířil ke vzdálenější tyči. Tohle je už pro Motor hodně nadějný stav. Asistence: Matěj Toman.
     
    16:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor se dostává do dvougólového vedení a dá se říct, že zaslouženě. Hosté znovu založili rychlý protiútok, po kterém Grossmann dal puk na levou stranu pro Tomana, ten projel až na levý kruh, dal kotouč na střed pásma pro MARTINA BERÁNKA, jenž z první zamířil pod přesouvajícím se Chaloupkem do sítě. Asistence: Matěj Toman, Matyáš Grossmann.
     
    09:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nyní si ale oba dva napravili chuť a Motor jde do vedení. Škvarek byl tentokrát v pozici nahrávače, když před brankou našel nehlídaného JANA JANOCHA, který zblízka střelou z první propálil Ondřeje Chaloupka, který s touto situaci nemohl nic moc dělat. Asistence: Lukáš Škvarek.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 36. Menšík (Najman, Chlubna), 46. Winkler (Zadražil, Kaltounková), 49. Najman (Chlubna, Mihulka) – 10. Janoch (Škvarek), 17. Beránek (Toman, Grossmann), 22. Beránek (Toman), 24. Čížek (Novák), 28. Čížek


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (28. Krejčí) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman, Kaltounková – Chlubna, Čermák, Zadražil – Mihulka, Juda, Menšík. Trenér: Petr Svoboda
    HC Motor České Budějovice: M. Dvořák (Kadlec) – J. Dvořák, Kubíček, Procházka, Remta, Řehout, Svach, Dekret – Houdek, Čížek, Novák – Grossmann, Beránek, Toman – Schwartz, Janoch, Ryba – Škvarek. Trenér: Ladislav Kolda

    Rozhodčí: Vrba – Vašíček, Kříž
    bahis siteleri