Kunlun – Jaroslavl 3:1 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 3:0 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Pondělí 24.10.2016, 13:30 • LeSports Center • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím, na shledanou u dalšího přenosu. (15:43:51)
     
    Československá stopa v utkání

    Marcinko Tomáš – 0+0, čas na ledě:7:47
    Bakoš Martin – 1+0, čas na ledě: 10:53
     
    Máme tu konec zápasu, ze kterého odcházejí šťastněji domácí. Ve třetí třetině dokázali vstřelit dvě branky a žádnou neinkasovat a připisují si tak tři body do tabulky. Kunlun dnes ukázal pevnou obranu a efektivnost v zakončení. Naopak Lokomotiv se kromě první třetiny nedostával do větších šancí a doplatil na chyby v obraně, ze kterých padly rozhodující branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Patnáct vteřin do konce a bude se vhazovat před Zagidulinem.
     
    59:26
    Domácí znovu vyhazují na zakázané uvolnění, avšak do konce zápasu už nezbývá příliš času a tak to vypadá, že si Kunlun připíše výhru.
     
    58:59
    Kunlun se vymaňuje z tlaku sice pouze za cenu zakázaného uvolnění, ovšem puk minul prázdnou klec hostů jen o pár decimetrů.
     
    57:50
    Hosté se drží v obranném pásmu domácích a hrají už v šesti hráčích na ledě. Uvidíme, jestli ještě dokáží vstřelit alespoň kontaktní gól.
     
    57:15
    Domácí v plném počtu.
     
    57:10
    Kunlun se znovu osvobozuje a do návratu Flueryho zbývá pár vteřin.
     
    56:39
    Domácí se osvobodili z tlaku a hosté musejí akci začít od své svatyně.
     
    56:26
    Zagidulin si počkal na střelu od modré a drží kotouč ve svém náručí.
     
    55:40
    Možná poslední šance pro Lokomotiv, aby s výsledkem utkání ještě něco udělali. Drží se v útočném pásmu, ale domácí brání ve skvělém bloku.
     
    55:15
    Vyloučení v týmu Kunlun (Damien Fleury – 2 min., podražení).
     
    55:03
    Vypadá to, že hosté se ze třetího gólu už neoklepají. Domácím třetí branka přidala sebevědomí a jsou nyní všude.
    53:48 Tuuka MÄNTYLÄ - 3:1
     
    53:48
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    TUUKKA MANTILA nahodil puk od modré a ten po dvou tečích hostujících hráčů doskákal za bezmocného Krasotkina. Velice šťastná trefa pro domácí nikoliv ale nezasloužená. Asistence: Marcinko Tomáš, Veličkin Igor
     
    53:13
    Jaroslavl se dokázala pár vteřin udržet v útočné třetině, ale nic z tohoto tlaku nevytěžila.
     
    51:48
    Kunlun je znovu lepší v osobních soubojích a je schopný puk déle podržet na svých čepelích. Lokomotiv je zdrcený druhým gólem a nedaří se mu dostat se do útočného pásma.
     
    51:05
    Domácí vedoucí branka nakopla a snaží se přidat další trefu. Jejich snažení ukončuje hostující obrana. Tedy pro zatím.
    50:19 Linus VIDELL - 2:1
     
    50:19
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    LINUS VIDELL si pohrál s hostující obranou a bekhendovou střelou dokázal puk dostat za záda Krasotkina. Asistence: Tobias Viklund
     
    49:06
    K zajímavé střele se dostal domácí útočník po vybojovaném kotouči v rohu kluziště. Střela ale bohužel pro domácí neměla gólové parametry.
     
    48:27
    Hosté vyvezli kotouč pryč ze svého obranného pásma, ale nedokázali jej déle podržet ve středním pásmu a tak se k puku znovu dostávají domácí hokejisté.
     
    47:42
    Domácím se daří kombinace v útočné třetině, vše ale zatím zůstává bez střely na bránu.
     
    46:26
    Viděli jsme pár nepřesností na obou stranách. Kunlun se nakonec prokombinoval ke střele od modré, ta ale neměla potřebnou razanci a odražený kotouč sebrali hosté.
     
    45:14
    Lokomotiv výborně uzavřel střední pásmo a dokázal se dostat do útočné třetiny, tam ale jejich snažení končení nepřesnou nahrávkou. Svůj útok začínají od znova ze svého pásma.
     
    44:29
    Domácí vybojovali kotouč ve středním pásmu a zakládají novou útočnou akci zpoza své brány.
     
    43:43
    Hosté se osvobodili asi z minutového tlaku a už už se dostávali do šance, ale obrana domácích stihla nebezpečí zažehnat. Vhazování před Zagidulinem.
     
    42:42
    Kunlun se drží v útočné třetině. Střely ale málokdy projdou až ke Krasotkinovi.
     
    41:16
    Bojuje se o každý metr na hrací ploše. Ani jeden tým nedává tomu druhému příležitosti k zakončení nebo delšímu pobytu ve svém obranném pásmu.
     
    40:27
    Hosté založili útok po vyhraném úvodním vhazování, ale do zakončení se už nedostali. Stejně tak dopadl na druhé straně Kunlun.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Lokomotiv zahájil v zápase se Záhřebem sérii vítězství, která trvá již čtyři zápasy! Přidá dnes Jaroslav páté vítězství?

     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely: 7-21 ; Střely na bránu: 3-14 ; Góly: 1-0 ; Vyhrané vhazování: 9-13 ; Zblokované střely: 6-1 ; Bodyčeky: 0-0 ; Trestné minuty: 4-0
     
    Ve druhé třetině jsme viděli podobný hokej jako v té první. Oba dva týmy striktně dodržují svou taktiku a snaží se soupeře nepouštět do větších šancí. V této třetině byli šťastnější domácí, kterým se podařilo vyrovnat a od tohoto okamžiku byli daleko lepším týmem. Lokomotiv po vyrovnávací brance znervózněl a nedokázal rozehrávat t ak přesně jako v první třetině. Uvidíme, co přinese třetí třetina a zda se v ní rozhodne o vítězi nebo uvidíme prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:33
    Konečně se Lokomotiv dostal z pásma a může třetinu dohrát bez nervů mimo svou branku.
     
    39:20
    Oddechový čas pro hosty.
     
    38:33
    Kunlun je nyní lepším týmem. Po střele jednoho z útočících hráčů puk skákal těsně levé tyčky hostující brány. Nikdo z domácích se ale k puku nedokázal dostat včas a dorazit ho do odkryté svatyně.
     
    37:54
    Rozehrávka Jaroslavli končí zakázaným uvolněním. Hosté jsou opravdu nervozní a nemůžou se dostat ani do středního pásma.
     
    36:56
    Domácí bojovali o nahozený kotouč v útočném pásmu, ale nebyli dost důrazní. Puk má v moci Lokomotiv, ale jeho rozehrávka je od vyrovnávacího gólu mizerná.
     
    36:38
    Domácí v plném počtu.
     
    35:55
    Kunlun se osvobozuje z tlaku. Jeden z domácích šikovně ušetřil pár sekund z oslabení, když se dostal k vyhozenému kotouči. Teď už ale zase hosté zakládají další útočnou akci.
    Martin Bakoš se gólově prosadil podruhé za sebou!
     
    35:40
    Střelou od modré se prezentoval jeden z hostů, domácí gólman předvedl jistý zákrok. Jelikož podržel kotouč příliš dlouho, bude se vhazovat po jeho levici.
     
    35:08
    Domácím se podařilo brzy vyhodit, avšak hosté jsou znovu nastěhovaní v jejich třetině a zkoušejí strhnout vedení na svou stranu.
     
    34:38
    Vyloučení v týmu Kunlun (Joonas Järvinen – 2 min., sekání).
     
    33:02
    Hráče Kunlunu viditelně vyrovnávací trefa povzbudila. Rychleji bruslí než jejich soupeř a začali vyhrávat většinu osobních soubojů. Akorát jejich rozehrávka stále tápe.
     
    32:15
    Lokomotiv začal být trochu nejistý v rozehrávce, toho domácí využívají a napadají hostující rozehrávku hluboko v jejich obranném pásmu.
     
    31:32
    Domácí po vstřeleném gólu výrazně ožili a tlačí se za vedoucí trefou. Hosté se s takovým to výsledkem nechtějí spokojit a okamžitě se snažili o strhnutí vedení zpátky na svou stranu.
    30:10 Martin BAKOŠ - 1:1
     
    30:10
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    MARTIN BAKOŠ se prosadil přes obránce ke střele z mezikruží a trefil se náramně ! Střela letěla mezi vyrážečkou a betonem hostujícího gólmana a zapadla k pravé tyči Krasotkinovi brány. Asistence: Videll Linus
     
    29:19
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho, ovšem Kontiola celou situaci nevyužil nejlépe. Rozhodl se jít do zakončení, které nebylo vůbec důrazné.
     
    28:54
    I domácí jsou schopni zahrozit. Po dobrém napadání se dostali ke střele, tu však Krastokin kryje a raději podrží kotouč v náručí.
     
    28:28
    Hosté po pěkné kombinaci se dostali do zakončení, Zagidulin se stihl včas přesunout a připsal si další jistý zákrok.
    Jalasvaara a jeho šance.
     
    27:17
    Jalasvaara se ocitl ve své druhé velké šanci v utkání. Po pěkné kombinaci v útočném pásmu zůstal osamocený mezi kruhy, ale vypálil těsně nad horní růžek hostující branky.
     
    26:07
    Kunlun se konečně osvobodil z tlaku, ale jejich útočná snaha měla krátkého trvání. Dokázali se sice dostat do útočné třetiny, tam ale velice rychle o puk přišli. Lokomotiv rozjíždí další útočnou akci.
     
    25:16
    Hosté zmáčkli soupeře a kombinují v útočném pásmu. Ke střele se dostávají velice těžko, navíc domácí obránci často stojí nebo klečí ve směru střely a blokují je.
     
    24:04
    Ve druhé třetině je daleko více zaměstnaný brankář domácích Zagidulin. Spousta střel je ale z velké dálky a není nikdo, kdo by Zagidulinovi bránil ve výhledu. Proto si připisuje relativně lehčí zákroky.
     
    23:12
    Kunlunu se nedaří rozehrávka ve středním pásmu, kde končí také většina jejich útočných snah. Lokomotiv pozorně brání a nenechává ani kousíček prostoru pro útok domácích.
     
    22:01
    Domácí v plném počtu.
     
    21:40
    Kunlunu se podařilo vyhodit, hostům se tato přesilovka moc nedaří.
     
    20:58
    Jeden z hráčů Lokomotivu přejel modrou čáru příliš rychle, rozhodčí správně zapískal ofsajd.
     
    20:01
    Vyloučení v týmu Kunlun (Joonas Järvinen – 2 min.).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely: 11-8 ; Střely na bránu: 5-6 ; Góly: 0-1 ; Vítězné vhazování: 6-4 ; Zblokovné střely: 1-1 ; Bodyčeky: 3-3 ; Trestné minuty: 0-2
     
    První třetina nám nabídla taktickou bitvu, kdy se oba celky soustředily spíše na obranu. Přesto malinko aktivnější byli hosté, kteří častěji hráli v pásmu soupeře stejně jako s pukem na svých hokejkách. Odměnou jim byl vedoucí gól necelou minutu před koncem. Uvidíme, zda se Kunlun z toho gólu do šatny dokáže oklepat nebo naopak Lokomotiv přidá další zásahy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:03 Ilja LJUBUŠKIN - 0:1
     
    19:03
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hostující obránce ILJA LJUBUŠKIN dostal více prostoru na modré, přichystal si kotouč na střelu a s trochou štěstí propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kontiola Petri
     
    18:30
    Kunlun vybojoval konečně puk a zakládá novou útočnou akci.
     
    17:07
    Jaroslavl se teď usadila v pásmu domácích a nepůjčuje jim kotouč. Zároveň ale nejsou hráči Lokomotivu schopni prokombinovat se ke střele na bránu svého soupeře.
     
    15:41
    Znovu pěkná individuální akce jednoho z domácích útočníků, který se prodíral mezi obránci. Akce měla nakonec krátkého trvání. Domácí se dožadovali odpískání faulu, rozhodčí zákrok hostující obrana nechal klidné.
     
    14:27
    Oba týmy skvěle brání a nepouštějí útočníky soupeře do nebezpečných příležitostí. V posledních minutách je malinko lepší Kunlun, kterému se lépe daří přechod přes útočnou modrou.
     
    13:13
    Domácí Lahti se krásně prokličkoval mezi čtyřmi hráči soupeře a dokázal v pádu i zakončit. Jeho pokus skončil mimo bránu hostí.
     
    12:48
    Útočné snažení domácího celku končí nepřesnou rozehrávkou. Jaroslavl tak bude moci rozehrát protiútok.
     
    12:06
    Domácí tým kombinuje v útočné třetině soupeře, který má s jejich aktivní hrou poněkud problém. K žádné střele se však Kunlun zatím nedostal.
     
    11:27
    Kunlun se dostal do útoku, ale pozorný Krasotkin dokázal srazit jejich střelu do ochranné sítě.
     
    11:02
    Nepřesná rozehrávka hostujících hráčů. Nahrávka od vlastní brány skončila netknutá, rozhodčí zahlásil zakázané uvolnění.
     
    09:17
    Hosté v plném počtu.
     
    08:07
    Přesilovka se zatím moc nedaří. Hostům se daří vyhazovat puk.
     
    07:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jegor Averin – 2 min.).
     
    06:38
    Jalasvaara se ocitl ve velké šanci ! Sebral odražený puk a byl sám před gólmanem hostí, vystřelil ale trestuhodně nad bránu.
     
    04:55
    Jaroslavl je zatím aktivnější. Dokáže se dostat do útočného pásma a udržet v něm puk. Kunlun ale pozorně brání a nepouští střely na svou bránu. Domácí v tomto směru hrají dost obětavě.
     
    03:47
    Ve hře spousta nepřesností a ani jeden z týmů se nedostává do lepších střeleckých příležitostí. Domácím se přesto podařilo dvakrát v krátkém sledu vystřelit, ale obě střely mířili mimo branku soupeře. Krastokin zatím zůstává v klidu.
     
    02:18
    Lokomotiv napadá hluboko v pásmu soupeře. Domácí většinou pouze nahazují puky do středního pásma a ihned o ně přichází, takové agresivní napadání jim není zatím moc po chuti.
     
    01:27
    Hosté jsou zatím častěji na puku, ale nevyšel jim přechod přes modrou čáru a rozhodčí byl nucený zapískat ofsajd.
     
    00:38
    Jaroslavl se usídlila v pásmu soupeře po úvodním buly, Kunlun má problémy dostat se ze svého pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    V domácím týmu je nejproduktivnější hráč Fin Warn Max, který si připsal sedm nahrávek a stejný počet asistencí – 14 bodů (7+7). Na straně Jaroslavli nasbíral nejvíce bodů Kanaďan Kozun Brandon. Ten má na svém kontě 19 bodů (6+13).
     
    Hostující celek je v rámci Západní konference na čtvrtém místě, domácí Kunlun je na tom ve své Východní konferenci výrazně hůře – patří mu až třináctá pozice.
     
    Jaroslavl má výrazně lepší formu než její soupeř. Z posledních pěti zápasů prohrála jen jediný. Proti Kunlunu bude chtít prodloužit svou sérii výher na pět zápasů.
     
    Kunlun z posledních pěti zápasů vyhrál pouze jediný, když ve včerejším zápase podlehl 5:1 Magnitogorsku. Svoji jedinou výhru z posledních zápasů si připsal proti Ufě.
     
    Příjemný sportovní zážitek přejeme všem fanouškům a fanynkám nejpopulárnější evropské hokejové soutěže – KHL. V tomto zápase proti sobě nastoupí Kunlun a Jaroslavl.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Libor Smoček

    Branky a nahrávky: 31. Bakoš (Videll), 51. Videll (Viklund), 54. Mäntylä (Marcinko, Veličkin) – 20. Ljubuškin (Kontiola)


    Red Star Kunlun: Zagidulin (Makarov An.) – Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin, Jalasvaara, Jüe, Mikulovič, – Rau, Wärn, Lahti – Videll, Bakoš, Collins – Fleury, Jašin, Pereskokov – Marcinko, Jing, Veličkin.
    Lokomotiv Jaroslavl: Krasotkin (Sudnicin) – Ljubuškin, Koledov, Manuchov, Kronwall, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Čistov, Loktionov, Averin – Talbot, Kontiola, Kozun – Mosaljov, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Kraskovskij, Kartajev – Polunin.

    Rozhodčí: Gusev, Kadyrov – Streltsov, Sysuyev
    bahis siteleri