Chomutov – Slavia 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
5:2 (4:1, 0:0, 1:1)
HC Slavia Praha
Úterý 25.10.2016, 15:45Extraliga staršího dorostu • 4. kolo
Partner:
     
    55:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku a zvyšují už na 5:2! Jan Svoboda vyslal na branku střelu z pravého kruhu. Jeho pokus Vecka vyrazil pouze do míst, kde se nacházel JAKUB KÖVER, a ten už se střelou do odkryté klece nemýlil. Asistence: Jan Svoboda a Radek Procházka.
     
    52:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl dvou branek! JAROSLAV BROŽ se dostal ke střele z levého kruhu a povedenou střelou k levé tyči rozvlnil síť za bezmocným Běhulou. Asistence: David Vobořil a Jakub Šilhan.
     
    15:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! ROBIN VŠETEČKA se ocitl zcela osamocen s kotoučem před Běhulou a toho následně dokázal prostřelit střelou pod horní tyčku. Asistence: Viktor Martínek.
     
    14:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o čtyři branky! JAKUB NAVRÁTIL převzal kotouč u pravého mantinelu. Následně si s ním sjel až před Vecku, tomu naznačil střelu a následně poslal kotouč pod horní tyčku. Vecka byl bez šance. Asistence: David Černý a Petr Chlán.
     
    12:30
    Piráti právě vstřelili branku!
    A už je to 3:0! Navrátil našel přihrávkou z levého kruhu před Kodadem úplně volného DAVIDA ČERNÉHO, a ten už se střelou do poloodkryté branky nemýlil. Asistence: Jakub Navrátil a Petr Chlán.
     
    11:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a zvyšují na 2:0! JAKUB KÖVER vybojoval kotouč za brankou soupeře. Následně s ním vyjel před Kodada, trefil jednoho z hostujících hráčů do bruslí a kotouč se od něj odrazil do sítě. Asistence: Bez asistence.
     
    07:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Jakub Navrátil našel přihrávkou z mezikruží před brankou úplně volného Chlána. Ten následně našel ještě v lepší pozici DAVIDA ČERNÉHO, a ten se střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: Petr Chlán a Jakub Navrátil.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 8. Černý (Chlán, Navrátil), 12. Köver, 13. Černý (Navrátil, Chlán), 15. Navrátil (Černý, Chlán), 56. Köver (Svoboda, Procházka) – 16. Všetečka (Martínek), 53. Brož (Vobořil, Šilhan)


    Piráti Chomutov: Běhula (Skokan) – Štochl, Seemann, Jungvirt, Procházka, Starý, Kleiner, Studený (A), Jarý – Köver (C), Veselý, Černý, Bajer, Chlán, Hradecký, Jaroš, Navrátil, Prokop, Svoboda
    HC Slavia Praha: Kodad (13. Vecka) – Melovič (A), Kučera, Vobořil (C), Zderadička, Macek, Holý, Duda, Stark – Brož, Všetečka, Grim, Vaniš, Šilhan, Hnát, Marek, Martínek, Furch

    Rozhodčí: Knapík – Kurtin, Svoboda
    bahis siteleri