Chomutov – Slavia 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:4 (1:0, 0:3, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 25.10.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    59:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Zřejmě je hotovo. Parádní souhru předvedli Matýs s Kostkou, kteří se dostali do přečíslení a uháněli na Vacka. Oba hráči si několikrát vyměnili kotouč a ONDŘEJ MATÝS dopravil puk za bezmocného Denise Vacka – 2:4. Asistence: Martin Kostka.
     
    48:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak už to neplatí! Hradečtí totiž využívají i svou druhou početní výhodu. Pohl od mantinelu našel volného JAKUBA HAŠKA, jenž se s ničím nepáral a rozvlnil síť za pardubickým strážcem svatyně – 2:3. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    37:07
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí odskakují na rozdíl dvou branek! Tohle byl smolný gól pro hradeckého gólmana. Puk putoval po ose Koffer-Mert-Černý, když se právě JAN ČERNÝ rozhodl pro střelu z levého kruhu, která mířila mezi tyč a ruku Dvořákovy svatyně. K překvapení přítomných diváků, ale kotouč prošel skulinkou ve Dvořákově výstroji až do branky – 1:3. Asistence: Jakub Mert, Filip Koffer.
     
    27:24
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A máme tu obrat zápasu! I starší dorostenci Dynama totiž využívají početní výhodu. Matýs od mantinelu vyslal nahrávku do brankoviště, kde stál připravený DOMINIK CHÁRA, jenž bekhendem prostřelil Dvořáka mezi betony – 1:2. Asistence: Ondřej Matýs, Filip Koffer.
     
    21:41
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hned na začátku druhé periody máme vyrovnáno! Tahle pardubická trojka dělala hradeckým starším dorostencům problémy už v první třetině. Tomáš Zeman se dostal k odraženému kotouči a mohl střílet. Místo střeli ale zvolil ještě přihrávku na ONDŘEJE MATÝSE, který prostřelil Daniela Dvořáka – 1:1. Asistence: Tomáš Zeman, Michal Pochobradský.
     
    18:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    To bylo rychlé využití početní výhody, díky kterému Hradečtí otevírají skóre derby! MIROSLAV KUKLA si hned po buly stáhl kotouč na modrou čáru a střelou tahem prostřelil Tomáše Kulicha 1:0. Asistence: Mikuláš Matouš.

    Lenka Jonešová

    Branky a nahrávky: 19. Kukla (Matouš), 49. Hašek (Pohl) – 22. Matýs (Zeman, Pochobradský), 28. Chára (Matýs, Koffer), 38. Černý (Mert, Koffer), 60. Matýs (Kostka)


    Mountfield HK: Dvořák (40. Vacek) – Martinec, Pohl, Bieniek, Gaspar, J. Kynčl, Jonáš, Kukla – Šedivý, Sklenář, Mašín, M. Síla, Pažourek "C", M. Matouš, Havelec, Jakubec, Vaňát, Hašek, Maršík, Morong. Trenér: Miroslav Krupka.
    HC Dynamo Pardubice: Kulich (Jánský) – Trejbal, Oliva, Žouželka, Bučko, Mert "C", Javůrek – Libnar, Pochobradský, Koffer, Kostka, Chára, Černý, Matýs, Zeman, Antoníček. Trenér: Milan Kusý.

    Rozhodčí: Homola – Barvíř, Roischel
    bahis siteleri