Kladno – K. Vary 6:4 (kon.) | Vsetín – HK MD Šumperk 3:1 (kon.) | Přerov – Zlín 2:4 (kon.)
PZ Kladno – Kobra 7:2 (kon.) | Letňany – HC Litvínov 5:2 (kon.) | Jihlava – Tábor 9:0 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:0 (kon.) | Havířov – Warriors Brno 4:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.)
Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 8:5 (kon.) | Slavia – Mountfield HK 1:5 (kon.)
Pardubice – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Poruba 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
9:0 (2:0, 2:0, 5:0)
HC Tábor
Čtvrtek 27.10.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 13. kolo
Partner:
     
    S konstatováním, že HC Dukla Jihlava neponechala nic náhodě a nad posledním Táborem vyhrála 9:0, se s Vámi loučí a hezký čtvrteční večer přeje Tomáš Lysý. (19:00:01)
     
    Hosty zřejmě dva rychlé góly ve druhé třetině zlomili a když se ve 42. minutě prosadil prvním gólem v sezoně Patrik Čermák, bylo vlastně jen otázkou času, na jakém skóre se domácí vítězství zastaví. Postupně se trefil ještě Vítězslav Brož, své druhé branky v zápase přidali Adam Najman s Tomášem Chlubnou a v sedmapadesáté minutě uzavřel gólový účet zápasu Miroslav Juda – 9:0.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Filip Knobloch – 2 min., napadení).
     
    58:16
    Táborští nevyužili ani třetí přesilovou hru a Dukla tak hraje v plném počtu.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Miroslav Juda – 2 min., hrubost).
     
    56:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Skóre Dukly utěšeně narůstá, již můžeme říct, že se jedná o jednoznačně největší vítězství Jihlavy v sezoně. Na 9:0 zvyšuje MIROSLAV JUDA a uvidíme, zda se domácím podaří ještě zvýšit svůj náskok na deset branek. Asistence: Patrik Čermák.
     
    51:18
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ CHLUBNA při předešlém gólu Adama Najmana asistoval a nyní si oba dva role prohodili. Útočník Dukly si připisuje druhou přesnou trefu v utkání a přidává svůj šestý gól v sezoně, čímž zvyšuje vedení domácích na osmigólové. Dočkáme se dnes ze strany Dukly desítky? Asistence: Adam Najman, Patrik Čermák.
     
    48:56
    Sedm branek již bylo na gólmana Jakuba Balouna příliš a na závěrečných 11 minut přepouští svojí pozici v brankovišti Štěpánu Bartoňovi.
     
    48:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava má nyní dva hráče, kteří nasázeli ve třinácti zápasech dvanáct branek a jsou v tomto ohledu nejlepší v červenožlutém kádru. Svojí dvanáctou trefou v sezoně zvyšuje ADAM NAJMAN již na 7:0 pro domácí. Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    47:51
    Táborští jsou ve čtyřech.
     
    47:38
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Kryštof Kovařík. Jihlava si tak zahraje přesilovku pět na tři, která ale bude dlouhá jen třináct vteřin.
     
    45:51
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Martin Šedivý – 2 min., hákování).
     
    45:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavské vedení utěšeně narůstá, limit dvou gólů na každou třetinu je splněn. Zasloužil se o to VÍTĚZSLAV BROŽ, který k asistenci na druhý gól Dukly se nyní i střelecky prosazuje a připisuje si dvanáctou přesnou trefu v sezoně. Nyní je tak nejlepším střelcem týmu. Asistence: Filip Křišta.
     
    41:39
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že nyní už se bude řešit jen to, o kolik branek Dukla vyhraje. Po kombinaci Kaltounkové s Judou zamířil přesně PATRIK ČERMÁK a protrhl svojí černou sérii, když jde o jeho první gól v sezoně. Asistence: Miroslav Juda, Kristýna Kaltounková.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina dopadla stejně jako první, Dukla se v ní také prosadila dvakrát. Nejprve dal její třetí gól v čase 29:27 obránce Valentýn Smolko a za dalších 85 vteřin upravil na 4:0 po dvou třetinách Tomáš Chlubna. Také v tomto dějství Jihlava soupeře jednoznačně přestřílela, a to poměrem 22:5, byť měl Tábor dvě přesilové hry a domácí pouze jednu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:52
    Hosté šanci na jemnou korekci výsledku nevyužili, Dukla hraje opět v plném počtu.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Petr Brož – 2 min., držení protihráče).
     
    30:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    No, tohle už začíná pořádně zavánět debaklem. Čtvrtým úspěšným střelcem Dukly v dnešním utkání je TOMÁŠ CHLUBNA, jenž zároveň přidává svůj pátý gól v sezoně. K dnešnímu jednomu gólu bere druhý kanadský bod za asistenci Adam Najman.
     
    29:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Minutu a půl po návratu vyloučeného Vítězslava Brože na led přidává Jihlava svůj třetí gól, o který se zasloužil obránce VALENTÝN SMOLKO. Bek, který do Dukly přišel před sezonou z Havlíčkova Brodu, se trefuje v tomto ročníku ELIOD extraligy mladšího dorostu podruhé. Asistence: Kristýna Kaltounková, Miroslav Juda.
     
    28:06
    Dukla první oslabení přestála bez pohromy v podobě inkasovaného gólu a hraje se tak opět v pěti.
     
    26:06
    Táborští jsou v pěti a začíná jejich minutu a 57 vteřin dlouhá přesilovka pět na čtyři.
     
    26:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vítězslav Brož – 2 min., krosček). Na tři vteřiny se tak hra srovná, poté budou mít výhodu přesilové hry hosté.
     
    24:06
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Martin Šedivý – 2 min., nedovolené bránění).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce. Jihlava v ní zcela zaslouženě vede o dvě branky, když se ve třetí minutě prosadil Martin Zadražil a za další minuty zvýšil náskok Dukly v přesilovce Adam Najman. Na tomto výsledku má zásluhu i gólman Dukly Filip Krejčí, jenž v úvodu chytil dvě šance Tábora. Po první třetině Jihlava přestřílela soupeře poměrem 23:4.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    14:28
    Hosté se tentokráte ubránili a oslabení zvládli bez inkasované branky.
     
    12:28
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Filip Knobloch.
     
    05:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    První lajna Dukly využívá přesilovou hru a trestá vyloučení Daniela Čecha. ADAM NAJMAN po přihrávce Vítězslava Brože zapisuje jedenáctou přesnou trefu v sezoně. Asistence: V. Brož.
     
    04:00
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Daniel Čech – 2 min., nedovolené bránění).
     
    02:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí tým hodně rychle otevírá skóre, ač tomu předcházely dvě šance soupeře, který chytil Krejčí. MARTIN ZADRAŽIL po 123 vteřinách hry posílá Duklu do vedení. Asistence: Ondřej Winkler.
    00:01 Rozbruslení domácích
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman, Kaltounková – Juda, Čermák, Chlubna – Mihulka, Kochrda, Zadražil. Trenér: Petr Svoboda.

    Hockey Club Tábor: Baloun (Bartoň) – Pavlát, Šedivý, Čížek, Pánek, Černošek, Volčík, Dančišin – Knobloch, Chocholoušek, Komma – Petřík, Lang, Přívozník – Ledecký, Čech, Barták – Kovařík. Trenér: Štěpán Kadilak.

    Rozhodčí: Dědek – Jeletz, Kuřítko.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu ELIOD extraligy mladšího dorostu, která dnešním utkáním vstupuje do své třetí třetiny základní části. Odehráno je totiž již dvanáct kol z celkových osmnácti. Ve čtvrtek 27. října 2016 se na Horáckém zimním stadionu v Jihlavě utká čtvrtá HC Dukla Jihlava, jenž usiluje o postup do lepší nadstavbové skupiny. Tam jde první čtyřka ze všech tří skupin a ve skupině Střed má čtvrtá Dukla na pátou Mladou Boleslav náskok dvou bodů. Oproti tomu Hockey Club Tábor, její dnešní soupeř, je s dvěma body na posledním místě tabulky a je tak jasné, že bude v dalším průběhu soutěže bojovat o záchranu extraligy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:45.

    Tomáš Lysý

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 3. Zadražil (Winkler), 6. Najman (V. Brož), 30. Smolko (Kaltounková, Juda), 31. Chlubna (Najman), 42. Čermák (Juda, Kaltounková), 46. V. Brož (Křišta), 49. Najman (Chlubna), 52. Chlubna (Najman, Čermák), 57. Juda (Čermák)


    HC Dukla Jihlava: Krejčí (Maláč) – P. Brož, Smolko, Winkler, Křišta, Chvátal, Barák – V. Brož, Najman (C), Kaltounková – Juda, Čermák, Chlubna – Mihulka, Kochrda, Zadražil. Trenér: Petr Svoboda.
    HC Tábor: Baloun (od 49. Bartoň) – Pavlát, Šedivý, Čížek, Pánek (C), Černošek, Volčík, Dančišin – Knobloch, Chocholoušek, Komma – Petřík, Lang, Přívozník – Ledecký, Čech, Barták – Kovařík. Trenér: Štěpán Kadilak.

    Rozhodčí: Dědek – Jeletz, Kuřítko
    bahis siteleri