Buffalo – Minnesota 0:4 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 4:2 (kon.)
Toronto – Florida 3:2 (kon.) | Montreal – Tampa 3:1 (kon.) | St. Louis – Detroit 1:2 (1:2 po s.n.)
Winnipeg – Dallas 4:1 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.) | Los Angeles – Nashville 3:2 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Columbus Blue Jackets
Pátek 28.10.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Tomáš HERTL - 3:1
     
    59:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen to ještě Žraloci stihli s gólem do prázdné branky. I když opravdu v poslední možnou chvíli, později už by to nešlo. Útočník z České republiky TOMÁŠ HERTL se trefil necelou vteřinu před koncem základní hrací doby a potvrzuje domácí vítězství. Sledovali jsme ale slušné drama před koncem třetí třetiny. Asistence: Joe Thornton.
    57:10 Scott HARTNELL - 2:1
     
    57:10
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ještě ale v žádném případě není o vítězi tohoto zápasu rozhodnuto, což nyní jasně potvrzuje útočník Jackets SCOTT HARTNELL. Je pravda, že hosté měli docela štěstí. Ale doposud se jich držela hlavně smůla, takže se není čemu divit. Hartnell možná ani sám nevěděl, že od Lukáše Sedláka dostane na brankoviště nabídku. Ale dostal ji a pro Hartnella už se jednalo o poměrně snadný úkol, celkem s klidem doklepl kotouč do sítě. Sedlák má první kanadský bod v NHL vůbec. Asistence: Lukáš Sedlák, Brandon Saad.
    52:05 Tomáš HERTL - 2:0
     
    52:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tato branka už ale platit jednoznačně bude, to není třeba pochybovat! A je naprosto zasloužená, minimálně pro českého útočníka TOMÁŠE HERTLA, jenž dnes prokazoval ve druhé polovině zápasu skvělou aktivitu před klecí soupeře. A teď ji proměnil ve svůj třetí gól sezóny. Z dálky nejdříve pálil obránce Vlasic. Puk pak zůstal před brankovištěm a Hertl jej dokázal usměrnit za záda Sergeje Bobrovského. Domácí tedy mají náskok o dva góly. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, David Schlemko.
    12:59 Joonas DONSKOI - 1:0
     
    12:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nakonec ale San Jose Sharks přeci jen tuto přesilovou hru využívají. Stačil k tomu rychlý přechod do útočného pásma, trocha rozhozené hostující obrany. A hlavně přesná střela útočníka Žraloků jménem JOONAS DONSKOI, jenž na pravé straně útočné třetiny nabral puk na hokejku a nekompromisně dostal touš až za záda Sergeje Bobrovskiho. Kalifornský celek tedy vede 1:0 a pro Donskoie se jedná o první gól této sezóny. Uvidíme, jak zareagují Blue Jackets. Asistence: David Schlemko.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Donskoi (Schlemko), 53. Hertl (Vlasic, Schlemko), 60. Hertl (J. Thornton) – 58. Hartnell (Sedlák, Saad)


    San Jose Sharks: M. Jones – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Bødker, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, J. Ward – Marleau, Hertl, M. Karlsson – Haley, Tierney, Wingels.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Prout, Nutivaara – Jenner, Dubinsky, Atkinson – Saad, Wennberg, N. Foligno (C) – Calvert, W. Karlsson, J. Anderson – Hartnell, Sedlák, Gagner.

    Rozhodčí: Pochmara, Morton – Heyer, Mach

    Diváci: 17 229
    bahis siteleri