HC Plzeň – Kladno 4:5 (0:1 po s.n.) | Mountfield HK – Písek 6:0 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 5:4 (kon.)
Zlín – Havířov 2:6 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 7:2 (kon.) | Vítkovice – Vsetín 4:3 (kon.)
Chomutov – Letňany 3:2 (kon.) | Olomouc – Jihlava 2:1 (kon.) | Pardubice – Kolín 7:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
HC Letci Letňany
Pátek 28.10.2016, 17:30 • SD ARÉNA, Chomutov • Extraliga staršího dorostu • 17. kolo
Partner:
     
    26:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu druhé otočení skóre. Tentokrát se to podařilo domácím Pirátům. Střelou zápěstím z mezikruží se prosazuje JOSEF BAJER. Asistence: Jakub Štochl.
     
    19:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesně se sirénou domácí hokejisté vyrovnávají! Po Procházkově střele se puk odrazil od bruslí bránícího hráče přímo na hůl ADAMA STUDENÉHO, jenž tak vyrovnává na 2:2. Asistence: Petr Chlán, Radek Procházka.
     
    18:10
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letňanští otáčejí vývoj zápasu! Po střele Gebella se puk odrazil od hrazení přímo na hůl dojíždějícího DOMINIKA DANOVA, jenž trošku se štěstím překonává Běhulu v chomutovské brance. Asistence: Martin Gebell.
     
    16:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Od modré čáry střílel Schönbauer, jehož pokus Běhula stačil vyrazit a z následné dorážky se srovnává na 1:1 LUKÁŠ ROUSEK. Asistence: Martin Schönbauer a Peter Eg Larsen.
     
    04:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nakonec domácí početní výhodu využívají. Po přihrávce od mantinelu se prosazuje KRYŠTOF OUŘADA. Asistence: Jakub Kleiner a David Černý.

    Marcel Holl

    Branky a nahrávky: 5. Ouřada (Kleiner, Černý), 20. Studený (Chlán, Procházka), 27. Bajer (Štochl) – 17. Rousek (Schönbauer, Larsen), 19. Danov (Gebell)


    Piráti Chomutov: Běhula (Dobeš) – Štochl, Seemann, Jungvirt, Procházka, Kleiner, Studený, Jarý, Viktorin – Köver, Veselý, Černý, Bajer, Chlán, Günther, Hradecký, Jaroš, Navrátil, Gut, Ouřada, Brandner.
    HC Letci Letňany: Pařík (Hamalčík) – Klikorka, Gebell, Prebsl, Schönbauer, Lytvynov – Nárovec, Nedorost, Kocík, Fabiánek, Soukup, Bílek, Danov, Larsen, Rousek, Novák, Jelínek.

    Rozhodčí: Vyštejn – Rozlílek, Kokrment
    bahis siteleri