Olomouc – Chodov 0:9 (kon.) | Vítkovice – Bohemians - NE 8:1 (kon.) | Liberec – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
konec
FBS Olomouc
0:9 (0:1, 0:3, 0:5)
FAT PIPE Florbal Chodov
Pátek 28.10.2016, 14:30 • SH Čajkaréna, Olomouc • ČEZ Extraliga žen • 8. kolo
     
    59:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je pro Olomouc hodně kruté. Zřejmě poslední hřebíček do domácí rakve přidala ADÉLA JŮZOVÁ. Asistence: Petra Beránková.
     
    58:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí už rezignovaly na jakýkoliv odpor a během necelých dvou minut inkasují už třetí branku, jejíž autorkou je TEREZA PITTERLINGOVÁ. Asistence: Martina Řepková.
     
    57:32
    Chodov právě vstřelil branku!
    Uteklo jen pár sekund a domácí opět inkasují, tentokrát po pasu Beránkové a povedené střele ADÉLY JŮZOVÉ. Asistence: Petra Beránková.
     
    56:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Žádná dramatická zápletka se ale konat nebude, Chodov uniká do vedení 6:0, když se po přihrávce od Urbánkové prosadila střelou k tyči MAGDALENA KLÍMOVÁ. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    43:55
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hostující hráčky přidávají pátou branku a zřejmě už definitivně rozhodují o svém dnešním vítězství. Tereza Urbánková dlouhou přihrávku našla u brankoviště MAGDALENO KLÍMOVOU, která na druhý pokus propálila domácí gólmanku. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    34:51
    Chodov právě vstřelil branku!
    O osudu utkání už začíná být jasno! Hostující hráčky rozjely parádní rychlou kombinaci, která byla zakončená přihrávkou Vávrové na MARTINU ŘEPKOVOU a ta precizně vypálila pod horní tyč. Asistence: Jana Vávrová.
     
    31:07
    Chodov právě vstřelil branku!
    Laciná branka teď posílá hostující celek už do tříbrankového vedení! Autorkou gólu je GABRIELA TOŽIČKOVÁ, která získala míček po chybě Václavíkové a nekompromisně jej vypálila do horního růžku branky. Bez asistence.
     
    23:18
    Chodov právě vstřelil branku!
    Ve druhé části jsme na gól moc dlouho nečekali, z čehož ale domácí fanoušci asi moc velkou radost nemají. Jejich oblíbenkyně totiž ztrácí na Chodov už dvě branky poté, co se parádní ranou švihem prosadila MARTINA ŘEPKOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    16:16
    Chodov právě vstřelil branku!
    Neprůstřelnost Lucie Kluzové po šestnácti minutách končí! O zasloužené vedení hostujícího týmu se zasloužila MAGDALÉNA PLÁŠKOVÁ, která bezchybnou střelou zužitkovala přihrávku zpoza branky. Asistence: Magdalena Klímová.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 17. Plášková (Klímová), 24. Řepková (Tožičková), 32. Tožičková, 35. Řepková (J. Vávrová), 44. Klímová (Urbánková), 57. Klímová (Urbánková), 58. Jůzová (Beránková), 59. Pitterlingová (Řepková), 60. Jůzová (Beránková)


    FBS Olomouc: Kluzová – Stiskálková, Václavíková, Sedláková – Reimerová, Pavlíková, Suchánková – Bouchalová, Oháňková, Mošťková – Sklenářová, Fleischmannová, P. Grufíková.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Ranochová – Pitterlingová, Tožičková, Vrbová – Suchá, Lacková, Klímová – Urbánková, Plášková, Řepková – T. Pilíková, J. Vávrová, Jůzová – Beránková, Syslová.

    Rozhodčí: Drška, Meisner

    Diváci: 81
    bahis siteleri