Kuzněcovová – Cibulková 1:2 (kon.) | Kerberová – Radwańská 2:0 (kon.)
konec
Světlana Kuzněcovová
Světlana Kuzněcovová
1
6 62 4  
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
2
1 7 6  
Sobota 29.10.2016, 10:10Turnaj mistryň - GNP Seguros WTA Finals Cancun (krytý tvrdý povrch) • Semifinále
Předzápasové kurzy
    1:2; 4:6 - Dominika Cibulková

     
    4:6
    Kuzněcovová trefila první podání ven z kurtu, Slovenka se dokázala bránit i úderu od sítě. Poté slovenské hráčce pomohla páska, která nadzvedla míček před hráčkou u sítě a je konec! Kuzněcovová už nedokázala na změnu směru reagovat!
     
    30-40
    Nyní už to bylo přes druhý servis. Cibulková se opřela do returnu po lajně a poté poslala na opačnou stranu forhend, který již Ruska nemohla doběhnout. Mečbol!
    1:1; 4:5 - Dominika Cibulková

     
    4:5
    Dominika Cibulková musela v důležitý moment jen přes druhé podání. Kuzněcovová byla aktivnější od základní lajny, ale slovenská hráčka se dostala z obrany do útoku a po úderu po lajně jde do vedení!
    1:1; 4:4; 40-40 - Dominika Cibulková
     
    40-40
    Kuzněcovová se musela opět bránit, musela dobíhat údery k lajnám, ale na ten poslední už neměla. Cibulková se vrací do gemu. Shoda.
     
    40-15
    Opět jen druhé podání pro slovenskou tenistku. A i druhý servis končí v síti. Dvojchyba a dva brejkboly!
     
    4:4
    Světlana Kuzněcovová navíc musela jen přes druhý servis při brejkbolu a i ten druhý končí v autu. Dvojchyba na konec gemu. Cibulková je zpět ve hře!
     
    15-40
    Tentokrát se musela celou výměnu bránit podávající hráčka. Cibulková nakonec ukončila výměnu úderem po lajně. Dva brejkboly.
     
    4:3
    A ten velmi rychle využívá, když ruská hráčka nedokázala returnem přehrát síť. Stále to je však o jeden brejk.
     
    4:2
    Cibulková returnovala bekhendem. Kuzněcovová však stačila míček vybral a poté již chybuje slovenská hráčka. Ruska potvrzuje brejk.
    1:1; 3:2 - Světlana Kuzněcovová

     
    3:2
    I na druhý brejkbol musela Slovenka přes druhé podání. Nyní už se hrálo. Kuzněcovová tlačila na soupeřku, která byla daleko za základní lajnou. Dlouhý úder z rakety slovenské hráčky a brejk je na světě. Světlana Kuzněcovová bere třetí gem v řadě.
     
    A-40
    A další brejkbol! Dominika Cibulková se netrefila úderem do protipohybu a míček končí jen mimo dvorec.
     
    40-30
    Sedmadvacetiletá hráčka netrefila první podání a má problémy při svém gemu. Kuzněcovová totiž napálila return po lajně. Brejkbol.
    1:1; 2:2 - Světlana Kuzněcovová
     
    2:2
    A další dělové podání ze strany ruské hráčky. Cibulková se natahovala za míčkem, ale nedokázala ho umístit zpět do kurtu.
     
    1:2
    Dominika Cibulková musela přes druhý servis a to se hodilo Rusce, která vytáhla fantastický úder z returnu. Slovenská kráska se jen otočila za míčkem a viděla jak dopadá do kurtu. Kuzněcovová si bere ztracené podání zpět.
    1:1; 0:2; 40-30 - Světlana Kuzněcovová
     
    40-30
    Dlouhá výměna od základní lajny a radovat se může na konci Světlana Kuzněcovová, která dokázala ustát tlak soupeřky a navíc reagovala úderem po lajně. Brejkbol.
     
    0:2
    Brejk je na světě! Kuzněcovová sice trefila první podání, ale to jí nebylo nic platné. Slovenka vytáhla výborný úder po lajně.
     
    15-40
    Kuzněcovová hraje jen přes druhé podání. Tím si však vytvořila pozici, ale Cibulková se dostala k síti a po chybě jednatřicetiletá hráčky má dva brejkboly.
     
    0:1
    Důležitý vstup do setu pro slovenskou hráčku Znovu zatlačila soupeřku a ta po obranném úderu nepřehrála síť.
    1:1; 6:7 - Dominika Cibulková

    1:1; 6:7 - Dominika Cibulková
     
    6:7
    I nyní se hrálo po prvním servisu Rusky. Dominika Cibulková ukončila výměnu hned druhým úderem a o postupující hráčce do finále rozhodne třetí sada.
    1:0; 6:6; 2-6 - Dominika Cibulková
     
    2-6
    Dlouhá výměna od základní lajny jde na konto Cibulkové, která si pro vítězný úder došla k síti. Čtyři setboly pro Slovenku.
     
    1-3
    Také pro Kuzněcovovou jen druhý servis. Ten ale hodně rotovaný. S tím si ale Cibulková poradila a přichází první minibrejk.
     
    6:6
    Opět je druhé podání pro sedmou nasazenou. A gem končí čistou hrou. Kuzněcovová poslala dělový return a Cibulková byla bez šance.
     
    40-0
    Nyní musela slovenská hráčka jen přes druhý servis. Kuzněcovová byla ihned v útoku, ale i Cibulková měla šanci na ukončení výměny. Vyhazuje další bekhend za základní lajnu. Tři brejkboly!
     
    5:6
    Třetí brejk v řadě. Dominika Cibulková se dostala do hry po prvním servisu a to stačilo na podávající hráčku. Kuzněcovová se nedokázala přesunou k míčku a následně hraje do autu.
     
    30-40
    Světlana Kuzněcovová poslala první servis do sítě. Ten druhý jen vedle boční lajně. Potvrzuje to i jestřábí oko.
     
    5:5
    První servis odhodila do autu páska. Ten druhý již skončil na lajně. Kuzněcovová však dokázala reagovat. Aktivnější však byla Slovenka, která mohla vybojovat shodu, ale její úder končí jen v autu. Druhý set bude pokračovat!
     
    40-0
    Tři brejkboly! Dominika Cibulková naprosto nezvládá tento gem. Po returnu pod nohy hraje jen do autu.
     
    4:5
    Dominika Cibulková se dostala do výměny i přes první podání ruské hráčky. Znovu rozhodl forhend po lajně a Kuzněcovová již reaguje jen úderem do autu. Důležitý brejk pro slovenskou krásku.
     
    40-A
    Boj pokračuje. Druhý brejkbol. Slovenka riskuje jak to jen jde. Po úderu z forhendu přišel nechytatelné bekhend po lajně.
     
    40-A
    Světlana Kuzněcovová musela jen přes druhý servis. Ten však byl přesný na boční lajnu. Cibulková si dokázala rozběhat hráčku na podání ze strany na stranu a po zásluze bere bod. Brejkbol!
     
    4:4
    Je srovnáno. Dominika Cibulková si poradila fantasticky s tímto gemem. Nyní ukončila výměnu již druhým úderem.
     
    4:3
    Nyní přichází dokonce eso z ruské rakety. Světlana Kuzněcovová otočila nepříznivý stav a po zisku dvou gemů v řadě je znovu ve vedení.
     
    3:3
    Slovenka trefila první podání ke středové lajně, ale následně přichází nevynucená chyba do sítě. Kuzněcovová si tak bere ztracené podání zpět.
    1:0; 2:3; 40-30 - Světlana Kuzněcovová
     
    40-30
    Cibulková si rozběhala soupeřku, ale nedokázala ukončit výměnu u sítě a poté již přichází vynikající lob od Rusky. Brejkbol také na druhé straně.
    1:0; 2:3 - Dominika Cibulková
     
    2:3
    Cibulková se dostala do hry po prvním podání, poté se vydala Ruska k síti, ale finálním volejem trefila přesouvající se slovenskou hráčku. Ta v obraně trefila míček přes síť a následný úder nasazené osmičky již končí v síti. Je tu první brejk v druhém setu!
     
    40-A
    Světlana Kuzněcovová musela jen přes druhé podání. Opět si Cibulková vytvořila tlak a famózním úderem k lajně nedala Rusce šanci na odpověď.
    1:0; 2:2; 15-40 - Dominika Cibulková
     
    15-40
    Dlouhá výměna od základní lajně jde na stranu slovenské tenistky. Ta ukončila výměnu úderem po lajně a má k dispozici dva brejkboly.
     
    2:2
    Cibulková diktovala hru od základní lajny. Úderem po lajně zatlačila soupeřku a ta tlak již neustála.
     
    2:1
    A znovu. Povedené první podání ven z kurtu. Slovenská hráčka se natahovala za míčkem, dokázala ho zasáhnout raketou, ale síť už nepřehrála. Další čistá hra na konto ruské hráčky.
     
    1:1
    Čistá hra také pro slovenskou hráčku. Ta si počkala na další nevynucenou chybu soupeřku a může se radovat ze zisku gemu po dlouhé době.
     
    1:0
    Až nyní se hrálo po prvním podání, ale nebyla to žádná dlouhá výměna. Dominika Cibulková vyhodila z kurtu jednoduchý úder a první gem rychle končí.
    1:0; 6:1 - Světlana Kuzněcovová

     
    6:1
    I na setbol musela slovenská hráčka přes druhé podání. Po returnu k základní lajně se musela Cibulková vracet pro úder a následně hraje forhend jen do autu. První set jde na stranu ruské tenistky.
     
    A-40
    Dominika Cibulková musela opět přes druhý servis. Ten druhý vymrštila páska mimo vymezený prostor. Dvojchyba a setbol!
     
    5:1
    5:1! Světlana Kuzněcovová potvrzuje i druhý brejk v prvním setu. Nyní rozhodila soupeřku úderem do protipohybu a Slovenka chybuje.
    0:0; 4:1 - Světlana Kuzněcovová

     
    4:1
    Dominika Cibulková musela i při brejkbolu přes druhý servis. Kuzněcovovou sice zahnala servisem ven z kurtu, ale ta si oběhla míček na forhend a fantastickým úderem po lajně bere Slovence další podání.
    0:0; 3:1; A-40 - Světlana Kuzněcovová
     
    A-40
    Nyní už to bylo jen druhé podání pro Slovenku. I po něm ale tlačila na soupeřku. Ta se dostala do výměny ze základní lajny a nekompromisním forhendem k lajně si vybojovala další brejkbol.
     
    40-15
    Kuzněcovová byla připravená na podání do středu kurtu. Ve výměna byla lepší, tlačila na soupeřku a ta z nedobré pozice hraje jen do sítě. Dva brejkboly pro Rusku.
     
    3:1
    Brejk je potvrzen! Kuzněcovová si připravila pozici servisem ven z kurtu a poté ze středu kurtu umístila míček mimo dosah soupeřky.
     
    2:1
    Dominika Cibulková musela při brejkboly jen přes druhé podání. Kuzněcovová se dostala do hry po returnu bekhendem. Následně si rozběhala soupeřku a ta chybuje do sítě. Je tu první brejk zápasu!
    0:0; 1:1; 40-15 - Světlana Kuzněcovová
     
    40-15
    Kuzněcovová byla připravená na první servis na středovou lajnu. V následné výměně ale diktovala hru Slovenka. Ta však nestačila na fantastický úder křížem a jsou tu dva brejkboly.
     
    1:1
    Nyní zafungovalo první podání. Po returnu Cibulkové do sítě je tu první gem také pro ruskou hráčku.
     
    0:1
    První servis šel těsně vedle středové lajny. Ten druhý už byl přesný. Následně se Cibulková chtěla vydat na síť, ale tam již nemusela hrát. Bekhend soupeřky končí v síti.

    Vít Schück

    Čas utkání: 2:15

    3. set: 0:46

    Kuzněcovová Cibulková
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    30 96 92 35
    Nejdelší série získaných bodů
    5 7 5 5
    Setboly
    0 1 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    27 27
    Nevynucené chyby *
    35 31
    Úspěšnost na síti *
    6 / 10
    60 %
    7 / 11
    64 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:16 0:46 0:51 0:19
    Esa **
    3 5 0 0
    Dvojchyby **
    2 5 5 2
    Udržená podání
    2 / 5
    40 %
    8 / 14
    57 %
    7 / 15
    47 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrácené brejkboly
    1 / 4
    25 %
    4 / 10
    40 %
    7 / 15
    47 %
    3 / 5
    60 %
    Body při vlastním podání
    14 / 31
    45 %
    51 / 94
    54 %
    49 / 94
    52 %
    18 / 34
    53 %
    Body po 1. podání *
    39 / 64
    61 %
    35 / 58
    60 %
    Body po 2. podání *
    12 / 30
    40 %
    14 / 36
    39 %
    Úspěšnost 1. podání *
    64 / 94
    68 %
    58 / 94
    62 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 5
    40 %
    8 / 15
    53 %
    6 / 10
    60 %
    3 / 4
    75 %
    Body při soupeřově podání
    16 / 34
    47 %
    45 / 94
    48 %
    43 / 94
    46 %
    17 / 31
    55 %
    Body po příjmu 1. podání *
    23 / 58
    40 %
    25 / 64
    39 %
    Body po příjmu 2. podání *
    22 / 36
    61 %
    18 / 30
    60 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Světlana Kuzněcovová
    Stát: WTA
    Datum narození: 27.06.1985
    Věk: 38 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 73 kg

    Dominika Cibulková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 06.05.1989
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 160 cm
    Váha: 58 kg
    bahis siteleri