Bournemouth – Sunderland 1:2 (kon.) | Burnley – Crystal Palace 3:2 (kon.) | Manchester City – Middlesbrough 1:1 (kon.)
West Ham – Stoke 1:1 (kon.) | Chelsea – Everton 5:0 (kon.)
konec
Manchester City
1:1 (1:0)
Middlesbrough FC
Sobota 05.11.2016, 16:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Adama Traoré, přichází Christian Stuani.
    90+1. Marten DE ROON - 1:1
     
    90+1
    Middlesbrough právě vstřelil branku!

    George Friend nádherně odcentroval z levého křídla a na pravé straně šestnáctky našel MARTENA DE ROONA, který si skvěle naběhl na míč a krásnou hlavičkou ho poslal ke vzdálenější levé tyči. Middlesbrough v závěru utkání vyrovnává na 1:1! Asistence: George Friend.
     
    90
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Sergio Agüero, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    90
    Víctor Valdés vyběhl ze své brány na levé straně šestnáctky, jenže poté si nerozuměl s jedním ze spoluhráčů, který se mu postavil do cesty, a následnou chybu mohl potrestat Kevin De Bruyne, jeho následná střela ale z úhlu zamířila nad!
     
    89
    Vzápětí se proti pravidlům provinil Marten de Roon a také záložník Middlesbrough viděl žlutou kartu.
     
    88
    Sergio Agüero viděl za po šlapání Antonia Barragána žlutou kartu a poté se cítil hodně křivděn, rozhodčí zde ale rozhodl správně.
     
    86
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Aleix Garcia.
     
    85
    Sergio Agüero spálil obrovskou šanci, když si uprostřed šestnáctky zpracoval zpětnou přihrávku Jesúse Navase z hranice pravé strany šestnáctky a placírkou zamířil vedle pravého horního rohu brány!
     
    78
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Stewart Downing, přichází Viktor Fischer.
     
    75
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Ilkay Gündoğan, přichází Nolito.
     
    74
    Stewart Downing na levé straně pokutového území zakončil rychlý protiútok Middlesbrough přízemní diagonální střelou, která zamířila vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    68
    Kevin De Bruyne si na levé straně hřiště zpracoval míč po kolmé přihrávce Davida Silvy a poté načechral nádherný centr na hlavu Sergia Agüera, argentinský útočník ovšem hlavičkoval v dobré pozici v blízkosti malého pokutového území nad!
     
    65
    Ilkay Gündoğan si nechal míč po sraženém centru z levého křídla spadnout a z hranice šestnáctky napřáhl pravačkou k pohotové střele, která zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    52
    Adam Clayton u postranní čáry zezadu skopl Davida Silvu po odehrání míče a zcela po zásluze viděl žlutou kartu.
     
    50
    Marten de Roon se po krásné diagonální přihrávce Adamy Traorého ocitl na pravé straně šestnáctky v obrovské šanci, přízemní střelou ale vybíhajícího Claudia Brava překonat nedokázal!
     
    48
    Fernandinho namazal míč nepřesnou přihrávkou na kopačku Álvara Negreda, který si skvěle všiml, že je Claudio Bravo daleko ze své brány, a vysokou střelou z poloviny hřiště se ho pokusil chytře překonat! Brankář City se ale stačil vrátit do brány a míč jednou rukou vytáhl nad břevno.
     
    45+2
    Jesús Navas z pravé strany šestnáctky a ostrého úhlu orazítkoval brankovou konstrukci, od níž se míč odrazil do zámezí, a udělal tečku za z pohledu Manchesteru City fantastickým prvním poločasem!
    43. Sergio AGÜERO - 1:0
     
    43
    Manchester City právě vstřelil branku!

    City skvěle roztáhlo hru doprava a Kevin De Bruyne poslal do šestnáctky z pravého křídla krásný přízemní diagonální centr, na který si mezi dvěma protihráči naběhl SERGIO AGÜERO a levačkou ho bez přípravy poslal k pravé tyči. Argentinský útočník střílí svůj 150. gól v dresu City a domácí vedou 1:0! Asistence: Kevin De Bruyne.
     
    40
    Víctor Valdés utrpěl v předchozím souboji se Sergio Agüerem tržnou ránu na koleni a musí být ošetřován. Rohový kop Manchesteru City se odkládá!
     
    38
    Sergio Agüero se ocital na pravé straně šestnáctky v další velké šanci, Víctor Valdés ovšem rychle vyběhl ze své brány a míč razantním odkopem urval do bezpečí.
     
    37
    A další střela City! Tentokrát z levého rohu šestnáctky, následný přízemní pokus ale nemohl skončit nikde jinde, než v rukavicích připraveného a skvěle chytajícího Víctora Valdése!
     
    36
    David Silva se dostal uprostřed šestnáctky po centru Kevina De Bruyna z rohového praporku k hlavičce, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Víctor Valdés u ní byl ovšem včas.
     
    35
    David Silva se v blízkosti pravé tyče ocitl ve slibné šanci, jeho střela ale byla zablokována. Vzápětí to zkoušel ze stejného prostoru Sergio Agüero, jehož pokus byl pro změnu sražen vedle pravé tyče!
     
    31
    Sergio Agüero se mezi dvěma protihráči uprostřed šestnáctky dostal k prudké přízemní střele, která mířila přesně k levé tyči, Víctor Valdés ale předvedl úžasný reflexivní zákrok a poté si poradil i s následnou dorážkou Davida Silvy, ta už ovšem přišla z ofsajdového postavení!
    26. Obrázky z právě probíhajícího zápasu na Etihad Stadium.

     
    26
    Sergio Agüero, který by dnes rád vstřelil svůj jubilejní 150. gól, se dostal v blízkosti šestnáctky poprvé v zápase ke střele, jeho pokus ale zamířil pouze do náruče Víctora Valdése.
     
    24
    Kevin De Bruyne si naběhl na krásnou kolmou přihrávku a z levé strany šestnáctky napřáhl k přízemní střele, která zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    20
    Adam Forshaw ve snaze pokrýt si míč fauloval Pabla Zabaletu a stal se prvním potrestaným hráčem dnešního zápasu.
     
    14
    Fernandinho se nerozpakoval a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé střele, která zamířila těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    9
    Ilkay Gündoğan si na levé straně šestnáctky naběhl na krásnou kolmou přihrávku Davida Silvy a z ostrého úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, která skončila v náruči připraveného Víctora Valdése.

    Tomáš Reiner

    Branky: 43. Agüero (De Bruyne) – 90+1. de Roon (Friend)

    Karty:   88. Agüero (MAC) – 20. Forshaw (MDD), 52. Clayton (MDD), 89. de Roon (MDD)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 11:1. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 7:15.
    Manchester City: Bravo – Zabaleta (C), Stones, Kolarov, Clichy – Fernandinho, Gündoğan (75. Nolito) – Navas (86. Aleix Garcia), De Bruyne, Silva – Agüero (90. Iheanacho).
    Náhradníci: Caballero – Maffeo, Kompany, Aleix Garcia, Sané, Nolito, Iheanacho.

    Middlesbrough FC: Valdés – Barragán, Chambers, B. Gibson, Friend (C) – de Roon, Clayton, Forshaw – Traoré (90+3. Stuani), Downing (78. Fischer) – Negredo.
    Náhradníci: Guzan – Espinosa, Fábio, Leadbitter, Stuani, Nugent, Fischer.

    Rozhodčí: Kevin Friend. Asistenti: R. West, A. Holmes. Čtvrtý rozhodčí: M. Jones

    Diváci: 54294
    bahis siteleri