Most – Letohrad 3:1 (kon.) | Plzeň – Rakovník 9:0 (kon.)
konec
HBC Plzeň
9:0 (3:0, 4:0, 2:0)
HBC Rakovník
Neděle 06.11.2016, 16:00 • Hokejbalová hala • CROSSDOCK Extraliga • 13. kolo
     
    43:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tomu se říká využívání přesilových her! Sedmá přesilová hra Plzně a sedmý gól v nerovnovážném počtu hráčů! Hattrick v dnešním utkání zaznamenává i MICHAL PRŮCHA! Asistence: Ondřej Malý a Petr Gřonka.
     
    34:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další přesilová hra v podání Plzně je využitá! Podruhé se dnes mezi střelce zapisuje po trefě od modré čáry MICHAL PRŮCHA! Asistence: Adam Vágner a Stanislav Valenta.
     
    18:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další přesilová hra a další domácí gól! Průcha našel před brankou JAROSLAVA PAUERA, který se dokázal prosadit. Asistence: Michal Průcha.
     
    17:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A další využitá početní výhoda pro Plzeň. ONDŘEJ BENEDIKT střelou z dálky překonává Solara. Asistence: Lukáš Vodrážka.
     
    16:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilová hra pět na tři v domácím podání. Po přihrávce Adama Vágnera se prosazuje dorážkou u tyčky JAKUB KOLAŘÍK! Asistence: Adam Vágner a Michal Průcha.
     
    15:41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na ploše! Domácí využívají přesilovku pět na tři, když se trefil ADAM VÁGNER! Asistence: Michal Průcha, Jiří Benedikt.
     
    09:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gerlich měl zacloněný výhled, čehož domácí využívají v další trefu. Opět střelou z dálky se prosazuje tentokráte univerzál MICHAL PRŮCHA. Asistence: Stanislav Valenta.
     
    07:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácím se povedlo vyhrát buly a ADAM VÁGNER se opět opřel do střely od modré čáry. Míček se znovu zastavil až v brance hostujících raků. Asistence: Marek Švarc.
     
    02:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají signalizovanou výhodu v úvodní branku. Od modré napřáhl ADAM VÁGNER a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Benedikt.

    Jakub Vais


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Rakovník. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 3. Vágner (J. Benedikt), 8. Vágner (Švarc), 10. Průcha (Valenta), 16. Vágner (Průcha, J. Benedikt), 17. Kolařík (Vágner, Průcha), 18. O. Benedikt (Vodrážka), 19. Pauer (Průcha), 35. Průcha (Vágner, Valenta), 44. Průcha (Malý, Gřonka)


    HBC Plzeň: Kráčina (Návara) – Průcha, Kavalír, O. Benedikt, Vodrážka, Vágner, Pokorný, Davídek – Malý, Benedikt, J. Benedikt, Valenta, Kunzmann, O. Kejř, Gřonka, Kolařík, Švarc, Pauer, Kasner.
    HBC Rakovník: Gerlich (16. – 19. Solar) – Pospíšil, Pechanec, O. Tvarůžek, Suchý, Sunkovský, Hnízdil – M. Sýkora st., Polívka, M. Tvarůžek, Eitler, Myslivec, Hradecký, M. Sýkora ml., Martínek, Bakalár, Schierl.

    Rozhodčí: Boháček, Prudík

    Diváci: 76
    bahis siteleri