Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
New Jersey Devils
Pondělí 07.11.2016, 00:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:06 Andy GREENE - 1:4
     
    59:06
    Devils právě vstřelili branku!
    O osudu utkání je definitivě rozhodnuto! ANDY GREENE se zmocnil kotouč po špatné střele domácích. Kapitán Devils nad ničím nepřemýšlel a poslal kotouč přes celé hřiště doprostřed branky. Devils v tomto utkání zvítězí.
    53:01 Andrej NESTRAŠIL - 1:3
     
    53:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nejdříve hostující brankář zlikvidoval pokus z pravého kruhu, ale na následný pokus již neměl! ANDREJ NESTRAŠIL číhal u levé tyčky, kde se k němu dostal kotouč. Český forvard jej následně procpal za záda amerického brankáře. Asistence: Noah Hanifin a Jordan Staal.
    48:30 Michael CAMMALLERI - 0:3
     
    48:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Wow, Devils svůj tlak dokázali využít třetí vstřelenou brankou, kterou vsítil MICHAEL CAMMALLERI! Zkušený forvard převzal kotouč na levém kruhu a střelou do horního růžku branky zkompletoval hattrick. Jedna čepice dokonce přistála na ledě. Asistence: Beau Bennett a John Moore.
    27:56 Michael CAMMALLERI - 0:2
     
    27:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté přidávají druhou branku, čímž zvyšují své vedení! MICHAEL CAMMALLERI se dnes nejspíše probudil, po první brance v ročníku přidává i druhou. Zkušený forvard dostal přihrávku od Jacoba Josefsona a následně z pravého kruhu překonal Eddieho Läcka! Asistence: Jacob Josefson.
    24:31 Michael CAMMALLERI - 0:1
     
    24:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Následně se ovšem Devils prosazují a dostávají se tak do vedení 1:0! Travis Zajac si najel před branku, kde obešel obránce a poslal kotouč na pravý kruh volnému MICHAELU CAMMALLERIMU, jenž střelou do odkryté branky vstřelil první branku v letošním ročníku. Asistence: Travis Zajac a Beau Bennett.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 54. Nestrašil (Hanifin, J. Staal) – 25. Cammalleri (Zajac, B. Bennett), 28. Cammalleri (Josefson), 49. Cammalleri (B. Bennett, J. Moore), 60. A. Greene


    Carolina Hurricanes: Läck – Faulk, Hainsey, Pesce, Slavin, R. Murphy, Hanifin – Stempniak, V. Rask, Skinner – Di Giuseppe, J. Staal, Aho – Teräväinen, E. Lindholm, Stålberg – Nestrašil, McClement, Nordström.
    New Jersey Devils: Kinkaid – Severson, A. Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, J. Moore – Parenteau, Zajac, Hall – Palmieri, Henrique, Cammalleri – Josefson, Zacha, B. Bennett – Lappin, Fiddler, Boucher.

    Rozhodčí: Mclsaac, Peel – Nagy, Heyer.

    Diváci: 8 650
    bahis siteleri