Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
konec
New York Rangers
5:2 (1:1, 4:1, 0:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 07.11.2016, 01:12 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:05 Pavel BUČNĚVIČ - 5:2
     
    37:05
    Rangers právě vstřelili branku!
    New York uštědřuje Winnipegu pátý gól a vítá tak Hutchinsona v bráně! Přihrávku Pirriho přebral PAVEL BUČNĚVIČ, jenž se blýskl krásnou individuální akcí. Ruský forvard se nejprve šikovnou kličkou zbavil obránce, poté si položil hostujícího brankáře a střelou pod břevno rozjásal diváky v Madison Square Garden popáté. Asistence: Brandon Pirri, Adam Clendening.
    36:24 Jesper FAST - 4:2
     
    36:24
    Rangers právě vstřelili branku!
    Čtvrtý gól Newyrčanů vyhání Hellebuycka z brány! Střelu Kevina Kleina tečoval svou bruslí JEPSER FAST. Na tuto změnu směru již nedokázal hostující brankář zareagovat a kotouč zapadl přímo k levé tyči. Asistence: Kevin Klein, Brandon Pirri.
    33:01 J. T. Miller - 3:2
     
    33:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ovšem New York se bere bleskově vedení zpět na svou stranu! Holden přiťuknul puk J.T.MILLEROVI, který udělal pár rychlých temp do útočného pásma a z pravého kruhu nechytatelnou střelou nad rameno nedal Hellebuyckovi žádnou šanci. Asistence: Nick Holden.
    32:02 Mark SCHEIFELE - 2:2
     
    32:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a máme opět vyrovnáno! Ehlers vykouzlil parádní přihrávku, kterou našel v mezikruží Postmu, jenž z vyložené pozice nechal vyniknout Lundqvista, který kotouč vyrazil mimo. Vyražený puk si ovšem dojel Postma, stačil jej vrátit do brankoviště, kde jej i přes snahu domácích beků dopravil do sítě MARK SCHEIFELE. Asistence: Paul Postma, Nikolaj Ehlers.
    30:02 Mats ZUCCARELLO - 2:1
     
    30:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Upadnutí a ztráta puku v útočném pásmu stojí Winnipeg nerozhodný stav! Domácí se hnali do přečíslení tří na jednoho. Kreider našel na levém kruhu MATSE ZUCCARELLA, jenž krásnou střelou do horního růžku brány překonává Hellebuycka podruhé. Asistence: Chris Kreider.
    10:45 Patrik LAINE - 1:1
     
    10:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rangers nakonec nedokázali dostat kotouč ze svého pásma a jsou za to potrestáni! Střelu Chiarota velice šikovně tečoval PATRIK LAINE mimo dosah Henrika Lundqvista, který byl proti této situaci bez šance. Asistence: Ben Chiarot, Mark Scheifele.
    02:12 Kevin HAYES - 1:0
     
    02:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí se při signalizované výhodě dostávají do vedení! Newyorčané zmáčkli v šesti lidech svého soupeře v útočném pásmu a následovala prudká rána od modré čáry z hole KEVINA HAYESE, která se zastavila až v síti hostující brány. Asistence: Kevin Klein, Brady Skjei.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 3. K. Hayes (Klein, Skjei), 31. Zuccarello (Kreider), 34. J. T. Miller (Holden), 37. Fast (Klein, Pirri), 38. Bučněvič (Pirri, Clendening) – 11. Laine (Chiarot, Scheifele), 33. Scheifele (Postma, Ehlers)


    New York Rangers: Lundqvist – Holden, McDonagh (C), Clendening, M. Staal, Klein, Skjei – Zuccarello, Zibanejad, Kreider – Rick Nash, Stepan, Vesey – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – Fast, Pirri, Bučněvič.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (37. Hutchinson) – Byfuglien, Morrissey, Postma, Enström, Chiarot, Melchiori – Ehlers, Scheifele, Laine – Wheeler (C), Petan, Connor – Daňo, Lowry, B. Tanev – Thorburn, Copp, Burmistrov.

    Rozhodčí: St. Laurent, Pochmara – Brisebois, Mach

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri