Detroit – Edmonton 1:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 5:1 (kon.) | Carolina – New Jersey 1:4 (kon.)
Chicago – Dallas 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Winnipeg 5:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
Pondělí 07.11.2016, 03:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:29 Ryan KESLER - 4:1
     
    53:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Bleskově dokázali domácí hokejisté proměnit přesilovou hru. Po pěkné akci přidávají Ducks čtvrtou branku v tomto zápase. Po přihrávce Corey Perryho měl celkem snadnou práci RYAN KESLER, který dokázal trefit odkrytou část branky. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
    27:54 Andrew COGLIANO - 3:1
     
    27:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Celou akci začal John Manson. Ten vyslal své spoluhráče do přečíslení dva na jednoho. Jakob Silfverberg přihrál puk na ANDREWA COGLIANA, který první střelou ještě neuspěl. Obětavě ale šel za dorážkou, kterou možná překvapil brankáře Calgary. Kotouč zamířil pod horní tyčku a domácí vedou o dva góly. Asistence: Jakob Silfverberg a Josh Manson.
    23:18 Ryan KESLER - 2:1
     
    23:18
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Celou akci začal Ryan Getzlaf. Ten poslal puk před branku, kde byl Corey Perry. Ten se s pukem na holi otočil a přeložil ho volnému RYANU KESLEROVI, který neměl problém se zakončením. Domácí proměnili přesilovou hru a dostávají se do vedení. Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.
    16:15 Alex CHIASSON - 1:1
     
    16:15
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hostující celek vyrovnává. Akci začal Sean Monahan. Následně se do zakončení dostal Johnny Gaudreau. Jeho střelecký pokus ještě výborně tečoval ALEX CHIASSON. Na konci první periody je vyrovnáno. Asistence: Johnny Gaudreau a Sean Monahan.
    02:29 Clayton STONER - 1:0
     
    02:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Corey Perry se dostal do zakončení, hostující brankář kotouč jen vyrazil do míst, kde se pohyboval zcela volný CLAYTON STONER. Pro domácího hráče už nebyl problém poslat kotouč za brankovou čáru. Ducks se dostávají do vedení. Asistence: Corey Perry a Ryan Getzlaf.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 3. Stoner (Perry, Getzlaf), 24. Kesler (Perry, Getzlaf), 28. Cogliano (Silfverberg, Manson), 54. Kesler (Perry, Getzlaf) – 17. Chiasson (J. Gaudreau, Monahan)


    Anaheim Ducks: Bernier – Fowler, Manson, Stoner, Vatanen, Holzer, Bieksa – Sgarbossa, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Cramarossa, Vermette, Garbutt – Wagner, Boll, Getzlaf.
    Calgary Flames: Ch. Johnson – Giordano, Brodie, Kulak, Engelland, Jokipakka, D. Hamilton – J. Gaudreau, S. Bennett, Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Ferland, Monahan, Chiasson – Stajan, F. Hamilton, Shinkaruk.

    Rozhodčí: O'Rourke, Kowal – Cameron, Grandt

    Diváci: 16 218
    bahis siteleri