NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
po s.n. (0:1)
Philadelphia Flyers
2:3 (1:1, 0:0, 1:1 - 0:0)
Detroit Red Wings
Středa 09.11.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andreas ATHANASIOU - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězné branky je ANDREAS ATHANASIOU.
     
    64:18
    Mason kryje obrovskou Tatarovu šanci vyrážečkou!
     
    63:54
    Giroux vychytán Howardem v obrovské šanci, kdy jel kapitán domácích sám na branku!
     
    58:20
    A Larkin ještě obkroužil pásmo a rozehrál na spoluhráče, Mason musel vytáhnout ze svého rejstříku další těžký zákrok, navíc před ním již dorážel Abdelkader!
     
    56:54
    A na druhou stranu míří domácí a Giroux mohl z dorážky zasadit soupeři tvrdý direkt, ale skvělý Howard zasahuje v leže betonem!
     
    56:17
    Mike Green míjí branku v solidní pozici!
     
    55:53
    Zrychlené tempo hry pokračuje, Helm v akci, ale Mason jeho bekhend kryje!
     
    55:07
    Obrovská šance domácích, když Bellemare namazal na druhé křídlo VandeVeldemu a ten trestuhodně míjí branku! Howard se zmohl už jen na skluz k druhé tyči, nakonec nemusel zasahovat!
     
    54:16
    Tyler Bertuzzi posílá svou první střelu na branku v NHL v kariéře, ale Mason beton solidní šanci soupeře likviduje!
     
    51:58
    A znovu pádí sám na branku Masona Andreas Athanasiou, tentokrát ale perfektní defenzivní zákrok vystřihl Shayne Gostisbehere, který odpálil kotouč z hole detroitského útočníka!
    51:11 Andreas ATHANASIOU - 2:2
     
    51:11
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rozhodčí ani neřeší video a uznávají gól! ANDREAS ATHANASIOU tak znovu bleskově vyrovnává a Detroit rychle odpovídá na gól soupeře, stejně jako v prvním případě! Asistence: Danny DeKeyser a Mike Green.
     
    51:11
    Athanasiou v brejku a trefuje z mého pohledu tyč, ale sudí přerušuje hru a ukazuje do branky! To by znamenalo čtvrtý gól tohoto forvarda ve čtyřech po sobě jdoucích duelech proti Flyers!
     
    49:21
    Tatar přišel v útočném pásmu o puk a Jakub Voráček šel s Couturierem sám do přečíslení a tentokrát se český forvard rozhodl nepřihrávat, ale střílet! Voráček v prvním případě i v následné dorážce ale neuspěl! Mohlo být skoro vymalováno!
    46:51 Sean COUTURIER - 2:1
     
    46:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Výborná práce Jakuba Voráčka a jeho útoku, který byl na ledě již skoro dvě minuty, ale nezabránilo mu to skórovat! Voráček si objel branku Red Wings, vybruslil si a bekhendem zakončil! Howard vyrazil jen kotouč před sebe a český forvard svou 301. asistencí v NHL v kariéře vybídl SEAN COUTURIERA, který již měl lehkou práci doklepnout kotouč za záda Jimmyho Howarda! Asistence: Jakub Voráček a Mark Streit.
     
    46:10
    Provorov se ocitl ve velmi dobré pozici, ale střeleckou ideální chvíli doslova prováhal!
     
    45:21
    Po Zetterbergově vyhraném buly se vrhl vpřed Abdelkader s Larkinem, který rychlý kontr řídil, nakonec mladík s číslem 71 Dylan Larkin těsně minul pravou tyč Masonovy branky!
     
    44:23
    Brayden Schenn se i přes dobrou defenzivní práci Otta dostal k zakončení a Jimmy Howard musel betonem pokrýt svou pravou tyč!
     
    39:56
    Tak Konecny se s tím nemaže! V průběhu druhé třetiny sroloval u střídaček Abdelkadera, a teď si podal tvrdým hitem Otta! Mladík z Philadelphie si počíhal na dva tvrdé hochy z kádru Detroitu a hlavně Ott teď hodně nelibě nese, co si to Konecny dovoluje ke starším. Tak že by se rodila další dvojice se stejnými zájmy v tomto zápase?
     
    38:53
    A ještě jeden po ráně Gostisbeherea, když před brankou ještě clonil Simmonds! Howard opět úspěšný a jak se zdá, Simmonds a Ericsson si chlapsky dali "po čuni" a už jsou účty vyříkány. Oba borci v tvrdém souboji na hranici brankovišti, ale v naprosto korektním a férovém, ihned po přerušení pak jdou oba po svém.
     
    38:41
    Voráček pálil z pravého křídla, těžký Howardův zákrok!
     
    38:12
    Jakub Voráček si vykoledoval faul, když ho v souboji u mantinelu přidržel Danny DeKeyser. A domácí jsou zase tím týmem, kdo může jít do vedení.
     
    36:16
    Dale Weise předal zpoza branky krásnou přiihrávku a v obrovské šanci se ocitl Michael Raffl, ten však z kruhu napálil pouze náruč Jimmyho Howarda!
     
    31:11
    Obrovská šance Konecnyho, ke kterému se odrazil kotouč po Howardově zákroku! Na útočníka Flyers doslova zírala prázdná branka, ale Konecny ji prostě minul! Pak už jen schoval hlavu do dlaní!
     
    29:00
    A Athanasiou ještě trefuje břevno, z dalšího pokusu míjí branku Flyers! Další dvě velké šance Red Wings.
     
    27:40
    V komerční pauze jsme mohli vidět repku "zákroku" Konecnyho na DeKeysera a i tentokrát tomu hráč Detroitu velmi přidal, ovšem oproti Helmovi až tak, že hůl v tomto případě DeKeysera vůbec do obličeje nezasáhla.
     
    27:40
    A bude se znovu vylučovat, za hru vysokou holí dostává dvouminutový trest domácí útočník Travis Konecny. Tudíž šance pro hosty pohnout se poprvé v zápase do vedení.
     
    27:00
    A ještě Athanasiou tečoval přihrávku zprava, Mason musel zasahovat! Hodně nepříjemná situace pro brankáře Flyers!
     
    26:37
    A i na druhé straně velmi dobrá šance, kdy Larkin střílel, Mason úspěšný!
     
    26:20
    Stejně dopadl i kapitán domácích Claude Giroux, i on v dobré pozici nezakončil přesně!
     
    25:39
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Wayne Simmonds – 5 min.).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Jonathan Ericsson – 5 min., bitka).
     
    25:39
    A bývalý hráč Liberce složil svého soka tvrdým direktem, což samozřejmě těší domácí publikum!
     
    25:39
    A souboj Ericssona se Simmondsem z před pár chvil má pokračování, oba hráči ihned po buly odhazují rukavice a jdou do bitky!
     
    19:45
    Byť ten kontakt holí s obličejem nevypadal ve finále a v opakovačce tak hrozivě, jak se dalo podle reakce Helma očekávat, tak tam byl a Brandon Manning dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    19:35
    Útok domácích skončil bez střely, za to v obrovské šanci se objevil Darren Helm, ale minul branku! A když dostal kotouč před Masona podruhé, tak ho Manning zasáhl hokejkou do obličeje a půjde na trestnou lavici!
     
    18:54
    A znovu velká šance Red Wings, Tatar se snažil ještě dorážet střelu Nyquista, ale Philadelphia tlaku odolala!
     
    16:39
    A ještě hrozil Abdelkader, který však v solidní pozici chtěl místo střely volit přihrávku na volného spoluhráče, který by zakončoval do prázdné, ale puk zablokoval bránící hráč!
     
    16:15
    Domácí sice znovu vyhodili, ale Larkin v obrovské šanci zpět před Masonem, ten špičkou betonu jeho pokus pokryl!
     
    11:01
    Larkin šel do přečíslení se svým spoluhráčem, nakonec ale zkusil překvapit Masona, který vyráží mimo branku!
     
    09:52
    Detroit se po další chybě v rozehrávce dostal do velké šance, ale Riley Sheahan nezakončil tváří v tvář Masonovi přesně.
    08:42 Tomáš TATAR - 1:1
     
    08:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostům se daří velmi rychle vyrovnat! Zetterberg obral o kotouč laxního Manninga a před Masonem ještě dorážel Nyquist. To si brankář Flyers ještě poradil, pak však Zetterberg servíroval zpoza branky kotouč na TOMÁŠE TATARA, který bez přípravy prostřelil brankáře domácích a vyrovnal! Asistence: Henrik Zetterberg.
     
    07:55
    Naopak domácí znovu hrozí! První pokus ještě mířil mimo, pak se však k velmi nebezpečné ráně z kruhů dostaů Gostisbehere a Howard se štěstím vyráží kotouč za svou branku!
    06:28 Claude GIROUX - 1:0
     
    06:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bleskové využití přesilovky! První ránou sice neuspěl, pak se ale kotouč vrátil napříč pásmem a CLAUDE GIROUX nechytatelnou bombou pod břevno, kterou bez přípravy vyslal po přihrávce Jakuba Voráčka, otevírá skóre zápasu! Český útočník tak velice rychle dosahuje oné mety tří set asistencí v NHL v kariéře. Asistence: Jakub Voráček a Brayden Schenn.
     
    06:14
    Uprostřed dění sudí přerušuje hru a znovu se bude vylučovat. A opět je prohřeškem hákování, tentokrát se provinil Justin Abdelkader. Takže početní výhoda pro domácí tým.
     
    05:00
    Tohle už bylo podstatně nebezpečnější, když z levé strany střílel Manning, nepřesně sice, ale odražený kotouč od zadního mantinelu nadělal problémy a Howard musel krýt Couturierovu dorážku!
     
    01:33
    Rychlá přesilovka pro hosty, když Claude Giroux dostává dvě minuty za hákování.
     
    Pokud bychom dnes měli čekat na nějaké prolomení zajímavého milníku, tak se bude týkat českého útočníka Jakuba Voráčka! Ten má na kontě 299 asistencí v NHL, to znamená jediné... Ta příští bude jubilejní. Dočkáme se dnes?

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 7. Giroux (Voráček, B. Schenn), 47. Couturier (Voráček, Streit) – 9. Tatar (Zetterberg), 52. Athanasiou (DeKeyser, Green), rozh. náj. Athanasiou

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Travis Konecny (PHI)
    0:0   Gustav Nyquist (DET)
    2. série:
    0:0   Claude Giroux (PHI)
    0:0   Frans Nielsen (DET)
    3. série:
    0:0   Jakub Voráček (PHI)
    0:1   Andreas Athanasiou (DET)


    Philadelphia Flyers: S. Mason – Del Zotto, Gostisbehere, Provorov, Streit, Manning, Gudas – Read, Giroux, Simmonds – Konecny, Couturier, Voráček – Raffl, B. Schenn, Weise – Ljubimov, Bellemare, VandeVelde.
    Detroit Red Wings: Howard – DeKeyser, Green, Ericsson, Marčenko, Kronwall, Br. Smith – D. Larkin, Nielsen, Bertuzzi – Tatar, Zetterberg, Abdelkader – Athanasiou, Helm, Nyquist – Sheahan, Glendening, Ott.

    Rozhodčí: Tim Peel, Kendrick Nicholson – Brian Mach, Matt MacPherson

    Diváci: 19598
    bahis siteleri