NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
Edmonton Oilers
Středa 09.11.2016, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh (kapacita 18387 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Conor SHEARY - 4:3
     
    58:18
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí se radují ze šťastné branky a jsou velmi blízko výhře v dnešním utkání! CONOR SHEARY se dostal ke kotouči u levé tyče Talbotovy branky a na dvakrát a s pomocí Pouliota dokázal dostat kotouč do branky! Bez asistence.
    45:33 Jevgenij MALKIN - 3:3
     
    45:33
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Podobná situace jako u třetího gólu hostů. Pitlick neproměnil obrovskou šanci a na druhé straně se z protiútoku radují Penguins! JEVGENIJ MALKIN dokázal jednou rukou poslat za Talbotova záda sraženou přihrávku od Phila Kessela. Asistence: Phil Kessel a Chris Kunitz.
    32:08 Carl HAGELIN - 2:3
     
    32:08
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins konečně udeřili! Celá akce začala u Crosbyho, který našel Trevora Daleyho, jehož přihrávka před branku se odrazila od Hörnqvistovy brusle přímo k volnému CARLU HAGELINOVI, který dorazil puk do odkryté části branky! Asistence: Patric Hörnqvist a Trevor Daley.
    23:20 Jordan EBERLE - 1:3
     
    23:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné momenty na obou stranách! Penguins nejdříve nevyužil přečíslení čtyř na jednoho a rázem se do brejku dostali hosté, který využil individuálně JORDAN EBERLE, který si vychutnal kličkou Murrayho! Asistence: Connor McDavid.
    17:18 Patrick MAROON - 1:2
     
    17:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers otáčejí skóre po další fantastické akci Connora McDavida. Kapitán Edmontonu nejdříve zastavil Hagelinovu šanci, poté se sám prohnal po pravé straně kolem Dumoulina předložil kotouč před prázdnou branku pro PATRICKA MAROONA! Asistence: Connor McDavid a Jordan Eberle.
    14:23 Jordan EBERLE - 1:1
     
    14:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rychlá akce hostů a máme vyrovnáno! Oilers se ubránili tlaku a rychle vyletěli do protiútoku. Connor McDavid parádní přihrávkou posunul do samostatného úniku JORDANA EBERLEHO, který si poradil skvěle a bekhendem poslal kotouč pod břevno Murrayho branky! Asistence: Connor McDavid a Patrick Maroon.
    01:57 Conor SHEARY - 1:0
     
    01:57
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se ujímají vedení! Po chybě Milana Lucice získal puk Bryan Rust a rychle poslal do úniku CONORA SHEARYHO, který po přechodu modré čáry napřáhl a vymetl přesně horní roh Talbotovy branky! Asistence: Bryan Rust.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 2. Sheary (Rust), 33. Hagelin (Hörnqvist, Daley), 46. Malkin (Kessel, Kunitz), 59. Sheary – 15. Eberle (McDavid, Maroon), 18. Maroon (McDavid, Eberle), 24. Eberle (McDavid)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray – Dumoulin, Letang, Määttä, Daley, Cole, J. Schultz – Hagelin, Crosby (C), Hörnqvist – Kunitz, Malkin, Kessel – S. Wilson, Bonino, Rust – Sheary, Cullen, Fehr.
    Edmonton Oilers: Talbot – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid (C), Eberle – Pouliot, Nugent-Hopkins, Slepyšev – Lucic, Draisaitl, Pitlick – Lander, Letestu, Puljujärvi.

    Rozhodčí: Sutherland, Hebert – Amell, Barton

    Diváci: 18576
    bahis siteleri