NY Rangers – Vancouver 3:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 2:3 (0:1 po s.n.) | Washington – San Jose 0:3 (kon.)
New Jersey – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.) | Pittsburgh – Edmonton 4:3 (kon.) | Toronto – Los Angeles 0:7 (kon.)
Montreal – Boston 3:2 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:1 (kon.) | Winnipeg – Dallas 8:2 (kon.)
Colorado – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Ottawa Senators
Středa 09.11.2016, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Dovolte mi, abych co nejpříjemnější sportovní zážitek popřál všem fanynkám a fanouškům National Hockey League. V tomto zápase proti sobě nastoupí Nashville PredatorsOttawa Senators.
     
    Ottawa Senators z posledních pěti zápasů vyhrála tři. V základní hrací době porazila Edmonton Oilers 2:0 a Vancouver Canucks 1:0. Senátoři v prodloužení vyhráli nad Carolinou Hurricanes 2:1. Prohrála s Calgary Flames 2:5 a v zatím posledním zápase 1:2 s Buffalem.
     
    Nashville Predators dokázal z posledních pěti zápasů vyhrát jediný. Porazil Colorado Avalanche 5:1. V základní hrací době nestačil na San Jose Sharks 1:4. Zbový zápasy Predátoři prohráli. Po nájezdech nestačili v posledních dvou zápasech na Carolinu Hurricanes 2:3 a Arizonu Coyotes 2:3. V prodloužení prohráli s Los Angeles Kings 2:3.
     
    V tabulce Západní konference jsou domácí na dvanácté pozici (3-0-3-5; 9 bodů). V tabulce Východní konference jsou hosté na šesté pozici (4-3-0-4; 14 bodů).
     
    Nejproduktivnějším hráčem hostujícího celku je obránce Karlsson s deseti body. Na domácí straně je nejproduktivnějším hráčem Forsberg mající na svém kontě se sedmi body.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Y. Weber, Ekholm, Irwin, Josi, P. K. Subban – Arvidsson, Neal, C. Wilson – Ribeiro, C. Smith, Forsberg – Järnkrok, Johansen, Åberg – Bass, Sissons, Watson.

    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Claesson – Hoffman, Turris, Pyatt – B. Ryan, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Dzingel – Puempel, Kelly, Neil.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Murchison, Nowak.
     
    Zápas začne o něco později, což je u NHL zcela běžné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    P. K. Subban se s kotoučem na holi probojoval před branku hostujícího celku, ale zakončit nedokázal. Výborně zasáhl obránce.
     
    00:45
    Na druhé straně se do šance dostal Erik Karlsson, který se k zakončení nedostal, jeho rána neohrozila branku. Puk netrefil podle představ.
     
    01:16
    Senátoři špatně rozehráli, kotouč přejel přes všechny čáry, a tak se píská icing. Vhazovat se bude před brankou Craiga Andersona.
     
    02:04
    Úvod zápasu nabízí klidný hokej, ani jeden celek vyloženě nedominuje. Sledujeme takticky vedený styl hry.
     
    02:36
    Austin Watson byl na malý moment volný na útočné modré, ale kotouč od spoluhráče nedostal. K puku se dostala Ottawa, která otáčí směr hry.
     
    02:48
    Zack Smith se dostal do rychlého protiútoku, domácí Pekka Rinne si s jeho zakončením zápěstím dokázal celkem snadno poradit.
     
    03:15
    Austin Watson to udělal dobře, mohl přihrávat spoluhráči, kterého stínoval obránce, proto se rozhodl pro střelu a prověřil brankáře Senátorů.
     
    03:48
    Pekka Rinne si poradil se střelou Dericka Brassarda, k dorážce se už Ottawa nedostala. Výborné čtení hry od maskovaného muže Predátorů.
     
    04:07
    Matt Puempel to zkusil ránou z první, domácí brankář neměl zakrytý výhled, takže na jeho pokus viděl. Úvod zápasu nabízí rychlý hokej, který se přesouvá ze strany na stranu.
     
    04:39
    Domácí se dostali do postavení mimo hru, následovat tak bude vhazování ve středním pásmu.
     
    04:54
    Pekka Rinne kryje nahození od Kyle Turrise. Nenápadná střela hostujícího útočníka udělala brankáři více starostí, než se na první pohled mohlo zdát.
     
    05:26
    Senátoři jsou střelecky aktivnější, v tomto ohledu vedou 4:2. Na úvodní branku tohoto zápasu stále ještě čekáme.
     
    06:00
    Pekka Rinne výtečně dokázal vychytal zcela osamoceného Bobbyho Ryana. Hostující hráč měl před sebou odkrytou velkou část branky, ale gólman skvěle zasáhl.
     
    06:09
    Následně se do rychlého brejku tři na jednoho dostali domácí. Do útočného pásma se však dostali v rozporu s pravidly, a tak se píská postavení mimo hru. Po komerční přestávce se bude vhazovat v neutrálním pásmu.
     
    06:40
    P. K. Subban se probojoval do zajímavé střelecké pozice, ale nedokázal proměnit svůj pokus.
     
    06:57
    Tom Pyatt dokázal před brankou domácích tečovat kotouč, který na poslední chvíli dokázal brankář zastavit v cestě za brankovou čáru. Senátoři mají více ze hry, jsou aktivnější.
     
    07:34
    Roman Josi se dostal ke střele zápěstím, jeho pokus kryje brankář Ottawy. Po delší době se domácí celek probojoval do zakončení.
     
    08:28
    Dion Phaneuf jako obránce to udělal nejlépe jak mohl. Kotouč dostal na modrou a okamžitě pálil na branku. Pekka Rinne byl připravený.
     
    08:41
    Zack Smith to zkoušel z horní hranice kruhu, domácí brankář měl odkrytý výhled, a tak dokázal kotouč chytit do rukavice.
     
    09:15
    Nyní sledujeme klidnější pasáž hry, hraje se ve středním pásmu, domácím se podařilo zastavit tlak Ottawy.
     
    09:39
    Craig Anderson kryje ránu zápěstím, kterou vyslal P. K. Subban. Filip Forsberg se pokoušel odražený puk tečovat před brankou, ale neúspěšně.
     
    10:04
    Dostáváme se do druhé poloviny první třetiny, stav zápasu je stále vyrovnaný. Na úvodní branku čekáme. Více ze hry a střeleckou převahu mají hráči Senators.
     
    10:36
    Colton Sissons ani Mattias Ekholm nedokázali své dobré střelecké pozice proměnit. Nyní ukázali svou sílu domácí. Těm ale v zakončení chybí více klidu. Craig Anderson byl pozorný.
     
    11:00
    Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, kde kombinovali. Ke střele na branku se zatím hráči Predators nemohou probojovat.
     
    11:35
    Matt Irwin zakončil tlak domácích hokejistů střelou od modré čáry. Brankář Craig Anderson byl pozorný, s jeho střelou si dokázal poradit.
     
    12:00
    Znovu se domácí Matt Irwin dostal do střelecké pozice. Tentokrát to zkoušel příklepem od modré čáry. Ani tentokrát se nenechal hostující gólman překonat.
     
    12:13
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Cody Bass – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (James Neal – 5 min., bitka). Pěstní souboj vyhrál hostující hráč.
     
    12:30
    Sledujeme po vzájemném vyloučení hru pět na pět. Tlak hostujícího celku už není tak výrazný jako v úvodu zápasu. Domácí hokejisté se čím dál častěji dostávají do zakončení.
     
    13:16
    Filip Forsberg se po krásné samostatné akci a kličce dostal až do zakončení. Craig Anderson si dokázal poradit s jeho akcí, krásný moment od domácího útočníka.
     
    14:40
    Pomalu ale jistě se dostáváme do finální části první třetiny, střelecky jsou aktivnější hosté 12:10, ale i domácí hráči ukázali, že si velké šance dokáží vytvořit.
     
    15:24
    Nashville se dostal do útočného pásma, svůj pobyt ale nedokázal zakončit střelou. K puku se dostal obránce Senators, který okamžitě otočil směr hry.
     
    16:16
    Calle Järnkrok nahodil kotouč do útočného pásma, v akci pokračoval Colin Wilson. Jeho rána od modré čáry končí v moci brankáře Senátorů. Následovat bude buly v útočném pásmu Predators a také komerční přestávka.
     
    16:43
    Filip Forsberg se pokoušel probojovat do zakončení, hostující obránce jej o kotouč na poslední chvíli dokázal připravit.
     
    17:30
    Puk je za brankou Pekka Rinneho, který následně musel zasahovat. Oba Týmy se mohou na své maskované muže zatím spolehnout. Brankáři podávají dobrý výkon.
     
    18:00
    Probíhají poslední dvě minuty hry v první třetině, puk mají pod kontrolou hostující hokejisté. Ti se snaží dohrát třetinu daleko od své branky.
     
    18:30
    Obrovskou šanci nyní měli domácí. Roman Josi nedokázal poslat kotouč do odkryté branky. Ottawa měla poněkud štěstí, ale i to k hokeji patří.
     
    18:47
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Matt Puempel – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta hry v první třetině.
     
    19:20
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Ellis – 2 min., podražení).
     
    19:20
    Tom Pyatt se při vlastním oslabení dostával do brejku, domácího hráči nezbývalo nic jiného, než zatáhnout za záchrannou brzdu.
     
    19:36
    Cody Ceci se dostal ke střele zápěstím, ta byla ale zblokovaná.
     
    19:55
    Už se nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Úvodní třetina přinesla celkem 25 střel (12:13), ale brankáři podávají velmi dobrý výkon. Na úvodní gól zápasu přes poměrně hodně šancí stále čekáme. Po přestávce se bude dohrávat hra čtyři na čtyři.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:30
    Domácí celek je v úvodu druhé třetiny aktivnějším týmem, hosté se musí bránit.
     
    20:46
    Nashville právě vstřelil branku!
    Při hře čtyři na čtyři otevírají domácí hokejisté skóre. Po pěkné kombinaci se do zakončení dostal JAMES NEAL. Jeho střela možná poněkud překvapila brankáře, který nereagovat na zakončení. Asistence: Roman Josi a P. K. Subban.
    20:46 James NEAL - 1:0
     
    22:07
    Úvod druhé třetiny nabízí rychlý hokej, po vstřelené brance mají více ze hry domácí hokejisté, kteří se snaží své vedení navýšit.
     
    23:06
    Střelecky je zápas vyrovnaný, oba týmy vystřelily třináctkrát.
     
    23:35
    James Neal byl připravený před brankou, pokoušel se tečovat kotouč, ale nepodařilo se mu to.
     
    23:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí celek přidává svou druhou branku. Střelou od modré čáry se prosadil P. K. SUBBAN. Puk se od tyčky odrazil do branky. Tento hráč v posledních pěti domácích zápasech Nashvillu skórovat pětkrát. Asistence: James Neal, Viktor Arvidsson.
    23:52 P. K. Subban - 2:0
     
    24:23
    Hostující celek se pokouší snížit, nyní se do zakončení probojoval Kyle Turris, ale domácí brankář Pekka Rinne byl pozorný a nenechal se překonat.
     
    25:36
    Aktivní hra Senátorů pokračuje dál, nyní se do další zajímavé střelecké pozice propracoval Erik Karlsson. Pekka Rinne byl pozorný a kryje i jeho zakončení.
     
    27:21
    Chris Kelly ani Matt Puempel nedokázali z předbrankového prostoro výrazněji ohrozit Pekka Rinneho v brance domácích. Hostující celek je nyní lepším týmem na hrací ploše.
     
    27:45
    Domácí se po delší době dostali do zakončení, střela zápěstím, kterou vyslal Ryan Johansen, končí v moci brankáře Senátorů. Následovat bude komerční přestávka.
     
    28:00
    Osm minut hry ze druhé třetiny je pryč, domácí hokejisté se ve druhé periodě dostali do dvoubrankového vedení, které je stále aktuální.
     
    28:12
    Bobby Ryan se probojoval do zakončení, ale jeho nepříliš povedená střela byla snadnou prací pro domácího maskovaného muže, který s klidem kryje.
     
    28:53
    Šanci domácích si připravit dokázal Colin Wilson, jehož střela končí ve výstroji brankáře Craiga Andersona.
     
    28:59
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Mike Ribeiro – 2 min., hrubost + 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Craig Smith – 2 min., hrubost). Po šarvátce ve středním pásmu budeme sledovat přesilovou hru Senátorů.
     
    29:11
    Derick Brassard se v přesilové hře probojoval do zakončení, jeho střela z dolní hranice kruhu končí ve výstroji brankáře domácích.
     
    29:39
    Hostující celek má velký problém s přechodem do útočného pásma, následuje přerušení hry pro postavení Senátorů mimo hru.
     
    30:01
    Dostáváme se do druhé poloviny druhé třetiny i zápasu. Domácí celek hraje v oslabení naprosto v pohodě. Hosté se nemohou probojovat do útočného pásma.
     
    30:59
    Domácí v plném počtu.
     
    31:12
    Hostující celek se pokouší snížit náskok domácích, ale Ottawa se nemůže stabilněji prosadit před brankou soupeře.
     
    31:40
    Erik Karlsson má kotouč za svou brankou, hledá cestu cestičku, kterou vést pokusy o vstřelení gólu. Domácí celek hraje zodpovědně na své polovině hrací plochy a nedává soupeři mnoho prostoru pro zakončení.
     
    32:23
    James Neal vybojoval kotouč za brankou soupeře, vybruslil si na modrou čáru, odkud se pokusil vystřelit. Jeho rána byla zblokovaná mimo branku.
     
    33:00
    16:21, tak vypadá aktuálně poměr střel na branku. Hosté jsou sice střelecky aktivnější, ale Nashville stále vede o dva góly.
     
    33:41
    Pekka Rinne výborně dokázal zastavit kotouč, který mířil na volného hostujícího hráče. Ten by stál před odkrytou brankou. Domácí se mohou na svého maskovaného muže spolehnout.
     
    34:41
    Craig Smith se probojoval do zakončení, brankář Craig Anderson dokázal zastavit tuto velkou šanci domácích. Následovat bude po komerční přestávce buly před brankou Senátorů.
     
    35:01
    Sledujeme rychlý hokej, který se hraje zejména ve středním pásmu. Mnoho vyložených šancí k vidění není.
     
    35:53
    Chris Kelly se probojoval do zakončení, ale na domácího maskovaného muže si nepřišel. Výborně hraje defenzíva Predátorů.
     
    36:05
    Nashville Predators se nastěhoval do útočného pásma, Ryan Johansen byl volný na modré čáře, ale kotouč se k němu nedostal.
     
    36:46
    Ryan Dzingel se dostal ke střele z velkého úhlu. Jeho zakončení nebylo nejpovedenější, ale i tak udělalo domácímu brankáři mnoho starostí.
     
    37:00
    Probíhají poslední tři minuty hry ve druhé třetině, ani jeden celek se nyní už nikam nežene. Perioda se v poklidném tempu dohrává.
     
    37:50
    Cody Ceci byl volný na modré čáře, dostal přihrávku od spoluhráče a rychle vystřelil na branku. Pekka Rinne si dokázal poradit.
     
    38:13
    James Neal vystřelil z první, rána se mu ale vůbec nepovedla, branku hostujícího celku trefit nedokázal.
     
    38:40
    Domácí hokejisté mají kotouč pod kontrolou, dostávají se do útočného pásma, kde chtějí pokud možno třetinu dohrát.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta hry ve druhé třetině.
     
    39:11
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Dion Phaneuf – 2 min., držení hole).
     
    39:30
    Domácí celek dohrává třetinu v útočném pásmu, Craig Anderson musí být pozorný.
     
    39:55
    Aktivní hra Nashvillu pokračuje dál.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Dvě branky dokázal vstřelit z kraje druhé třetiny domácí hokejisté. Střelecky aktivnější Ottawa zatím nepřekonala brankáře domácích. Predátoři tak vedou po 40 minutách o dva góly.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Ryan Ellis se probojoval ke střele od modré čáry, ale puk končí mimo branku.
     
    40:50
    Početní výhoda domácích se blíží ke svému konci, vypadá to, že se hosté ubrání.
     
    41:12
    Hosté v plném počtu.
     
    41:30
    Jean-Gabriel Pageau se dostal do zakončení, jeho střelu od mantinelu tečoval mimo hrací plochu Mattias Ekholm. Buly před brankou domácích.
     
    41:46
    Cody Ceci se dostal do zakončení, s jeho lehkým nahozením si dokázal Pekka Rinne poradit.
     
    42:14
    22:28, tak vypadá aktuálně poměr střel na branku.
     
    42:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    Filip Forsberg dostal kotouč na modrou čáru, které stál RYAN ELLIS. Jeho tvrdá rána příklepem se odrazila od horní tyčky do branky. Krásná rána znamená vedení domácích již 3:0. Asistence: Filip Forsberg.
    42:23 Ryan ELLIS - 3:0
     
    43:50
    Hostující celek se snaží najít cestu, kterou by vedl útočné akce s cílem snížit náskok domácích. Obrana Nashvillu hraje zatím velmi koncentrovaně, nedělá chyby.
     
    44:36
    Sledujeme rychlý hokej, zbytečně se nepřerušuje, diváci sledující tento zápas živě se rozhodně nenudí.
     
    45:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se také prosazuje a snižuje náskok domácích. Ryan Dzingel odvedl za brankou pořádný kus práce, poslal kotouč mezi kruhy, kde byl volný KYLE TURRIS. Jeho rána končí za zády domácího brankáře. Asistence: Ryan Dzingel.
    45:30 Kyle TURRIS - 3:1
     
    46:10
    Osobních soubojů začíná přibývat. Hosté se rychle snaží přidat další branku, naopak domácí už nechtějí komplikace.
     
    46:40
    James Neal byl na malý moment volný před brankou, ale kotouč se k němu nedostal. Sledujeme zlepšenou hru obou týmů. K vidění je výrazně méně nepřesností než v předchozích částech zápasu.
     
    47:50
    Zack Smith se dostal do vyložené střelecké pozice, ale Pekka Rinne podržel domácí hokejisty. Vhazovat se bude před brankou Nashvillu po komerční přestávce.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Mark Stone – 2 min., držení protihráče). Přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté, kteří tak mohou navýšit své vedení.
     
    49:12
    Minuta přesilové hry domácích je pryč, Predátoři hrají styl hry, který potřebují. Drží hru daleko od vlastní branky, Senátoři se musí bránit.
     
    49:42
    Ryan Ellis pálil od modré čáry, branku výrazněji ohrozit nedokázal.
     
    50:01
    Dostáváme se do druhé poloviny hry ve třetí třetině, domácí celek hraje přesilovou hru a stále vede.
     
    50:17
    Hosté v plném počtu.
     
    50:34
    Craig Anderson rozehrává kotouč za svou brankou, hostující celek už musí změnit styl hry, pokud chce pomýšlet na vyrovnání.
     
    52:26
    Sledujeme rychlý hokej, který se zbytečně nepřerušuje. K vidění není mnoho vyložených šancí. Týmy hrají hodně takticky, optickou převahu mají domácí. Naopak hostům se čas na vyrovnání krátí.
     
    52:32
    Craig Anderson musí být pozorný, domácí hokejisté jsou stále aktivní a snaží se své vedení navýšit. Nyní neuspěl Ryan Johansen.
     
    52:43
    Ryan Johansen tentokrát vystřelil po ledě, kotouč byl tečovaný nad branku a minul jí jen o malý kousek.
     
    53:25
    Mark Stone vedl útočnou akci hostujícího celku, ale do zakončení se on ani nikdo z jeho spoluhráčů nedostal.
     
    54:16
    Domácá Filip Forsberg v dobré střelecké pozici nedokázal přesněji trefit branku.
     
    54:33
    Následně nedokázal zamířit ani Pontus Åberg.
     
    55:00
    Pět minut zbývá do konce třetí třetiny, domácí Nashville stále vede o dvě branky. Hostujícímu celku se nedaří snížit náskok domácích.
     
    55:30
    29:32, tak vypadá aktuálně statistika střelby. Aktivnější Ottawa má velké problémy s přesností střelby. Hostující hráči necloní domácímu brankář, a tak Pekka Rinne nemá problém většinu střel chytit.
     
    56:24
    Hra je přerušena, domácí hráči se špatně dostali do útočného pásma, píská se jim postavení mimo hru.
     
    57:00
    Probíhají poslední tři minuty hry ve třetí třetině.
     
    57:41
    Mnoho šancí momentálně k vidění není, utkání se v poklidném tempu dohrává.
     
    58:10
    Hostující celek to zkouší s šesti bruslaři v útočném pásmu, Craig Anderson je na střídačce.
     
    58:40
    Senátoři mají kotouč pod kontrolou, ale špatně si přihráli, a tak musí brankář zpět do branky, neboť před bránou Ottawy se bude vhazovat.
     
    59:00
    Hlasatel právě ohlásil poslední minutu hry, branku Senátorů je znovu prázdná.
     
    59:30
    Erik Karlsson se probojoval do zakončení, ale jeho rána byla nepřesná.
     
    59:37
    Vhazovat se bude po zakázaném uvolnění před brankou Pekka Rinneho. Ještě předtím ale oddechový čas.
     
    59:50
    Už se pravděpodobně nic nestane.
     
    59:57
    Tak ještě jedno domácí zakázané uvolnění, buly před brankou Rinneho.
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí hokejisté vyhrávají tento zápas 3:1. Po bezbrankové první periodě se Nashville dokázal dvakrát prosadit z kraje druhé třetiny. Ve třetí periodě domácí svůj náskok navýšili, následně hosté snížili. Takticky zvládl třetí třetinu domácí tým výborně, a tak získává body do tabulky.
     
    Tři hvězdy utkání:
    2. P. K. Subban (NSH) 1+1
    1. Pekka Rinne (NSH) 33 zák., 1 gól, 97,1%
    3. James Neal (NSH) 1+1
     
    Československá stopa v zápase
    Do zápasu nezasáhl český ani slovenský hokejista. (04:51:58)

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 21. Neal (Josi, P. K. Subban), 24. P. K. Subban (Neal, Arvidsson), 43. Ellis (Forsberg) – 46. Turris (Dzingel)


    Nashville Predators: Rinne – Ellis, Y. Weber, Ekholm, Irwin, Josi, P. K. Subban – Arvidsson, Neal, C. Wilson – Ribeiro, C. Smith, Forsberg – Järnkrok, Johansen, Åberg – Bass, Sissons, Watson.
    Ottawa Senators: C. Anderson – Methot, E. Karlsson, Phaneuf, Ceci, Borowiecki, Claesson – Hoffman, Turris, Pyatt – B. Ryan, Brassard, Mark Stone – Z. Smith, Pageau, Dzingel – Puempel, Kelly, Neil.

    Rozhodčí: Meier, Rehman – Murchison, Nowak

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri